(Van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Wilma MansveldAMSTERDAM-NOIR-Oppositie en Volksnieuws razend op PvdA Leugenaar ‘Doofpot-Mansveld’.

Wilma Mansveld ontkent glashard doofpot als een echte PvdA beroepsleugenaar. De PvdA Partijleider Showbizz-arbeider Hans Spekman is woest op de VVD Top Graaier Pier Eringa van ProRail, omdat hij terechte kritiek heeft geuit op zijn Mansveld aka het PvdA-Stinkhoertje.De PvdA Staatssecretaris Beroeps-leugenaar Mansveld (Infrastructuur,grove corruptie) ontkent met kracht dat ze tegenvallers bij ProRail onder de  pet deksel houdt. „Dat is volstrekt niet aan de orde. Waarom vraagt u niet welke hoed deksel ik ga dragen met Prinsjesdag, daar is het Volk toch veel meer in geintreseeerd”, reageert ze  beledigd op uitlatingen van ProRail-topman Eringa in een interview.


Mansveld: ProRail verlengde stiekem contracten voor zelfmoord op gepaste tijden.‏

In het gesprek zegt Eringa dat het ministerie soms wil dat het brengen van slecht nieuws, zoals kostenoverschrijdingen, wordt uitgesteld. „Tot nu toe gingen we daar in mee. Dat doen we niet meer”, liet de spoortopman in Het Financieel Dagblad optekenen.
Volgens  Mansveld is die uitspraak ’onjuist’ en ’onhandig’.
Wel reageert de PvdA-bewindsvrouw als een volleerd leugenaar en PvdA commediant van het kaliber Fransje Timmermans verrast op de onthulling van Eringa dat er nieuwe financiële tegenvallers te verwachten zijn bij ProRail. „Als dat zo is, dan wil ik dat zo snel mogelijk weten” liet zij weten met een brok in haar keel.
Dat de kosten bij Utrecht Centraal hoger zullen uitvallen, was al bekend. Eringa noemt nu ook Leiden, Rotterdam en Breda als  Graai maar raak projecten voor de Ratten in pak waar dit eveneens voor geldt.