(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Jeroen DijsselbloemAMSTERDAM-NOIR-Minister‘PvdA Schizofreen Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken houdt vertrouwen in de wegens fraude, liegen en bedriegen gevallen corrupte ex NS-topman VVD Gangster Timo H. als  Graai-commissaris van Havenbedrijf Rotterdam (HbR). Dat schrijft de bewindsman maandag in antwoorden op vragen van de Kamer. En alleen voor dat feit verdient deze schaameloze PvdA beroeps Leugenaar een vet pak slaag van Varoufakis.

Het Oerhollandse begrip je deugt of je deugt niet is niet bekend bij de schizofrene van de top van de PvdA.
Timo Huges
Ik heb mijn vertrouwen in Huges in de rol van president-directeur bij NS verloren en ben niet Schizofreen, maar een echte Top PvdA-er in dienst van de VVD-( misdaadgroep). Dat geldt niet voor zijn rol als Graai-commissaris bij het Havenbedrijf”, aldus de brallende minister. HbR, de exploitant van de Rotterdamse haven, is voor 30 procent eigendom van de Staat. De gemeente Rotterdam van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb bezit de overige 70 procent. Die is ook geen criminele Schizofreen, ondanks dat hij rond vliegt verkleed als ‘PvdA Strip Held der arme’ in Rotterdam. M.a.w. de Graai crimineel Huges kan ongestoord door gaan met zijn Zakken te vullen over  de rug van Jan met Pet in Rotterdam, want bij deze Schizofrenen grijpt de GGZ niet in. Ze kijken wel uit want dan zijn ze gelijk hun subsidie kwijt en in no time zelf zwaar overspannen en op weg naar een van de beruchte Kapo Jetta Klijnsma Slaven werkkampen in Rotterdam,

Een woordvoerder van HbR zei onlangs dat de positie van Huges bij het Havenbedrijf ter discussie stond. Er wordt met de aandeelhouders van het Havenbedrijf gesproken over „het in te nemen standpunt ten aanzien van de toekomst van de heer Huges als commissaris”, zei de woordvoerder eerder deze maand.
Ontslag
Huges werd in juni ontslagen bij de NS om onrechtmatigheden bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Door fouten in de ontslagprocedure moest de NS alsnog een schikking treffen met Huges. Het bedrijf betaalt hem nog 175.000 euro.

Dijsselbloem betreurt het „ten zeerste” dat een schikking nodig is, maar het is volgens hem in de gegeven omstandigheden de beste oplossing voor de NS. Dijsselbloem is namens de staat enig aandeelhouder van de NS.