( van onze Wie neukt en moord wie prive redactie i.s..m onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-ArgosTV schendt de basisregel van de journalistiek Sonja Peterdoor de hoofdpersoon Holleeder geen welder hoor te geven.
Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries. Tot die tijd zal ArgusTv moeten wachten op de waarheid wat Holleeder en Peter R de Vries betreft. Argos Tv is ingeslapen (= een vorm van corruptie) op de Amsterdamse Grachtengordel mogelijk door jarenlange subsidie van de Gevestigde Orde, c.q. de Partij van de Arbeid Atoombom. Terwijl gisteren de HUMAN-VPRO-Agros zocht naar selectieve en gekuisde antwoorden hoe Peter R. en  zijn ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ Willem Holleeder ( en Cor van Hout) 25 jaar lang als ‘Toffe Peer’ uit de Jordaan ten gelde maakte en die winst daarna verdeelde met Holleeder is Holleeder inmiddels al weer door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ tot Monster gebombadeerd.

Nu worden de ‘Monster-Holleeder media’ opbrengsten niet meer gedeeeld met Holleeder door Politie-informant en ‘Geilneef Peter R.‘ Of Holleeder nu een (Volks)- Monster is of een Knuffelcrimineeltje het blijft een feit dat hij meer dan de helft van zijn leven in de cel heeft doorgebracht. In tegensteling tot Peter R. de Vries en de Ratten in pak van de Woningbouw corporatie misdaadgroepen is Holleeder geen Monster en geen Knuffelcrimineel, maar een echte onvervalste ‘Criminele-Volks Schemiel‘. Dat was Argos TV even ontgaan. De echte succesvolle Criminele Monster zitten bij de Woningbouw corporaties en de Media-Maffia bleek wederom gisteren bij Misdaagroep Woonbron die een fortuin achter over heeft gedrukt.

Weg rennende Lafbek Peter R. laat Brown wurgen door corrupte recherche en zijn Knokploeg.

Wat het aandeel is geweest van Peter R. in zijn dubbel rol als Pr-man van de Holleeder groep en politie-infiltrant dat Holleeder Renetta van der Meerde helft van zijn leven in de cel heeft doorgebracht zal in oktober 2015 wellicht helder worden. Vergeet in dit verband niet dat ‘OM-Judas Peter R.’ ook Louis Hagemann met een zwart betaalde (20.000  gld) getuigenverklaring van een Hoer Renette van der Meer en wat knip en plakwerk i.s.m. bepaalde ‘Herman Bolhaar- Justitie’  levenslang heeft bezorgd. Bizzare en Kinky is het wat ons betreft dat Peter R.de gewoonte er op na houdt om al zijn gekochte getuigenn ook nog te neuken. Ook heeft Politie-informant Peter R. getracht Steven Brown  middels uitlokking gepleegd door ‘Panorama Hoerenjong Bas van Hout’ en Junkie Ron Ostrowski  (Video Jan Roos Powned) voor een jaar of tien de bak in te helpen en/of te laten wurgen door zijn corrupte rechercheurs en Knokploeg. Ook die feiten zijn ArgosTV even ontgaan.

Ook heeft ArgosTV de laffe houding van de publieke omroepen met hun  Star Presentatoren Zakkenvullers Pauw en Van Nieuwkerk  en de corrupte misdaadjournalisten kliek die grenst aan collaboratie met het echte ‘Monster Peter R.’ niet geanalyseerd en benoemd. Ook zweeg ArgosTV. over het bizare feit dat Peter R. inmiddels vet betaalde hoogtij dagen viert bij de KRO als ‘Derde Wereld Kid redder’ samen met de corrupte kinderombudsman Marc Dullaer bij de algemeen bekend staande VVD Elite Pedofiel ‘Rose Ed Nijpels’, die bij de KRO als Voorzitter loopt te Graaien. Is dat geen vorm van corruptie van de zijde van ArgosTV.? Het is natuurlijk wel begrijpelijk van het laffe ArgosTV dat zij niet de kwalijke rol inzake Holleeder en Peter R. van hun gesubsidieerde ‘gabber is crime’ bij de publieke omroepen benoemen.  Ook de schoorsteen van Argus Tv moet roken, niet dan? Wij gaan uiteraard nog de uitzending  van ArgosTV: “Holleeder van Knuffelcrimineel tot levenslang de cel in door Peter R.” analiseren. Mochten wij punten vinden die zo aantoonbaar onjuist en misleidend zijn zullen wij daar ongesubsidieerd en niet gesponsord een artikel aanwijden.Vast staat dat ArgosTV kennelijk Holleeder als een media object beschouwd en niet als een mens en all zodanig net als Peter R. De Vries met hem kan handelen naar willekeur.Het voorgaande blijkt uit het feit dat ArgosTV wel wederhoor heeft aan Peter R. en niet aan Holleeder, die toch in de ArgosTV uitzending de hoofdpersoon en het lijdend voorwerp. Oftewel wat ons betreft de ‘Kop van Jut Holleeder’ van zo wel de Media-Maffia van Peter.R. als de Grachtengordel -Maffia ArgosTV.