( door Ninefornews.nl en ondersteunt door onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Spacecake- bezetting’ van Staats-NOS door 19 jarige student Tarik Z. propaganda-is-dodelijkIs Tarik Z. Gek of een Volks Verzet’s Held? Oordeelt u zelf. Wij houden het op het laatste. De Staats-NOS ( 106 miljoen euro subsidie per jaar = omkopen door de Staat ) heeft bijv. i.s.m. met bepaalde corrupte ‘VVD Pedo Demmink Justitie’ drs. Micha Kat een ‘Monster-vonnis’ van acht maanden cel bezorgd. Dat ‘censuur vonnis’ kreeg Kat, omdat hij de waarheid had geroepen over de duistere banden van de Boss van de NOS Marcel GelauffAdolf Eichmann  met o.a. ‘Elite-VVD pedofielen’ als Joris Demmink en Ed Nijpels enz., enz. Micha Kat wordt tevens ‘vermoord’ met de wet in de hand door de Heersende Klasse en is al meer dan een jaar op de vlucht in het buitenland. Elite pedofielen en Zakkenvullers hebben al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw vrij spel in Nederland. Dat laatste feit is op zich al een bewijs dat de NOS collaboreert met die elite pedofielen kliek. Immers wie zijgt stemt toe!

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Britse Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘In Nederland Nul,(Kuch)

In Nederland Nul(kuch). Stijging uitkering 220,000,- euro ‘Staatsomroep-Top-Parasieten’ in Crisis tijd! En waarom ook niet  ?

Daar in tegen worden de ‘Heldendaden’ van Übermensch Dijsselbloem’’ jegens de ‘Griekse Untermensch’ Jeroen Dijsselbloemschaamteloos in het zonnetje gezet door de NOS. Is dat dodelijk? Jazeker wel voor de Griekse ‘Jan met de Pet’. Tevens maakt de Staats-NOS ‘dr. Goebbels-propaganda’ voor hun King Willem om maar een paar voorbeelden te noemen van de hersenspoel activiteiten van de NOS voor hun “Lieg en Bedrieg Kabinet “.

Boycot Rusland kost hardwerkende mensen hun baan. Kan Hans van Baalen en de NOS wat schelen.
Uiteraard is Poetin bij de NOS en de VVD EU-Graaier ‘Neonazi Hans van Baalen’ het grote kwaad waar het Nederlandse Volk te hoop tegen moet lopen. Net als weer in de jaren ’40-’45. Is dat dodelijk voor de massa? De USA Presidenten zijn daar in tegen allemaal geweldige goede mensen die opkomen voor de arme en zwakkere in de Wereld ( iedere vijf seconden sterft een kind van de honger). Dat er bij die Donald Trumpkandidaten een heuse verkrachter ‘Mad Dog Trump’ en een Mega-Maffiagroep “de Sigaar in de kut” van de Familie Clinton bij zit doet daar voor de NOS niets aan af. De advocaat van Tarik Z., de jonge zeer intelligent man, die eerder dit jaar met een neppistool het NOS-gebouw binnendrong en zendtijd wilde, heeft op verzoek van zijn cliënt de geplande toespraak openbaar gemaakt. Tarik legt onder meer uit waarom hij tot zijn daden is gekomen.

AIVD heeft een journalisten stop ingevoerd als informanten in” Banana-Fraude-Nederland”.
Hij zegt dat informatie bewust wordt gemanipuleerd en dat er propaganda wordt uitgezonden. Er wordt in Hans van Baalenbeelden geknipt en de ondertiteling zou vaak onjuist zijn. Tarik stelt bovendien dat de NOS fungeert als inlichtingendienst voor de AIVD van de PvdA Vastgoed Maffia handelaar Roland P. Tja, ook dat laatste is gewoon waar en wat ons betreft dodelijk voor de ‘Twee Petten-democratie‘. Tarik Z. kreeg in juli 2,5 jaar cel, waarvan 15 maanden voorwaardelijk voor gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Zowel Tarik als het OM gaan in hoger beroep. Hieronder de speech:

Informatiedeling met Tarik
Tarik heeft het Nederlandse volk willen waarschuwen voor de onvolledige, onbetrouwbare en eenzijdige Sharon Dijksmainformatie – of beter desinformatie – van de media met betrekking tot de fundamenten van het huidige monetaire systeem en de inhumane gevolgen ervan. Volgens Tarik is dit gegeven te verklaren door de uitstrekkende macht van en grootschalige manipulatie door de Nederlandse Omroep Stichting, de NOS.

Tarik heeft dit willen toelichten met een verhaal van de volgende strekking, waarbij hij dit verhaal heeft willen onderbouwen door ten tijde van zijn toespraak op live-televisie zeer betrouwbare data op internet te openbaren. Het mediapark is van en wordt beheerd door de NOS. Zij gaat dan ook over het hele glasvezelnetwerk dat daar is aangelegd. Bovendien ligt het zogenaamde sterpunt van dit netwerk voor het mediapark (de mediaring) in de kelderruimte van het NOS-gebouw. Hier komen alle fibers (kunststof verbindingen) binnen waar de volgende data overheen gaan:

Meer Lezen :Ninefornewsnl