( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. met onze Algemene Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- In “Banana-Fraude-Nederland” heeft iedere Topbestuurder minimaal Luurt van der Ploegtwee peten (video)op.
De ‘Criminele- Graai-Waanzin’ gaat over de Top bij Vestia en Vesteda: Daar waar de een zeven Ton Graait wordt de andere, een terminaal ziek vrouw op straat gesmeten. De Mainstream media waarschuwt u dagelijks voor de’ Volkse crimineeltjes’ en de ‘Verwarde- Baardmannen’, terwijl u op de bank naar de TV zit te staren en tegelijkertijd wordt beroofd door de Ratten in pak van uw spaargeld, huis, pensioen of loon, etc., maar bovenal uw menselijke waardigheid.

De Roof en plunder orgie van de van de Ratten in pak gaat maar door in “Banana-Fraude-Nederland”.
De  18 e eeuwse  Criminoloog Lombrosa krijgt toch nog met terugwerkende kracht gelijk. Maar hij had nooit kunnen voorzien dat zijn opvattingen m b.t  een stereo type uiterlijk Volks crimineel zou gaan gelden voor de Ratten in pak en niet de arme sloebers .

Nu is weer bekend geworden dat Rat in pak Luurt van der P. die wan en misdaad pleegde bij Vesteda er als een dief in de nacht vandoor is gegaan met meer dan €700.000 . Die misdaad was de AIVD van Roland P. wederom  even ontgaan. De PvdA ‘Maffia-Vastgoedhandelaar en Boss van de AIVD Plasterk’ was te druk de Liberace uit te hangen op de liederlijke VVD Gay Canal Parade en het opkopen van Amsterdamse Villa’s. Woningverhuurder Huisjes Melker Vestia heeft vorig jaar 742 duizend euro ‘betaald’ (= omgekocht, zwijggeld) aan ex-Bestuurs-Gangster Luurt van der Ploeg, die in 2014 slechts drie maanden voor Vestia ‘werkte’ als Zakkenvuller. Waarom?  In tegensteling tot het corrupte CBS maakte Volksnieuws uit Amsterdam Noir wel de cijfers bekend van de economische groei van de Ratten in pak in Nederland ( 289 tot 5000 procent groei in 2014- 2015) . En het bewijs van die cijfers is vandaag weer met Rat in pak Luurt van der Ploeg geleverd. Dat meldt RTL Z vrijdag.

Pluk en roof de huurders kaal is het “Lieg en Bedreig kabinet” beleid .
De Waanzinnige criminele ‘plunder-beloning’ van Van der Ploeg bedroeg 609.000 euro en dat is gewoon Fraude en witwassen met de wet in de hand. Daarnaast betaalde de woningverhuurder hem 133.000 euro Stef Blokaan pensioen- en andere premies. Die meer dan zeven ton moet worden ophoest door de gewone huurders en dat past precies in het pluk de huurders kaal beleid van de VVD ‘Aasgier Stef Blok’ Een corrupte woordvoerder van Vesteda bevestigt de bedragen maar kon nog geen toelichting geven, waardoor dus onduidelijk is welk deel precies reguliere beloning was en welk deel afkoopsom. Wel liet de woordvoerder weten dat deze afkoopsom zal worden door berekent aan de huurders en dat indien dat huis uitzettingen tot gevolg heeft dat dan maar moet.

Miljarden gestolen door ex Vestia Godfather Erik Staal blijf de Trent voor Misdaadgroep Vesteta en de rest van de woningbouw coöperatie’s.
Van der Ploeg werkte roofde sinds 2010 als financieel Bestuurs-Gangster bij Misdaadgroep-Vesteda. Vanaf juni 2013 was hij zeven maanden interim Graai topman en Zakkenvuller. In maart vorig jaar stapte hij op met een kleine miljoen in de pocket en trok als Top VVD bendelid een lange neus naar de al Peter R de Vries pijpmeisjekaal geplukte huurders. Vesteda kwam voort uit misdaad pensioenfonds ABP en belegt miljarden van zo’n twintig verzekeraars en pensioenfondsen. Met 23.000 woningen is Vestia de grootste criminele commerciële woningbelegger van “Banana-Fraude-Nederland”. Top op heden is nog nooit één Vestia Rat in pak gearresteerd. Hoe dat kan spreekt voor zich gezien het feit dat Justitie geleid wordt door de VVD met Graaier en Naaier ‘Fraudeur-Steur’ als Minister van Klasse Justitie. En de hersendoden SBS-Tokkie ’s zitten dagelijks te staren naar de ‘NOS- propaganda’ als het objectieve nieuws. En voor met ‘Peppi en Kokkie misdaadnieuws’ naar het Open Riool RTL4 Boulevard met de twee ras oplichters ‘Politiescribent John van der Heuvel’ en ‘Geilneef Peter R .’ als ‘Bral-afleiding ’s deskundigen’.

Voor wat het waard is hebben wij uiteraard deze zoveelste smeriger Rat in pak Luurt van der Ploeg op de enige echte Crime Top lijst van Nederland gezet. De afleiding‘s ” VVD Crime-Top lijst” met Criminele Schlemielen staat hier.