( door Nico van der Ham i.s.m. onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

Straf de Arme RechtbankAmsterdam-Noir-Het Wrakingsverzoek Nico van der Ham afgewezen door Straf de Arme Rechtbank, zoals wij al voorspelde.
Om een dergelijk uitspraak te raden hoeft men geen rechtsgeleerde te zijn van het kaliber Hart of Dworkin  in “Banana-Fraude-Nederland” (=Het Topje van de IJsberg;Nederland Fraudeland.bron VU). Fit and Justification is niet bekend meer bij het gros van de Rechters. De ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”. En de Misdaad woningbouwcoöperaties smijten terminaal zieke aan de lopende band voor die “Corruptie-Trein” vol met volgevreten Ratten in pak.  Kan het gros van de Rechters wat schelen.

Huisuitzetting-Showproces’ Stadsgenoot tegen ‘Slacht Lam Nico van der Ham’ en Straf de Arme Rechtbank.

Opnieuw bewijs! Rechtspraak door en door Corrupt .
Corrupte Zwarte Toga Maffia bewijst het opnieuw: Procederen voor Jan met de Pet absoluut volstrekt zinloos! Zoals dat bij de Nederlandse Rechtspraak van te voren al vaststaat: Wrakingsverzoek afgewezen.Het bepaalde in wetsartikelen zoals gewoonlijk volledig genegeerd! Criminele rechters gaan in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek door met beestachtige jarenlange ’40 ’45 vervolging van Nico van den Ham en blijven hem in verschillende procedures berechten voor hetzelfde feit. Het publiceren van misdrijven van de Criminele Organisatie Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek.
Meer lezen: Nico van den Ham