( door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Steve Brown: Sloopt ‘Vieze Kleine Willem’ en de Loopjongen van Peter R. de Vries in deze ‘Dwerg-Pedo Hendrik Jan Korterink’.

‘Lafbek Peter R. de Vries ‘levert nu ook de aan lager wal geraakte Kruimel Crimineeltjes van het riool Allooi “Kleine Willem” aan zijn loopjongen Pauw. Of Pauw gedwongen is dit soort van Fantasten in zijn betaal-show te nemen is ons niet bekend, maar zou ons niet verbazen.

Leugen Team Hendrik Jan Korterink, Anna Korterink (de Slettenbak van het OM) en de Gluiperd Gerard Ridder Stalken Steve Brown en de mijne al meer dan een decennia kennelijk voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.
Hoe het ook zij, morgen hoort u de waarheid over deze man, maar ik kan u nu al vertellen dat zijn algemeen bekende bijnaam in de Onderwereld is ” De Fantast van de Onderwereld”. Deze legenist hebben ze kennelijk uit Spanje gehaald waar hij langs de deuren gaat als Kakkerlakken bestrijder  om voor Peter R. de Vries middels zijn loopjongen ‘Pedo Dwerg Hendrik Jan Korterink’ zijn kwaadaardige onware smadelijke leugens over mij te spuien. Dit is de nu zoveelste (noot 1) en tevens laatste keer dat die ‘Pedo-Dwerg Hendrik Jan Korterink’ mij dit flikt. Morgen hoort  u o.a. hoe deze Laffe smeerpoets een woning totaal uitwoonde van een vriend die in de gevangenis zat, zijn creditkaart van zijn vrouw steelde, niet de huur betaalde en de woning totaal uitwoonde in Diemen. Ik heb toen deze man nog geholpen dat hij niet zijn huis uit moest wegens de huurachterstand die de fijne gabber Kleine Willem toen had veroorzaakt. En nog veel meer Junkie Judas gedrag van die Media-Hoer “Kleine Willem” van Peter R. de Vries. Zo mocht die nietsnut de gezellige goede jongen uithangen bij Pauw dat hij alleen maar in Hasj handelde. Zijn advocaat Jan Hein Kuijpers tevens de voormalige advocaat van Holleeder zat er naast keek maar even naar het plafond, want zijn veroordeling was namelijk voor hardrugs te weten Speed. Misschien Pauw een snuifje gegeven? Zijn uitgever Just Publisher van Hans van Maar gaat binnen twee dagen rectificeren en ik ga “Kleine Vieze Willem, de Uitgever en Hendrik Jan Korterink, Anna Korterink en Gerrit Ridder hoofdelijk aansprakelijk stellen voor 15000,- euro, één en ander buitenrechtelijk te verhalen en/of in rechten te betrekken in deze. Daarnaast bereiken ons geluiden dat bepaalde onderwereld de loopjongen van Peter R. de Vries de ‘VARA Miljonair Pauw’ zat is en dat minimaal een blauw oog een kwestie van tijd is.

zie ook: Explosieve primeur: Steve Brown sloopt Peter R. de Vries en Jeroen Pauw (Video)!

Tot Slot:Greetings from the Dutch underworld aan Leugen Team Hendrik Jan Korterink.

Update; Na het verschiet van dit artikel:

Schermafbeelding 2015-10-09 om 12.06.22

noot 1
“Steve Brown krijgt rectificatie” BV Bruinsma van auteur Kwaadaardige Fantast ‘Pedo Dwerg Hendrik Jan Korterink’.

Noot 2 1ste e-mail aan Hendrik Jan Korterink.
eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl september 2006

