( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waarom is Gerrit Zalm en de Raad van Bestuur van de ABN-AMRO nog niet gearresteerd? Top ABN is bikkelharde TBS-er ABN AMROmet gevaar voor herhaling bleek bij Hoorzitting Tweede Kamer. Vraag het aan Dijsselbloem en de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur! Is de ‘PvdA Übermensch Dijsselbloem’ maf, crimineel of gewoon oerdom? Wij denken als Top PvdA-er alle drie! Wat denkt u? Vestia opent de jacht op ABN-AMRO van de Top VVD en ‘Drag Queen Gerrit Z.’ als één van de Misdaadbanken die de woningcorporatie jarenlang volstopten met giftige financiële producten. Bij Vestia moet men kennelijk gedacht hebben met dieven vang je dieven. Door deze ’derivaten’ leed Vestia miljarden euro’s schade, en viel zelfs bijna om. De bank zal hiervoor aansprakelijk gesteld voor worden. Daarnaast hangt de ABN-ARMO-Misdaadgroep een boete €150 mln. boven het hoofd wegens wan en misdrijven in Zwitserland. Kan de ANB-Top wat schelen ,want van die boete wordt geen cent door hun zelf betaald. Die boete betaalt u middels de belasting, gezien het feit dat ABN-AMRO een ‘Staats-Graai-Bank’ is. Dat is er nog de Lakeman claim op grond van de ‘Rente-swaps berovingen’ van ‘Jan met Pet’ en die kan ook in de miljarden gaan lopen. Ook dat gaat u betalen. Het kan Dijsselbloem al allemaal niet deren en hij houdt vol dat de ABN-AMRO een nette bank is van onbesproken VVD gedrag die naar de Beurs moet van de VVD-Misdaadgroep. Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dat Dijsselbloem hier in het geniep zijn eigen belang nastreeft en dat is na de komende verpletterde verzieking nederlaag van de PvdA een Top Graai functie bij grootste Misdaadgroep van de Wereld Goldman en Sachs.

 

Dat blijkt uit documenten van ABN AMRO Misdaadgroep, in handen van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Het zijn stukken, bedoeld Gerrit Zalmvoor de naderende ‘Graai maar raak beursgang’ van de staatsbank van het Lieg en Bedrieg Kabinet. De zoveelste mogelijke miljardenclaim wegens misdaden die ze boven het hoofd hangt, zou een negatieve invloed op de koers van het ABN AMRO-aandeel kunnen hebben. De Misdaadbank is daarom verplicht om de Vestia-claim te noemen.

Zakkende rente en Erik Staal vulde zijn zakken.
Vestia ging in 2012 op een haar na failliet, omdat het twee miljard euro moest bijbetalen toen de aankoop van de risicovolle financiële producten verkeerd uitpakte. Tegelijkertijd maakte de ex Godfather Erik Staal van Misdaadgroep Vestia meer dan twee miljard foetsie, die waren bedoeld om de woningcorporatie, met zijn vele bouwkredieten, te beschermen tegen te hoge rentestanden. De rente werd echter juist steeds lager, met dramatische Peter R de Vries pijpmeisjegevolgen voor de grootste Misdaad corporatie van ons land. Tijdens de derivatencrisis ontdekte Vestia bovendien dat een directeur-gangster jarenlang miljoenen euro’s smeergeld ontving, in ruil voor zijn rol als inkoper. Het smeergeld werd betaald door enkele tussenpersonen Ratten in pak. Tot op heden is nog niet één van die ‘Monster-criminelen’ gearresteerd . Het is ronduit opvallend zo niet corrupt te noemen dat de ‘misdaadjournalisten riool kliek’ met hun boegbeeld ‘Geilneef Peter R de Vries’ de “Alles deskundige” van VARA Presentatoren Zakkenvullers Pauw & Van Nieuwkerk nog nooit een artikel of uitzending aan deze Bankier-Gangsters hebben gewijd!