( van onze Partij van de Arbeid Verraders redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Bestuur-Gangster Plasterk’ koopt tweede Villa tijdens de Amsterdamse Gay Canal Parade. Ronald Plasterk Gay prideDe PvdA Minister van Binnenlandse Corrupte zaken en de Boss van de AIVD gaat in de huizen handen. Hij is inmiddels de trotse bezitter van twee Kapitaal Villa’s. Zijn Vastgoed Maffia Enterprise heet “Morgenrood” en wordt uiteraard gefinancierd door de ABN-AMRO misdaadbank van zijn partij gabber in crime PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ aka”de Kus des Doods”. Plasterk:“Kijk ik ben een echte sociaal democraat in hart en nieren en hoe kan ik dat beter tonen door in een tijd van extreme sociale woningnood in Amsterdam er minimaal twee Villa’s op na te houden: Leve de “Internationale” ,Ontwaakt, verworpenen der aarde! Ontwaakt, verdoemden in hongers sfeer!ha,ha,ha,”.

Minister Plasterk (Binnenlandse Corrupte zaken) heeft een bijzonder huis erbij gekocht in Amsterdam.

Dick SchoofDe IJdeltuit Minister is totaal zonder schaamte en geweten en verruilt binnenkort zijn Villa in Bussum, die hij onlangs te koop zette voor 950.000 euro, voor de voormalige dienstwoning van de stationschef van het Muiderpoortstation in de hoofdstad, zo meldt Bekende Buren. Plasterk en zijn vrouw zouden als echte “Rode Hanen” 800.000 euro hebben neergeteld voor het huis, 5.000 euro meer dan de vraagprijs. Hij nam volgens de site een hypotheek van 1,3 miljoen euro bij de ABN-AMRO met twee huizen als onderpand, zijn nieuwe huis en zijn villa in Bussum. Door deze duistere over financiering loopt de PvdA-er nu met 400,000 –  euro cash in zijn zak. Gefrustreerde PvdA bronnen hebben ons laten weten dat Plasterk die 400 duizend euro achter de hand wil houden voor als eerdaags het ethnic cleansing uitbreekt tussen de 90 procent bezitlozen en de 10 procent Ultra-Rijken. De AIVD bij monde van de rechterhand van Plasterk ‘Acacadabra Dick Schoof’‘ kon er alleen maar om lachen.

Het nieuwe huis van de minister is een rijksmonument, dus hij kan er niet veel aan veranderen. De woning heeft een woonoppervlakte van 145 vierkante meter en bestaat uit totaal 7 kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Oorspronkelijk waren het twee huizen.Dus heeft Ronald Plasterk nu 3 villa’s.