(Van onze Fucking Shocking Reality serie)

Amsterdam Noir-(video) Annette tijdens “WeAreChangeRotterdam“manifestatie in elkaar geslagen door de  politie Anette van Kleef‘Blauwe-Hulptroepen’ van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’. Moeder,vader en dochter bont en blauw geslagen bij verschillende aangelegenheden door de politie, uw beste vriend (kuch). Hoe groot is de kans in een land waar de Rule of Law en de mensenrechten gelden en niet de’Misdaadgroep Goldman en Sachs’ dat in één familie  moeder,vader( 67 jaar) en dochter door de politie worden mishandelt? Die is nul!

Uniek:Een Made in Holland “Police Brutality familie pakket” voor ‘Jan met de Pet’.
De PvdA Tweede Kamer Justitie woordvoeder leugenaar de ex Rechter corrupte Jeroen Recourt legt het u uit zodra hij terug is van het Zomerreces ( twee maanden vakantie, misdaad loont wel).

‘Star Reporter ing Steve Brown’ met Annete van Kleef met medewerking van Vitalifeiten.nl.

Steve Brown geschokt van Anette van Kleef’s Horrorverhaal.
Annette is een strijdbare kritische  burger van onbesproken gedrag ,die verteld dat zowel zij als haar op leeftijd zijnde vader en moeder volledig in elkaar zijn Hans de Boer en Mark Ruttegemept door de onderbetaalde en veelal corrupte gefrustreerde Dutch Politie. En haar bejaarde invalide vader na de “Made in Holland Police Brutality” ook nog onschuldig  bont en blauw in de cel is  gesmeten. Hij ging  s’avonds een pakje shag halen en dat is in Nederland vandaag de dag niet geheel zonder risico voor ‘Labbekakers’ als men toevallig de politie kruist. De familie heeft daar tegen  klachen ingediend, maar die zijn naar goed Hollands gebruik de Doofpot in gegaan. Steve Brown die toch wel wat gewend is op het gebied van Police Brutality en Klasse Justitie van de Heersende Klasse  is toch nog geschokt van Annete’s horror verhaal uit “Banana-Fraude-Nederland”. Het land  van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” waar het (on)-recht voor de “Kleine-Man” (is een Nederlandstalig protestlied uit 1929, geschreven door Jacques van Tol en voor het eerst op plaat gezet en gezongen door Louis Davids. Het sociaal geëngageerde nummer neemt het op voor de gewone burger die vaak de dupe is van de overheid.) komt van de ‘Politie-Knuppel’ of uit de loop van een pistool in de “Straf de arme Maatschappij”( Oorlog tegen de arme door de Ratten in pak).