(Van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weer tonnen aan vertrekpremies bij een woningcorporatie Fred Teeven Irma Klaassengejat en niemand gearresteerd. Wij stelde reeds eerder dat de Woningbouw corporaties de meest succesvolste misdaadgroepen in Banana-Fraude-Nederland zijn, die dankzij het Lieg en Bedrieg Kabinet van Rutte Gouden Eeuw tijden doormaken.U zult van het voorgaande feit geen woord horen op Prinsjesdag. Ook geen woord op Prinsjesdag dat de BV-NL de meeste Graai Bankiers en Bestuurders vrijheeft rond lopen van de Wereld. Kijkt u in dit verband maar eens op u gemak het Elite-Gangster-Billboard er op na. Het is logisch dat de verzamelde Heersende klasse op Prinsjesdag zwijgt over de ongekende miljarden roofpartij, die al jaren plaats vindt in de Woningbouw corporatie misdaad sector. De meeste van die Graaiende Zakkenvullers zijn immers goede bekende en/of familie van dat zooitje Gajes van de Tweede Kamer  wat op Prinjesdag loopt te koketeren met een Lawaai deksel op zijn pan. De AIVD van IJdeltuit Plasterk weet uiteraad weer van niets. Plasterk is trouwens de enige man die ook altijd met deksel op zijn pan rond loopt te koketeren.

Zo maakte Erik Staal de ex Godfather van de Vestia- Misdaadgroep in zijn eentje twee miljard foetsie en leeft hij sindsdien als een Zonnekoning vrij en blij op Aruba. Waar de Parlementaire Pers en in zijn verrotte kielzog de Royal Staats-Nos het wel weer zo als ieder jaar over zal hebben zijn die achtelijke bloedlelijke deksels die de graai dames op hun pan hebben. Het meeste wordt natuurlijk de haute couture deksel, die een kleine tienduizend euro kost ( een jaar uitkering van een bijstands familie) van de Queen Exotica Maxima besproken. De Oranje Tokkies lusten er wel pap van. De enige die ieder jaar de waarheid in beeld en geluid te brengen is WeAreChangeRotterdam en aanverwante altenatieve Vrije pers.

De Kul-wetgeving om Graai topinkomens in de semi-publieke misdaad sector te reguleren kan niet voorkomen dat onder oude regelingen nog tonnen zijn uitgedeeld aan vertrekpremies aan de bevriende Ratten in pak. En dat was nou precies de bedoeling van het Lieg en Bedrieg Kabinet. Jongste voorbeeld: de corporatie Misdaadgroep Woonzorg.
RTLZ meldt dat drie ex-directeuren Bestuurs-Gangsters van woningcorporatie Misdaadgroep Woonzorg in 2013 en 2014 in totaal driekwart miljoen euro aan vertrekpremies hebben meegekregen gejat,zo blijkt uit jaarverslagen.
Misdaadgroep Woonzorg heeft 43 duizend woningen onder beheer en er werken 405 mensen. Een reorganisatie kostte onder meer drie Graai directeuren hun baan die net onder de corrupte raad van bestuur opereerden. Zakkenvuller Michel van Es kreeg in 2013 een afkoopsom van 170 duizend euro, ex-directeuren de Gangsters Kees de Wolf en Albert Klop kregen jatten in 2014 respectievelijk 207 duizend euro en 380 duizend euro mee.
Volgens de Kul Wet Normering Topinkomens mogen bestuurders bij semi-publieke instellingen maximaal 75 duizend euro meekrijgen, maar bij Misdaadgroep Woonzorg viel één van de drie directeuren door een degradatie buiten de reikwijdte van de wet en konden de andere twee zich baseren op oudere afspraken.

Uiteraard hebben wij het gewetenloze Graai trio Michel van Es, Kees de Wolf en Albert Klop op het Elite Gangster Billboard van Amsterdam-Noir gezet.