( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Achtung! Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande.
De UntergangSPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMO van de Griekenland is de voorbode van de totale Untergang van de EU. Misschien is dat ook wel de enige manier op de alles verwoeste Elite corruptie die aan de Top van de EU heerst en inBanana-Fraude-Nederland” uit te roeien

De komende Untergang van de EU “Vierde Rijk” is nog niet doorgedrongen in de Bunker van Führerin Merkel‘ Merkel.

Een derde steunpakket Wurg-lening omMisdaadgroep Goldman en Sachs’terug te betalen door Griekenland zal niet werken en slechts de problemen die de eurozone teisteren vooruitschuiven berichtten wij al tijden van het thuisfront. Maar nu wordt dat ook gesteld door de Finse minister van Buitenlandse Zaken Timo Soini in een interview over de kwestie. ,,We moeten toegeven Graai nazi'sdat dit niet gaat werken”, zo liet hij optekenen. Dat is als een bom aangekomen bij de PvdA EU woordvoerder Marit Maij , die tijdens het Griekenland Tweede Kamer‘ Overgave-debat’nog wel zo lovend was voor het behaalde Overwinning ‘s resultaat op de Griekse ‘Jan met de Pet’ van haar ‘Übermensch Dijsselbloem ‘en zijn VVD ‘EU-Generalfeldmarschall Rutte’. Pikant is in dit verband is dat Rutte de eerste ‘Gay Generalfeldmarschall is. Als de’ EU-Graai Nazi’s‘ daar achter komen is zijn ‘EU-Generalfeldmarschall-derriere’ exit de ‘Endlösung-Schoorsteen’in. De PvdA ‘Groupie Marit Maij’ van Dijsselbloem heeft ons laten weten vanuit haar vakantie villa dat zij tot aan de komende verpletterde Verkiezing ‘s nederlaag van de Partij van de Arbeid Atoombom geen woord meer zegt en pas weer commentaar gaat geven als zij veilig in het Wachtgeld zit.

Zijn partij, de euro-sceptische De Ware Finnen (=SS), is evenwel bereid om over een nieuw reddingsplan capitulatie voor Griekenland te praten. ,,Toestaan dat de Grieken falen, zou Europa ( =Elite) alleen maar meer kosten”, aldus Soini. Vorige maand dreigde het akkoord van de eurolanden met Griekenland nog voor een regeringscrisis te zorgen in Finland. De Ware Finnen dreigde samen met de VVD Neonazi’s Hans van Baalen en Guy Verhofstadt  met opstappen als de andere partijen zouden instemmen met een nieuwe ‘Wurg-lening’ voor Griekenland. ,,Maar de regering laten vallen, zou de deur openzetten voor de linkse menselijke Anti-Geld-Maffia oppositie“, stelde de ‘SS-minister’.

Achtung! Ende der Mitteilung von der Media- front.