( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Banana-Fraude Nederland” behoort tot de Corruptste landen ter Wereld Marion Duviviersinds het “Lieg en Bedrieg Kabinet” heerst in NL.
De eigenares Crime-Boss van de Udense thuiszorgorganisatie Breederzorg voor zichzelf, ‘Super Bejaarden- Graaier Marion Duvivier’, heeft zichzelf in drie jaar tijd bijna 1 miljoen euro aan dividend uitgekeerd in de geest van de ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’. Dat bedrag komt boven op haar brutosalaris in de jaren 2012, 2013 en 2014, in totaal meer dan 250.000 euro. Martin van Rijn heeft 3 miljard bezuinigd  geroofd in de ‘Maffia- Zorg’! Dus waar maakt men zich druk om als een Volgeling en “Goed Mens” van de PvdA Duvivier ook een miljoentje mee jat uit de Zorg. En dat laatste blijkt dan ook uit het feit dat weer niemand is gearresteerd. Dat blijkt uit onderzoek van het Brabants Dagblad.

Het succes van Martin van R. steeds grimmiger: TSN Thuiszorg wil 650 medewerkers kwijt.
Martin van Rijn
In totaal komt het gemiddelde bruto-inkomen van ‘Crime-Boss Duvivier’ over die drie jaar uit op ruim 400.000 euro. Haar personeel moet volgens de nieuwe afpersregels van Martin van Rijn 150,- euro per maand inleveren. Dat is bijna drie keer zoveel als het salaris van premier Mark Rutte, maar die kan later gaan Mega- Graaien bij één of andere Misdaadbank. ‘Misdaadgroepje Breederzorg’, actief als kleine rover in de thuiszorg en huishoudelijke hulp, had per eind 2014 60 fte personeel in dienst en een jaaromzet van bijna 4 miljoen euro subsidie. Verreweg het grootste deel van de omzet (93 procent) wordt met overheidsgeld gefinancierd.

Waarom wist de AIVD van Plasterk weer niets?
Ronald Plasterk Gay pride
De landelijke Partij van de Arbeid- Arbeiders Verraders is ontstemd over de dividenduitkering en heeft naar aanleiding van dit verhaal Kamervragen gesteld aan minister ‘PvdA IJdeltuit  Ronald Plasterk’ van Binnenlandse corrupte Zaken en minister ‘VVD Gangsterin Edith Schippers’ van Volksgezondheid voor de Rijken. Duvivier bevestigt de dividenduitkeringen( ander woord voor jatten met de wet in de hand). Ze stelt dat de bedragen zijn aangewend voor investeringen in onroerend goed net als Plasterk dat doet met zijn Villa’s, waarvan Breederzorg nooit gebruik maakt. Wel voert ze aan dat vanaf de oprichting in 2006 tot aan 2012 ‘niet of nauwelijks’ dividend is uitgekeerd en dat er ook genoeg Paleizen van King Willem in binnen en buitenland bijna altijd leeg staan. „Daarnaast heb ik 150.000 euro privé geïnvesteerd in jurkjes, juwelen, hoedjes wat een fractie is wat Queen Maxima daar aan uitgeeft,.” Daarnaast besluit zij beledigd en lichtelijk kwaad: Ga lekker de echte Grote Graai boeven als die ‘Neonazi Hans van Baalen’ en die VVD en PvdA ‘Elite- Pedo Kliek Demmink lastig’ vallen en niet mij als kleinte Graaier! ondanks dat wij vinden dat Duvivier met dat laatste wel een punt heeft hebben we haar toch op het “Elite-Gangster- Billboard” moeten plaatsen.