Amsterdam, 3 september 2006

Geachte heer Hendrik Jan Korterink,

Naar aanleiding van het plaatsen van een ‘reactie’ d.d. 2 zondag september Diana & Bas van de heer Bas van Hout met de inleiding: “ De feiten volgens Bas van Hout. Gisteren(1eptember 2007) kreeg ik van misdaajournalist Bas van Hout deze e-mail:”Hoi Hendrik Jan,” heeft u een ongemeende rechtens vastgestelde stalker en dief (auteurswet) tegen mij en de mijne bewust de gelegenheid gegeven zich weer te buiten te gaan aan zijn bekende liederlijke absurde beledigingen en onwaarheden sinds 1994. Kennelijk heeft de Bas van Hout middels uw web-log nu zelf gemeend mij indirect te bedreigen met de heer Jotsic. Ik verbaas mij zeer dat u deze reactie heeft geplaatst, waarmee u m.i. medeplichtig bent aan deze orgie van lasterlijke en liederlijke valse beschuldigingen en halve bedreigingen aan mijn adres van een stalker. Temeer veel van deze beschuldigingen al door de Rechter en bijv. Bart Middelburg naar het Rijk der ziek geesten fabel is verwezen. Ik wijs u daarom op mijn aangifte d.d. 27 augustus 2007 ter zake tegen de heer Van Hout en zijn loopjongen de heer J. Bosse en volsta met die aangifte m.b.t. motivering en waarheid gehalte van hetgeen de heer Van Hout beweert in deze. Ik wijs u er op dat ik het plaatsen van een dergelijke ‘reactie’ door u van een stalker zwaarder aanreken dan de stalker Bas van Hout. Immers een stalker handelt dwangmatig vanuit een bepaalde geestestoestand en weet niet beter. Een en ander wringt des te meer, aangezien ik o.a. nimmer een verklaring heb afgelegd tegen de heer Jotcis en u daar ook volledig van op de hoogte bent. De overige onwaarheden en beledigingen zal ik bij de politie nader omschrijven , want dat zij anders te veel worden voor deze klacht. Ik verzoek u en zo nodig sommeer ik u deze openbaarmaking te verwijderen. Ik ga er vanuit dat u mijn reactie in het kader van hoor en wederhoor en/of rectificatie onverkort plaats op uw web-log

Alle rechten voorbehouden.

Hoogachtend

Brown

From: hj.korterink@chello.nl

To: jestelesto@hotmail.com

Subject: Bas

Date: Fri, 7 Sep 2007 21:53:08 +0200

Hallo Steve,

ik hoor van Matt dat je zeer boos op mij bent. Kan ik me aan de ene kant wel voorstellen, aan de andere kant denk ik: jij bent zelf ook erg voor vrijheid van meningsuiting, je moet toch ook kunnen bedenken dat ik moeilijk zo’n stuk kan weigeren? Ik heb jou ook alle ruimte gegeven om te reageren. Misschien zie ik het verkeerd en ik kan me voorstellen dat het bij jou gevoeliger ligt, maar ik had helemaal niet het idee dat er iets nieuws in stond, het kwam me allemaal erg bekend voor. Achteraf had ik dat misschien als argument kunnen gebruiken om het niet te plaatsen. Bovendien had Bas het niet eens goed gelezen: hij reageerde op iets waarvan hij dacht ik het had geschreven, terwijl het een reactie van iemand was.

Ik hoop dat je begrijpt dat ik het stuk moeilijk weg kan halen, dat zou een kwalijke vorm van zelfcensuur zijn. Ik begrijp dat je je juridische stappen o.a. tegen mij voortzet. Heb ik verder geen probleem mee, als de rechter of de RvJournalistiek mij gelast het weg te halen zal ik het zeker doen.

Wilde je dit toch even laten weten

Uitleg’ van Hendrik Jan Korterink.

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl september 2007

Van: Hendrik Jan Korterink (hj.korterink@chello.nl)

Verzonden: zaterdag 8 september 2007 9:55:29

Aan: Jeste Lesto (jestelesto@hotmail.com)

CC: receptie@witheet.com

Ik heb het stuk van Bas en van Brown inmiddels verwijderd, ik heb helemaal geen zin in dit gedoe allemaal (en geen tijd voor). Uitleg op site.

Hendrik Jan

Geplaatst op zijn site.

Afgelopen zondag heb ik een e-mail geplaatst van Bas van Hout, over Steve Brown.

Had ik beter niet kunnen doen, er is weer een ongelooflijk gezeik over ontstaan. Dat Brown dreigt met een proces interesseert me niet zo, maar ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat ik helemaal geen zin heb in dit gedoe, ik ben er erg voor dat de heren hun ruzie ergens anders uitvechten, niet via mij. Ik moet zeggen dat ik mij er ook een beetje op verkeken heb. Ik dacht dat het allemaal oude koek was, die ik al tien keer had gelezen. Schijnt toch niet zo te zijn. Wie geïnteresseerd is in de discussie tussen de heren kan ongetwijfeld elders op het grote net terecht, niet bij mij, ik heb zowel het stuk van Bas als de uitvoerige reactie van Brown verwijderd.

Bron:de maffiajournalist