( van onze Corrupte Elite Zallenvullers redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Bral-generaal Dick B. is een oude ranzige corrupte bekende van JSFons. Zo bralde hij als grote deskundig bij EenVandaag dat wij onze onze tanden nu moeten laten zien aan Rusland,want anders is er geen Vrede en Rechtvaardigheid meer. Maar welke tanden bedoelt de oude VVD-Boef ? Er lopen inmiddels ontelbare Nederlanders letterlijk zonder tanden in hun mond door het criminele beleid van zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” Daar horen wij Dick niet over! De huidige Nederlandse F-16’s zijn niet modern genoeg om veel ingezet te kunnen worden in gebieden met een moderne, complexe luchtverdediging, zoals Syrië. Dat bralde de oud-generaal der strijdkrachten Dick vrijdag tegen BNR zonder enige schaamte. „We zouden daar nog steeds mee kunnen vechten, maar dan gelden er wel veel beperkingen voor de vliegers.

Hans van Baalen en Dick zwei(nen) alte Kameraden.

Nederlanders zouden dan niet voorop in de formatie mee kunnen.””We zouden wel aan kunnen sluiten wanneer de luchtafweer is uitgeschakeld, of in gebieden waar deze niet aanwezig is,”aldus Berlijn. BNR vergat hem te vragen of hij nu ‘werkt’ voor de JSF lobby of welke Pet hij nu droeg. Vast staat dat Dick tijdens  het VVD congres de ‘Neonazi Hans van Baalen’ zijn persoonlijke steun gaf als ‘EU Graai- kandidaat’. Draagt Dick de Pet van het Nederlandse landsbelang de VVD-‘Graai-Elite’ of die van ‘Misdaadgroep Goldman Sachs‘ of die van JSF? Wie zal het zeggen? Misschien had die oude VVD Boef Dick wel drie Petten op?
Hans SpekmanHoe het ook zij, wij horen Dick als Top VVD bendelid nooit ook maar een woord brallen over het feit dat 2,5 miljoen Nederland onder de armoede grens moeten overleven en dat daar geen gevechtsvliegtuig wat aan verandert. Wie verdedigt hen? In ieder geval niet Dick en Hans van Baalen en Hans Spekman. 

Pikant en niet in de Mainstream media .
De Oud generaal Dick Berlijn schijnt dat gebral samen met de PvdA alcoholist Hans S. dronken tijdens een Internationale Maffia Wapenhandel show  te hebben gedaan en met zijn LUL uit zijn broek te hebben lopen zwaaien. Of Hans ook zijn LUL uit zijn broek had is ons niet bekend, maar het zal ons niet verbazen. Wel zat Hans steeds te zeuren dat hij ook een deel van Dick zijn courage (= omkoping ‘s fee) wilde, indien er nog meer poen gaat in de bodemloze JSF put.