( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Stef-aasgier-Blok’ help ‘Jan met de Pet’ zijn huis uit. Samsom legt het uit. Rutte heeft gelijk: Het is de Gouden Eeuw ,maar  dan voor de Ratten in pak in het algemeen en de Woningbouw Joe Biden Ahmed AboutalebMisdaadgroepen in bijzonder: Weer Meer dan een miljoen aan  vertrek Jat-premies bij woningcorporatie Havensteder in “Banana-Fraude-Nederland”.De Rotterdamse Misdaadgroep woningcorporatie Havensteder heeft vorig jaar bij een reorganisatie ruim 1,1 miljoen euro wit aan huurdersgeld neergeteld voor zes afkoop Jat-sommen. Hoeveel zij zwart hebben uitbetaald is niet bekend. Alles is mogelijk bij deze Zakkenvullers. Daarnaast hebben zij ongeveer 21 gezinnen die de huur niet meer konden betalen o.a. vanwege de Kabinet’s huursverhogingen en werkloosheid op straat gesmeten. Terminaal ziek of niet! Voordat ‘mooie’ criminele reslutaat is Havensteder gefeliciteerd door de Rotterdamse PvdA “Uncle Tom”Burgemeester Aboutaleb en de VVD Minister voor huisvesting der Rijke ‘Stef-Aasgier-Blok’.

Rotterdam wordt per dag onleefbaarder onder het Juk van de PvdA Stripheld der Arme “Uncle Tom” Aboutaleb.

De Raad van corrupte Zuig de huurders uit commissarissen van Havensteder bestaat uit: B.J. van Bochove (voorzitter),Gerard Erents  (vice voorzitter),mevrouw M.C.C. Bekker (benoemd op voordracht van de gezamenlijke huurdersorganisaties (kuch)), mevrouw N.M. Dane, Octopus Burgemeester Kees de JagerDominique J. Schrijer (benoemd op voordracht van de gezamenlijke huurdersorganisaties. Kuch, kuch)), ir. P.O. Vermeulen. Bij de reorganisatie verdwenen in totaal honderd gewone ‘Jan met de Pet’ voltijd banen. Het gros van die gewone werknemers zijn nu met afkoopsom Joden-Fooi op weg naar de beruchte Rotterdamse  ‘Aboutaleb & Kapo Jetta Klijnsma’ Slavenwerk kampen.De hoogste vertrek Jat-premie was voor een Graai-manager, die 302.000 euro meekreeg, maar die was nou eenmaal een Top VVD bendelid zo meldt RTL Z maandag na bestudering van de Duistere jaarrekening van Havensteder. Pikant in dit verband is dat de jaarrekening is goed gekeurd door Misdaadgroep KPN van de ‘Bolle Gaaier Jan Kees de Jager’ en zijn schandknaap. De hele criminele Havensteder Graai-bende is dan ook op het Elite-Gangster Billboard gesmeten.

Vorige week meldde RTL Z en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat ook woningcorporaties misddaadgroepen Y(uppie)mere, Portaal en woningverhuurder Vesteda flinke bedragen kwijt waren aan Graai en Fraudeurs vertrekregelingen Zakkenvullers. Opvallend, maar eentonig om waar te nemen voor de gewone man is dat niemand van dat zooitje gewentenloze geboefte is gearresteerd. Ondertussen wordt o.a. de Dak en Thuisloze Ranjana zwaar vervolgd en veroordeeld door een ‘Lynch-Rechter der Arme’ omdat zij geen Rat in pak is en gedwongen is op straat te slapen.