( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De drukste en corruptste ‘Tv-Praatprogramma-man’ Peter R. de Vries van Nederland is ontmaskert door Hero Brinkman bij zijn loopjongen Pauw als een ordinaire Zakkenvuller .
Wat men ook vindt van de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’.  het Peter R de Vries Over de Grensis op zich een fysieke Topprestatie voor een man die al tegen de zestig loopt om dagelijks aan te schuiven bij een Bral-programma tegen €1780,- ex btw per keer. Een man die officieel was getrouwd en officieel een bijvrouw en officieus vele gangstersletjes er nog op nahoudt. Een man met twee officiële kinderen en een officieel Bastaardkind.  Een man die daarnaast ook nog tijd en kracht heeft om o.a. Kroongetuigen-prostituee Renetta van der Meer en weduwe van vermoorde ‘vrienden’ en Gangstersletjes te neuken. Na de ontmaskering van Hero Brinkman ontvluchten Peter en Pauw VARA studio via de nooduitgang ( bron:Blik op NOSjournaal, Hilarische Video ) als echte VARA mannen.

Alle tafelgenoten van Peter R. de Vries moeten nu contracten tekenen dat ze Peter geen ‘lastige vragen’ gaan stellen zoals Hero Brinkman deed. ‘Voorzitter Pedo Ed Nijpels’ en AVROTROS ook in de greep van Misdaadgroep Peter R. de Vries.

Zelfs Eenvandaag waar Peter R. toch ook regelmatig aanschoof zei er het volgende over :”Een fragment uit het televisieprogramma’ Endemol-Pauw’ (De bv [van Jeroen Pauw} over 2013 bijna een half miljoen verlies draaide. Wellicht hangt dat samen met zijn belang van ruim 25 procent in TVBV, een productiebedrijf waarvan Endemol 71 procent bezit. Het eigen vermogen van zijn bv Pief Paf Pauw daalde van €4,1 miljoen naar €2,6 miljoen.. Pauw investeerde -en verloor- miljoenen aan Endemol. Pauw stak vrijwel al zijn vermogen in Endemol nadat hem door ‘Maffia Boss John’ himself ‘gouden bergen’ waren beloofd. Maar die gouden bergen werden zompige beerputten en Pauw staat nu op het punt ook zijn laatste Endemol-miljoenen te verliezen -een van zijn Amsterdamse ‘peeskamers’ moest de ‘ideale schoonzoon’ reeds verkopen op last van zijn schuldeisers.) wordt veel gedeeld op Social Media. Daar waren gisteravond onder andere Peter R. de Vries en Hero Brinkman te gast. Niet elkaars beste vrienden en het ging er daarom soms heftig aan toe. Totdat Hero Brinkman besloot een troefkaart te spelen. Het is vele mensen namelijk al langere tijd een doorn in het oog dat Peter R. in werkelijk alle programma’s opdraaft over eender welk onderwerp. En het verhaal gaat dat hij daar ook nog eens voor betaald wordt om te gast te zijn in die shows.  En dus vroeg Hero Brinkman dat maar eens live in de uitzending op de man af.“Eerder werd Peter R. de Vries al ontmaskert door Freek de Jonge bij Matthijs van Nieuwkerk als een eerste klas laffe Oplichter, die doodsbang is voor Steve Brown en alleen maar riool showtjes fabriceert om zijn zakken te vullen en/of hand en spandiensten te verlenen voor bepaalde ‘VVD -( Pedo)- Justitie’ en Willem Holleeder en Cor van Hout. Als schrale troost ontving Peter R. wel €1780,- en Freek de Jonge niets.

Ing Steve Brown ontmaskerde  Peter R. de Vries al sinds 1997 als een Lafbek, een Maffiajournalist en Politie-informant, die zich ook nog inzet om de ‘Elite-Pedofielen-Demmink&Nijpels-Kliek’ te verdedigen.

VARA Huurt ‘Pedo-Pr. man’ Peter R. de Vries in als deskundige Elite pedofielen kenner.Waarom ook niet?

