(Door  Willem Holleeder)

Willem HolleederAMSTERDAM-NOIR-Willem Holleeder geeft opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries.
Laat ik maar met de deur in huis vallen , die Vuile kankerliejer van een Peter R. de Vries heeft z’n hele leven van mij gevreten en me reet gekust en nu steekt hij een mes in mijn rug.Toen ik hem voor het eerste ontmoette had hij geen nagel om van zijn reet te krabben en Jota verstand  van misdaad en zo bang als een wezel. Hij was nog bang voor zijn eigen schaduw dat Sekreet met bromsnor. Ik heb zijn verrotte leven ik weet niet hoe vaak gered. Die viezerik en half Amsterdam heeft met Sonja die stinkhoer van Cor van Hout liggen neuken als een paard toen Cor nog net koud onder de grond lag zijn laatste adem uit te blazen.

Sonja heeft door de moord op Thomas de inkomsten van het Heineken boek gekregen en niet ik.  Dus wie is er beter geworden van de moord op Thomas ik of Peter en die kanker zus van mij? Daar hoor je die kranten met die vuile vieze Kale neet John van den Heuvel en zijn bazen die galbakken bij Justitie niet over.Als ik veroordeel ga worden dan zal ik alle vuiligheid van die Kankerlijer die altijd op mijn kosten heeft liggen neuken in Hoger Beroep wel voor het eerst in mijn leven gaan spuien. Ik verschut al ben ik onschuldig dan Peter ook verschut, want die is zo schuldig als de neten. Waarom Peter nog nooit verschut is gegaan dat vertel ik later nog wel. Geen haast ik zit hier voorlopig  toch nog binnen.