( van onze VVD Klasse Justitie redactie i .s .m . onze Graai-maar-raak redactie)

Marc-Jan AhneAMSTERDAM-NOIR- In “Banana-Fraude-Nederland” is het beroep van Bürgermeister een winstgevende Graai-positie ,alwaar men straffeloos zijn zakken kan vullen over de rug van ‘Jan met de Pet’ . De lijst van Bürgermeisters die inmiddels betrapt zijn op fraude, valse declaraties sjoemelen en liederlijk gedrag  is eindeloos . Burgemeester Ahne van Ommen van de ‘D66 Yuppie partij’,die tot vervelens toe waarschuwen voor de “Mocro Maffia”  maar ondertussen u blind stelen is opgestapt in het Wachtgeld met behoud van zijn gestolen buit. Hij is tot heden nog niet gearresteerd en dat zal ook niet gaan gebeuren. Waarom precies is niet bekend gemaakt door de achterblijvende Graaiers in Ommen. Boter op hun Bestuur ‘s hoofd? Het kan haast niet anders in “Banana-Fraude-Nederland”, niet dan? De Leider Pechtold van de ‘Graai en Naai Yuppies’ was niet bereikbaar voor commentaar in verband met zijn drukke bezigheden de Rembrandts van 160 miljoen euro voor zijn partijgenoot ‘Egotripper Wim Pijbes‘ naar Amsterdam te halen.

Er zijn geruchten feiten over diefstal en liederlijke uitspattingen, maar de provincie Overijssel wil alleen kwijt dat het gaat om een “persoonlijke, financiële Graai en Naai kwestie”. Er loopt een Doofpot-onderzoek van de Rijksrecherche naar de integriteit van de burgemeester en daar horen wij dus nooit meer iets van. Ahne werd een paar jaar geleden als wethouder in Deventer verdacht van diefstal van een paar verfkwasten en dildo’s in een bouwmarkt en seksshop en liederlijke uitspattingen zoals die van de Top VVD-er de ex Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ ( zit ook in het Wachtgeld). Dat gedrag duit er op dat hij ook lijdt aan de ‘PvdA-Kleptomanen ziekte’. Die zaak werd geseponeerd door de bevriende corrupte VVD-Justitie van de altijd in opspraak zijnde VVD Ministers van Klasse Justitie van het kaliber ‘Bral-Opstelten’ en ‘Fraudeur-Steur’ wegens gebrek aan bewijs. De Beroeps Leugenaar Burgemeester Ahne (D66-Yuppies) spreekt nieuwe beschuldigingen over diefstal tegen, maar hij stapt toch op. Hij vindt dat hij in zijn Graai-positie geen onderwerp van onderzoek kan zijn. Ook zou hij zijn gezin willen beschermen en het lijkt hem het beste omdat te doen door te gaan schuilen in het Luxe Wachtgeld waar het krioelt van de betrapte  Ratten in pak. De Overijsselse commissaris van de koning, Bijleveld, gaat met het gemeentebestuur van Ommen om tafel om de situatie te bespreken en deze zaak in de Doofpot te houden.

De liederlijke Bestuur-Gangster Burgemeester Marc Jan Ahne is feestelijk op het “Elite-Gangster Bilboard” geplaatst en als het zo doorgaat staan alle Nederlandse Top Bestuursders op het grootse Doofpot-bord van Nederland.