( van onze van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mark Rutte:Labbekakkers NEE! ‘Junkie Gordon’ en King Willem OK!  mark en goorIs het ‘Graai-Waanzin’ ten Top in “Banana-Fraude Nederland”? Oordeelt u zelf.
King Willem en Queen Exotica gaan er op vooruit ( 50 duizend euro), Bijstandsmoeders gaan er op achteruit. De Top van de PvdA noem het Eerlijk delen, maar die weten niet beter als Geesteszieken pathologische leugenaars in dienst van  of misbruikt door de VVD-Misdaadgroep. Zij moeten geholpen worden desnoods met dwang in een Tbs-kliniek .Niet alleen de 600.000 kaal geplukte ambtenaren in Nederland, ook de Biljonairs Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en prinses Beatrix krijgen eenmalig een extraatje van 500,- euro boven op hun miljoenen euro uitkeringen. Dat blijkt uit de schaamteloze antwoorden van premier’Hofnar Mark Rutte’ op Kamervragen over de ‘Graai en Naai begroting’ van de ‘King-te Koop man- Willem. Rutte was bijzonder in zijn VVD-nopjes en ging verder: “Is dat mooi of niet? Mijn King met zijn import bruid en bejaarde demente Muti 500- euro erbij bovenop de al versterkte verhoging van 50 duizend en de minima er 1 tot 3 procent op achteruit ha ha,ha,ha” .Ook ambtenaren krijgen een ‘VVD-sigaar’ uit eigen doos. Die 500.- euro en de 5 procent loonsverhoging trekken we gelijk van hun pensioen af ha, ha,ha ha, ha”.

Hofnar Rutte: King Willem kan geen belasting betalen, want dan kan hij niet rondkomen.

De Biljoniar Koning, koningin en hun bejaarde prinses zijn zogeheten ‘ Graai trendvolgers zakkenvullers, wat betekent dat hun Mega-uitkeringen de wijzigingen in de over het algemeen karige ambtenarensalarissen volgen. Als de ambtenaren jaren op de nullijn zitten, zitten zij dat ook al is dat niet te merken aan hun Biljonairs hobby’s en uitspattingen. Maar goed wat moeten zij anders met hun jaar ‘Begroting-Uitkering’ van 110 miljoen euro per jaar belastingvrij en dan nog worden toegejuicht voor al die uitspattingen door de ‘SBS Oranje Tokkie’s onder leiding van  de op één haar na failliete ‘Koning Showbizz -Vuilnis Joop van den Ende’.

Willem-Alexander koopt uit solidariteit met zijn Volk na Grieks en Argentijns Zomer Paleis,  peperdure Audi nu ook peperdure boot. King Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE!” 

Als de ambtenaren er wat bij krijgen, krijgen zij dat ook. De eenmalige uitkering van 500,- euro is onderdeel van het loonakkoord dat het kabinet met drie ambtenarenvakbonden heeft gesloten. ‘Queen Exotica Maxima’ liet zich privé ontvallen: “Ik zou bij god niet weten wat ik met 500,- eurootjes moet doen. Een jurkje kost alleen al 35,000,- euro wat zijn die Ollanders toch dom”.King Willem daar in tegen was wel lichtelijk ingenomen met de €500 en liet zijn ‘Hofnar Rutte’ weten er een ‘Bill Clinton-sigaartje’ van te gaan kopen. Als dat sigaartje maar niet in de VVD reet van Rutte of Gordon verdwijnt. In deze ‘Royaal-Banale’ kringen weet je het maar nooit, niet dan?

Koninklijke Familie Nooit Genoeg” viert feest met het plebs . Volk krijgt sigaar uit eigen doos.
Uit de antwoorden blijkt ook dat de vervanging van het huidige telefoonsysteem in Paleis Noordeinde Felipe Willem750.000 euro kost, zodat de King ongestoord gratis met de 06 sekslijnen en zijn Muti kan bellen. Het netwerk moderniseren kost 292.000 euro, de invoering van digitale telefonie kost 345.000 euro en de verbetering van de mobiele dekking kost 113.000 euro. Tja, het is nou eenmal crisis voor ‘Jan met de Pet’, dus dat moet wat zuinig gedaan worden, niet dan? De Kamer debatteert later deze maand met Rutte voor de Show over de ‘Graai en Naai begroting’ van de koning en wij kunnen u nu vast meedelen dat zij akoord gaan, want dat doen zij pas 200 jaar. (Speculaties over het enorme vermogen van de Oranjes zijn al heel oud. Bij het overlijden van Willem I gaan geruchten dat hij 1,5 miljard euro heeft nagelaten. De geruchten zijn niet waar. Zijn vermogen bedraagt ruim 250 miljoen euro. Daarmee is hij toch nog de allerrijkste Nederlander van de negentiende eeuw. Zijn rijkdom heeft hij allereerst te danken aan het kabinet dat hem in 1815 een belastingvrij inkomen van jaarlijks bijna 15 miljoen euro toekent ‘om den luister van het koningschap op te houden’. Dit inkomen toucheert hij vijfentwintig jaar lang!)

Grens naar 70 jaar, maar niemand haalt het of kan doorwerken behalve Beatrix en Wim Kok.
Ook de hoge onderhoudskosten van de boot van prinses Beatrix, De Groene Draeck, komen dan aan de orde Koningin Shell Beatrixen dat vinden ze ook prima in de ‘Tweede -Hof-Kamer’. Niemand begrijpt nog waarom door het Lieg en Bedrieg Kabinet kaal geplukte Nederlandse Volk de onderhoud ‘s kosten moet betalen voor een ‘werkende’ bejaarde die A Biljonair is en B ieder jaar naast haar AOW een Staats uitkerinkje ontvangt van 380 duizend euro per jaar. De huidige Spaanse Koning deed vrijwillig afstand van 25 procent van zijn in vergelijking met King Willem zijn waanzinnige Mega uitkering, maar dat zien wij ‘Willem de Graaier van Oranje’ hem nog niet snel nadoen.