Peter R. de Vries is middels een schijn constructie vaste presentator bij de VARA.
Je bent voor de belastingdienst pas ZZP’er wanneer je minimaal 3 verschillende cliënten hebt en minimaal 1250 uur per jaar in je onderneming werkt is het dus niet mogelijk om Peter R de Vries als ZPP’er te beschouwen.Wij zijn dan ook zeer benieuwd wanneer de FIOD een inval gaat doen bij de VARA en de criminele Witwas redacties van Pauw&Nieuwkerk&Jinek?

Call girl Eva Jinek’ krijgt natte doos van ‘Maffioso Peter R. de Vries, terwijl hij reclame zit te maken met zijn zoon ‘Domme Royce’ voor zijn film en louche partijken als Voetbal Maffia Makelaar.

De rechtens vastgestelde Maffiajournalist en Politie-informant Peter R. de Vries ontvangt €1780,- ex btw per optreden bij de VARA en NCRV ‘Bral-programma’s’ Pauw & Van Nieuwkerk en Eva Jinek.Waarom? Misschien kunnen Jos Brand (voorzitter ) en Natasja de Vries van de Raad van Toezicht van de link(s)e 100% gesubsidieerde VARA daar antwoord op geven? Wat bezielt de VARA om Peter R. de Vries kennelijk met een schijn constructie als ZZP-er als vaste gast in te huren en daarmee de Balkenende norm sluiks te omzeilen en te overtreden? Waarom verraden zij de belangen van de arbeiders en de VARA Kijkers voor Mafioso Peter R. de Vries de voormalige loopjongen van Maffiabazen Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder?

VARA schendt Balkenende norm voor de “Alles Deskundige” Peter R. de Vries.
De Link(s)e publieke omroep VARA schendt de Balkenende norm door Peter R. de Vries tegen een half miljoen euro per jaar uit te keren aan belastinggelden. Peter R. de Vries is verleden jaar 228 x bij Pauw en Van Nieuwkerk en Jinek e.a. geweest als betaalde gast. Soms was hij zelfs op een avond in beide of meerdere Bral-programma’s tegelijk wat ons noopte tot de opmerking of er een kloon is van Peter R.de Vries. Een aantal keren van die 228 x was hij bij Pauw en/of Van Nieuwkerk en/of Jinek om zijn eigen riool shows  en/of  real crime fantasy boeken of film aan te prijzen en/of reclame te maken voor zijn louche schemer bedrijfjes als Voetbal Maffia Makelaar.Als deskundige wel te verstaan volgens Pauw. Tja, dat is zeker deskundig te noemen, maar dat wel een deskundige Oplichter en zakkenvuller, die in vereniging met de Schandvlek van de journalistiek Pauw en Van Nieuwkerk onder een hoedje sluikreclame zitten te maken en daar ook nog €1780,- euro voor te vangen dat weer betaald wordt door Jan met de Pet. Vergeet niet dat het hier wel om subsidie gelden gaat!

Peter R. de Vries is een Maffia-showbizz “Alles deskundige” in het afpersen van de VARA van zijn subsidie gelden.
Pauw: “Wij betalen Peter R.de Vries omdat hij deskundige is en niet omdat hij mij chanteert of dat ik met hem deel.”
Peter R. de Vries zei :”Ik wordt betaald omdat als ik gevraagd wordt ik mij eerst moet inlezen in het onderwerp omdat ik er niets van af weet” . ‘Geilneef Peter R.’ wordt voor alle onderwerpen gevraag van Voetbal , Misdaad, Politiek, Kunst, Film, Pesten , Derde Wereld problematiek, pedagogie, misdaad en de lijst gaat maar door.Maar Peter R. is geen gast maar een verkapte vaste VARA Co-presentator van Pauw en Van Nieuwkerk die meer verdient dan de toegestane Balkende norm. Ironisch is dat een goed kijker kan waarnemen dat beide heren het ook nog eens een keer dun van door de broek doen voor Peter R.de Vries en hij geen tegenspraak duldt van hen. “Dokken en koppen houden” is Peter R.de Vries zijn motto voor die twee VARA Charlatans Pauw en Van Nieuwkerk. Peter R. de Vries is in het geheel geen deskundige in wat dan ook ,behalve in het Zakkenvullen met wat dom narcistisch gebral en gelieg voor de Elite Pedofielen, bepaalde Maffia en bepaalde VVD Justitie maar bovenal over zichzelf dat hij een echte held is. Daarnaast maakt hij nog vrolijk en betaald door de VARA om de haverklap sluikreclame voor zijn boeken, films en riool programma’s.

