( van onze Partij van de Arbeider Verraders redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Imbeciel? Stem dan PvdA voor (on)-Eerlijk Delen.
Zo ver wij hebben kunnen constateren isJetta Klijnsma de enige fysieke en geestelijk gehandicapte die het Kabinet aan het werk heeft geholpen is Jetta Klijnsma tot groot verdriet van alle ( gehandicapten) armen en werklozen. Sinds gehandicapte ‘Jetta- Moestuin’ ( niet goed bij haar hoofd) de Participatie ‘Slaven-wet‘ heeft ingevoerd worden alle eerlijke werklozen behandelt als Mongolen, Labbekakken en Slaven tot sadistisch genoegen van de “Uglies” van de VVD-misdaadgroep. De Partij van de Arbeid Atoombom  is een partij van ‘Top-Graai’ Beroeps-leugenaars die gedijd als nooit te voren in het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Democratie? Voor wie dan? Voor beroeps leugenaars in dienst van de machtigste misdaadgroep ter de wereld Goldman Sachs met klaploper ‘Graai-King Willem’ als zet Boss. De PvdA staat steeds meer en meer bekend als de Partij van de beroeps-leugenaars. Het boegbeeld van die ‘PvdA Leugen-school’ is Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Maar vlak in dit verband de dronkelap Hans Spekman ( met zijn strijd tegen het Groot Kapitaal leugen), Lodewijk Asscher,’Bejaarden Melker Martin van Rijn’, ‘Maffia vastgoed handelaar Ronald Plasterk’ en de wereld beroemde beruchte Top huilacteur Frans Timmermans niet uit.

Oppositie en Volksnieuws razend op PvdA Leugenaar ‘Doofpot-Mansveld’.

Staatssecretaris ‘Kapo Jetta Klijnsma’ ligt zwaar onder vuur omdat ze fraude heeft gepleegd met cijfers over het Revenge of the ugliesaantal extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Toch een feit waar ‘Jan met de Pet’ direct voor zou worden gearresteerd. D66-Kamerlid Steven van Weyenberg beschuldigt de PvdA-bewindsvrouw in Nieuwsuur van creatief boekhouden. Ook andere politici vertrouwen de berekening van de staatssecretaris niet. Nou, dat is voor Volksnieuws zeer oud nieuws dat zij liegt over het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking:

 

Is Klijnsma gedwongen door haar VVD Boss ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’.
Klijnsma maakte begin juli goede sier als gehandicapte Pvda-er met een (leugen) brief aan de Kamer waarin ze stelt dat er meer dan tienduizend extra banen zijn bijgekomen voor mensen met een arbeidsbeperking.  Of haar eigen ‘lieg en bedrieg baan’ in de fraude berekening zat is niet duidelijk. Maar volgens Van Weyenberg schetst de staatssecretaris bewust een veel te rooskleuring beeld en hij vraagt zich af of Jetta als zwak begaafde wellicht is misbruikt door Sjoerd Potters de Tweede kamer VVD woordvoeder inzake(geen) bijstand en (veel) werklosheid voor ‘Jan met de Pet’ . ,,Er zijn zo’n zesduizend mensen die gedetacheerd zijn vanuit de sociale werkplaats naar een Sjoerd Pottersregulier bedrijf. Dat is hartstikke mooi, maar dat telt niet mee”, legt hij uit. ,,Deze mensen hadden immers al een baan. Ik vind dit een vorm van creatief boekhouden van het niveau Rat in pak. Het is net als het bedrijf of bank van bijv. de Top VVD-er Gerrit Zalm dat de jaarrekening probeert op te plussen door een paar boekhoudtrucs toe te passen.” Volgens Steven van Weyenberg is het zelfs wettelijk niet toegestaan wat de staatssecretaris doet.  Zijn wantrouwen wordt gedeeld door onder anderen PvdA-wethouder Johan Kruithof van Apeldoorn en de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart (SP). Die laatste zegt: ,,Ik heb met verbazing haar brief aan de Kamer gelezen. Ik weet namelijk hoe hard gemeenten en werkgevers hiermee aan de slag zijn, maar ook hoeveel moeite het kost. Ik dacht: dat aantal van 10.000 extra banen kan niet kloppen. Ik heb grote vraagtekens of we inderdaad zoveel mensen aan het werk hebben geholpen en ik begrijp niet dat zij niet  door Justitie wordt gehoord, want welbeschouwd is het gewoon boekhoud fraude. Vergeet niet dat als een Bijstandsgerechtigden ook maar een komma verkeerd invult dan moet ik gedwongen door de Participatie-wet van mevr. Klijnsma die uitkering stop zetten en die mensen die amper te eten hebben nog boetes opleggen ook”. Hoe het ook zij, ondanks dat Jetta niet goed bij haar hoofd is hebben haar leugens en wandaden haar geen windeieren gelegd, want ook zij zijn woont als een echte PvdA Top socialist inmiddels in een Kapitale Villa van ver over de miljoen euro. Zoe gek is zij dus ook weer niet.