( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De lagere onderbetaalde Politie kan het ‘Joode-Fooi’ cao-gebaar van  de VVD ‘Fraudeur-Ard van der SteurSteur’ vergeten bralde hij vanuit zijn voor 400 duizend euro illegaal en crimineel gesubsidieerde  ‘Schandknapen-Kasteel’. De corrupte VVD  ‘Graai-Top-Commissarissen’ ( 250 tot 300 euro per jaar) van de politie vult schaamteloos zijn zakken, dus die houdt dat zwaar onderbetaalde ‘Straat-Gajes’ wel onder de duim voor Van der Steur. Nou, heeft daarvoor de onderbetaalde politie zich verleden week nog  zo strikt aan zijn order gehouden om geen enkele cocaïne dealer en ‘Jongens Pooier’ van de VVD-Top niet te arresteren tijdens de liederlijke Amsterdamse Gay Canal Parade?

Het arbeidsconflict tussen de politiebonden en minister Van der Steur (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) dreigt verder te verharden.Agenten en Volksnieuws walgen van corrupte ‘Graai en Naai Politietop’.
De VVD ‘Graai-Minister Van der Steur’ is resoluut tegen dat  zijn onderbetaalde ‘Straat Politie-Gajes’ een normaal salaris krijgt. Ronald Plasterk Gay prideEr zit niet meer in voor de ‘Straat-politie’ dan de toegezegde 133 miljoen, want wij hebben alle poen nodig voor onze corrupte ‘Graai en Naai projecten’ in “Banana-Fraude-Nederland”. In een dreigbrief aan de actievoerende dienders geeft de bewindsman geen krimp. Het Lieg en Bedrieg kabinet trekt geen extra geld uit bovenop de reeds toegezegde 133 miljoen euro voor zijn ‘Blauwe Hulptroepen‘. Dat wordt gestoken in 5 procent loonsverhoging plus een eenmalige uitkering van 500 euro vanwege de jarenlange nullijn bij de Rijksoverheid. De politiebonden hebben de VVD-bewindsman formeel gevraagd of hij bereid is extra geld vrij te maken bovenop de al toegezegde miljoenen voor de zwaar onderbetaalde en misbruikte lagere politie agenten op straat . Nee, luidt het antwoord aan de bonden: „Het kabinet heeft ten volle zijn verantwoordelijkheid genomen”, bralt Van der Steur tegen De Telegraaf en Volksnieuws. „Er is maximaal bereikt wat er bereikt kon worden voor dat lager ‘Politie-Gajes’.” De doorgedraaide lagere politie heeft inmiddels gedreigd om nog meer onschuldige arme sloeber te gaan neerschieten als zij er niet wat centen bij krijgen. Van der Steur kon daar alleen maar om lachen en bralde schuddebuikend van het lachen tegen ingewijde dat het neerschieten van al dan niet verwarde arme sloebers de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes juist goed uitkomt bij de komende verkiezingen.