De VARA moet zich doodschamen en direct een diepgaand onderzoek instellen inzake deze “Twee Petten” corruptie van de bovenste plank van Pauw en Van Nieuwkerk.

Binnenkort Fucking Shocking: Politie-informant, Maffiajournalist, ‘Pedo-Demmink-Pr-man’(Video), Voetbal Maffia makelaar(Video), Hoerenloper, Alles-Deskundige, Internet-Pester(Video), Sugar Daddy met bastaardkind(Video), Judas Peter R. de Vries exclusief ontmaskerd door Willem Holleeder bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Tot Slot: Greetings van de Dutch Onderwereld aan Pauw en Van Nieuwkerk en Jinek dat zij nog maar lang de zakken mogen vullen van hun chanteur Peter R. de Vries, die nog leeft bij de Gratie van de Dutch Onderwereld 

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de Raad van Toezicht en de Vereniging Raad van de VARA met het verzoek ons uit te leggen waarom zij Peter R. de Vries middels een schijn constructie meer betalen dat de Balkenende norm.(Email: jos.brand@vara.nl , natasja.de.vries@vara.nl )

Noot Een rechtsverhouding met een freelancer of ZZP-er die begonnen is als opdrachtovereenkomst, kan in de loop van de tijd veranderen in een arbeidsovereenkomst. En dan kan de overeenkomst (meestal) niet zonder toestemming van het UWV opgezegd worden, maar is er ontslagbescherming en moet het loon doorbetaald worden. Dat blijkt uit een arrest van het Hof Arnhem-Leeuwarden van 18 maart 2014.opdrachtovereenkomst
De opdrachtovereenkomst (art. 7:400 e.v. BW) is de overeenkomst waarbij de opdrachtnemer zich tegenover de opdrachtgever heeft verplicht om (anders dan op grond van een arbeidsovereenkomst) werkzaamheden of diensten te verrichten. Die werkzaamheden of diensten bestaan uit iets anders dan aanneming van werk, bewaarneming, de uitgeefovereenkomst of de vervoersovereenkomst.

verschillen arbeidsovereenkomst en opdrachtovereenkomst

Het belangrijkste verschil met de arbeidsovereenkomst is de gezagsverhouding: is er zeggenschap van de opdrachtgever over de opdrachtnemer? Bij opdrachtovereenkomsten is die zeggenschap volgens de wet (art. 7:402 BW) beperkt tot aanwijzingen omtrent de uitvoering van de opdracht en zal de opdrachtnemer de werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren.  Bij arbeidsovereenkomsten is de werknemer verplicht de opdrachten of aanwijzingen van de werkgever op te volgen. De werknemer is ‘in dienst’, de werkgever heeft ‘zeggenschap’ en er is een verhouding van ondergeschiktheid. De Belastingdienst en het UWV hebben beleidsregels gepubliceerd over de vraag wanneer een arbeidsrelatie als een dienstbetrekking dient te worden beschouwd. Deze Beleidsregels kunt u hier vinden.De aanwezigheid van een gezagsverhouding is soms moeilijk vast te stellen en het verschil tussen een arbeidsovereenkomst en een opdrachtovereenkomst is op dit punt lang niet altijd helder. Een VAR-verklaring (‘Verklaring arbeidsrelatie’) geeft fiscaal wel uitsluitsel over de inhoudingsplicht van loonbelasting en premies; civielrechtelijk kan een VAR-verklaring een aanwijzing zijn voor een opdrachtovereenkomst, maar die is niet doorslaggevend (Bron)