(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA Minister ‘Bejaarde Melker Martin van R.’ blijft vertouwen houden in de directie van het Martin van RijnSVB. Van Rijn: “Kijk wij van de PvdA zijn niet Schizofreen en geven Top VVD en PvdA Bestuurders zo als de ex NS Top- (crime)-Boss Huges graag een tweede,derde,vierde, vijfde (graai), enz. kans om hun fouten misdaden weer goed te maken. De directie van het SVB heeft toch zijn excuus al aangeboden, dan moeten de Kleine Luiden niet meer klagen.”. Bij  uitkeringsfabriek SVB der Kleine Luiden was sprake van belangenverstrengeling (= corruptie) tijdens de ontwikkeling van het mislukte computersysteem voor de jaarlijkse uitkering van 40 miljard euro aan kinderbijslag en AOW. Naar verluidt zijn er miljoenen aan de Rat in pak strijkstok blijven hangen, terwijl het pis langs de benen liep en loopt van de arme bejaarden in  Melkfabrieken. De AIVD van de PvdA Minister ‘Maffia Vastgoed handelaar Ronald P.’ wist van niets. Dit toont televisieprogramma Zembla vanavond.

ICT is de Gouden Melkkoe voor de VVD-bendeleden. Laat die sufkonten bij de PvdA met die idiote Martin van Rijn maar de arme bejaarden leeg melken met geen centen te makken, ha,ha,ha, aldus een anonieme VVD bron.

Zo blijkt onder meer dat een leidinggevende corrupte Graai-manager bij SVB op de loonlijst stond van Misdaadgroep Capgemini, leverancier van het computersysteem. Er heerste intern een angstcultuur en alleen mensen die op hetzelfde spoor zaten als de leverancier van Capgemini bleven over, zegt een oud-medewerker. Deskundigen zijn onthutst over deze constructie en noemen het onbestaanbaar en rond uit crimineel. Bovendien noemen de deskundige het verbijsterend dat bij deze miljoenen Fraude en Witwas operatie tot vandaag de dag niemand is gearresteerd. Wij leven in een regelrechte Banana republiek met dit kabinet. Maar ja wat kan men ook verwachten in een land waar de VVD Minister van Justitie Ard van der Steur zijn (schandknapen)- Kasteel laat verbouwen met een schimmig verkregen subsidie van 4 ton. En wie is het eveens schimmige ICT bonnetje van 50 duizend euro van het Griezel VVD echtpaar “Ivo en Fred” al vergeten? De VVD-misdaadgroep hoopt iedereen. En hoe zat  met ook al weer met het Witwassen door Teeven van de miljoenen zwarte drugsgelden?  En hoe zit het met  het feit dat VVD Minister Gangsterin Hennis ook is gestopt met het grootste en corruptste ICT-project van Defensie ooit in Nederland?

Vorig jaar trok de SVB de stekker uit het Multi Regelingen Systeem (MRS) na een investering van ruim 43 miljoen euro. Het systeem heeft geen moment gefunctioneerd, behalve dan natuurlijk voor het Graai-systeem der Ratten in pak.