(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

ahmed-aboutalebAMSTERDAM-NOIR- Roofpraktijken Woningbouw Misdaadgroepen gaan onverstoord straffeloos door in Rotterdam. Woonbron De Huurders is zijn fortuin kwijt aan vertrek Jat-premies voor de vrienden van Burgemeester Aboulaleb. Aboutaleb vliegt ondertussen als een echt’ PvdA Strip-Held’ der arme over Jetta Klijnsma Slaven werklozen kampen. Tussendoor landt hij even bij zijn gesubsideerde PvdA ‘Grachtengordel- Media-Maffia’ ‘gabbers in crime’ om aldaar bij zomeravonden flink in het zonnetje te worden gezet.

De Rotterdamse woningcorporatie Woonbron heeft opnieuw torenhoge afkoopsommen betaald aan hoge functionarissen Ratten in Pak.

Uit onderzoek van RTL Z en Volksnieuws blijkt dat Misdaadgroep Woonbron vorig jaar 1,8 miljoen euro heeft uitgegeven aan negen hoge vertrekpremies van een Graai-directeur, een auditor-Fraudeur, een corrupte manager, drie Monster Criminele transitiemanagers, een valse beheerder van technische Ard van der Steurgegevens, een PvdA medewerker kwaliteit uitzuigen huurders en een vage VVD adviseur.Woonbron is met 45.000 woningen een van de grotere Misdaad woningcorporaties van “Banana-Fraude-Nederland”. De Misdaad corporatie raakte na 2011 in zwaar weer, mede door een verlies Fraude en Graaien van 230 miljoen euro op de renovatie van het voormalige cruiseschip SS Rotterdam. Mede als gevolg daarvan moest Woonbron afgelopen jaren veel banen schrappen. Maar het goede nieuws voor Woonbron is dat dankzij de Klasse Justitie van het “Lieg en Bedrieg  Kabinet “niemand van de Graaiende Fraudeurs zijn gearresteerd. Wel is het hele zooitje van Woonbron op het Elite-Ganster- Bilboard gesmeten.