( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Drie corrupte ‘Graai- Snake in Suits’ die hebben meegewerkt aan campagnes voor de presidentsverkiezingen van 2012 in de Verenigde Staten zijn verdacht van omkoping. Nee, ze zijn niet omgekocht door Poetin.  Ze hebben een corrupte senator uit Iowa Sharon Dijksmabetaald in ruil voor een stem voor hun kandidaat. Dat liet het ministerie van Justitie woensdag weten na een selectief onderzoek van de recherchedienst FBI.  President kandidaat ‘Mad-Dog Trump’ heeft woest laten weten dat alleen Mexicanen aan omkoping en verkrachtingen doen. De President kandidaten de Clintons lieten beschaafd weten geen mensen om te kopen. Zij laten alleen zich zelf omkopen o.a. door de Ducht PvdA staatssecretaris ‘Sharon-Hamburger-Dijkstra’. Mogelijk wordt die ‘PvdA Hamburger Dijksma’ daar ook door de FBI voor vervolgd. Maar Rutte is al in koortsachtig overleg achter de schermen met zijn echte Boss Obama om dat te voorkomen. Waarschijnlijk moet Nederland nog wat extra JSF’s gaan kopen om de ‘PvdA-Hamburger’ uit de bak te houden of het TIP verdrag overgave aan de US-Eite ondertekenen.

Nederland kent geen Elite-omkoping en ‘Elite-Demmink-Pedofielen’.

VVD knoeier, oplichter en leugenaar Frans Weekers  wordt feestelijk Burgemeester te Heerlen.
Hoe het ook zij in Nederland hebben wij  een soort gelijke zaak met de VVD bendeleden Jos van Ray, Mark Verheijen en Burgemeester Frans Weekers.  Maar naar goed Hollands Klasse Justitie gebruik is niemand verdachte in die omkoping zaken. Bovendien heeft de VVD-misdaadgroep een geheime zwarte Verkiezing’s  kas met miljoenen euro’s en ook dat is geen reden voor de FIOD en of Justitie en/of de politie om daar onderzoek naar te doen. In “Banana-Fraude-Nederland” zijn alle VVD-bende leden volgens Rutte altijd onschuldig ongeacht welke misdaden zij ook plegen. De zwaarste straf die een Top VVD bende lid kan krijgen in Nederland is dat hij niet meer mag mee varen op de ‘VVD-Gay boot’ en een vertrek Bonus, ‘Burgemeester-Graai-Job‘ of Wachtgeld ontvangt. Het zelfde geldt trouwens voor hun PvdA-hoertjes van de ‘Partij van de Atoombom’, die ook volop mij draaien en graaien FBI posterin de Ducht corrupte Banen carrousel. Toch is er een uitzondering en dat is VVD ‘Gangster Ton Hooijmaijers’ die is inmiddels veroordeelt tot 2,5 jaar cel met bizarre wel 3,5 Ton wachtgeld. Wat daar achter zit moet wel erg duister zijn. In de USA corruptie zaak gaat gaat om de Snake in Suits Jesse Benton, John Tate en Dimitrios Kesari. Benton raakte eerder al in opspraak, omdat uit gesprekken met een collega zou blijken dat hij bezig was met de omkoping en het snuiven van cocaïne en in de rondje liep met peperdure Callgirls en dan op straat krijste I am a rebond Christian. Hij ‘werkte’ toen voor de presidentskandidaat Ron Paul. Toevallig is Ron Paul de enige politicus die tegen de corruptie vecht van de US-Elite. Kent Sorenson uit Iowa, de omgekochte senator, stapte in 2013 op vanwege het schandaal en is nu Internationale pooier van een exclusieve Callgirl en schandknapen ring die levert in de Elite kringen van Prince Andrew Pedo Duke of York. 

John de Mol Witwasser afpers geld Holleeder.De ontbrekende media-meneer.

Sorenson zou in totaal meer dan 70.000 dollar (64.200 euro) aan smeergeld hebben aangenomen. Achtduizend dollar per keer. In de administratie stond dat het geld was gebruikt voor ‘audiovisuele producten’ voor de campagne. In werkelijkheid zou het geld via een  soort van Maffia Boss John de Mol filmbedrijf zijn overgemaakt aan een soort VVD Zuidas ‘Posbus-bedrijf’ dat in handen was van Sorenson. Alle drie de aangeklaagden zijn Miljonair en  waren van het campagneteam van Ron Paul. Ze worden verdacht van het vervalsen van campagnedocumenten en liegen tegen de kiescommissie om de omkoping te verhullen. Benton wordt daarnaast nog verdacht van het geven van valse verklaringen bij de FBI. Volgens de Amerikaanse openbaar aanklager zijn er regels die moeten zorgen voor de niet bestaande  integriteit en transparantie bij verkiezingen. Als er deals onder de tafel worden gesloten om politieke steun te krijgen, dan „ondermijnt dat publiek ( niet bestaande) vertrouwen en het volledige corrupte politieke systeem”. Nou niet in Nederland ,wat daar raast de Corruptie Trein gewoon dagelijks straffeloos door. Kijkt u maar eens op het Dutch “Elite-gangster Billboard” waar dagelijks nieuwe passagiers  Ratten in pak weer instappen.