(Van onze VVD en PvdA Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meer Nederlandse bankmiljonairs dat is nu wat de PvdA Diederik Samsom en Saar van Buerenbedoelt met Eerlijk Delen in tijd van de crisis voor Jan met de Pet. De Gouden Eeuw van Mark Rutte is weer  helemaal terug in BV-NL V.O.C. De Elite baat in weelde en de masa moet daar dagelijks voor bloeden.Het aantal Graai en Fraude miljonairs in de Nederlandse Misdaad bankwereld steeg in 2013 ten opzichte van 2012, terwijl het totaal aantal grootverdieners in de Europese Unie flink afnam. Volgens banktoezichthouder EBA verdienden  jatte  32 Bankier-Gangsters in Banana-Fraude-Nederland in 2013 meer dan 1 miljoen euro, tegen 27 een jaar eerder. Men kan veel zeggen over Rat in pak Bankiers, maar Labbekakkers zijn het niet. En als het om zakken vullen gaat zijn de Lady’s en Gents geen Mongolen. Ze stemmen niet voor niets met zijn allen trouw op hun VVD-Misdaadgroep en krijgen de PvdA -Hoertjes er gratis bij.

In de gehele EU slonk het aantal bankmiljonairs van 3530 tot 3178. Pas na 2013 zijn regels doorgevoerd om de Graai-salarissen in de Misdaad-banksectork aan banden te leggen. De daling is volgens EBA dan ook vooral het gevolg van wisselkoerseffecten en een, over het algemeen, lagere winstgevendheid bij Misdaadbanken.
Dit jaar werd ingevoerd dat een bonus, in uitzonderlijke gevallen, maximaal twee keer het jaarsalaris mag zijn. Banken zoals de ABN-AMBRO van de Top VVD-Drag Queen Gerrit Z. probeerden die regel te omzeilen door ‘toelagen’ toe te kennen of het basissalaris te verhogen.l

Helaas kan Playboy Diederik Samsom zoals gebruikelijk deze keer geen uitleg geven.

Wij vroegen ons al af waarom Diederik Samsom de laatste tijd bijna nergens meer te bekennen is. Nu vernamen wij van onze betrouwbare corrupte bron te Brussel dat het schijnt dat Fransje Timmermans met zijn Huilact heeft geprobeerd om zijn ‘ PvdA- bom’ bij Samsom zijn callgirl Saar B. er in te proppen. Sindsdien zit Samsom als een bok op de havenkist in Brussel zijn Saar in de gaten te houden.