( door ing S.K.A Brown)

Amsterdam-Noir- Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans beschijt zich tijdens ontmoeting met Steve Brown(Video). Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen elkaar wel’. Dus goed opletten Fransje en ‘Bassie de  Frans Lomans Bas van HoutPanorama Rat‘.
We kregen van één van onze lezers een artikeltje uit Panorama toegezonden wat ging over de Zomeravond ontmoeting tussen mij en de ‘Smutsbak Lomans’ van Panorama. Het was kennelijk een artikeltje van enkele weken geleden. Ik had er niets over gehoord. Tja ,wie leest dat Riool-Vod van bepaalde ‘Oude Amsterdam Onderwereld’ vandaag de dag nog? Niemand toch. De Hoofd Leugenaar van Panorama Lomans zet gelijk de toon door te stellen dat ik hem aansprak omdat zijn vrouwtje aanwezig was. M.a.w. zo een smerig individu ben ik wel. De waarheid is dat zijn verschrompelde vrouwtje pas na een minuut of vijf hysterisch gillend aan kwam strompelen en ik echt niet kon zien of het een bejaarde vrouw of man was.

 

Maar hij weet mij wederom tot op het bot te beledigden, want hij weet als geen ander dat toen ik zijn grote Held de ‘Geilneef Peter R. ‘tegen kwam in Hotel de Witte Bergen te Naarden  en aanstalten maakte om zijn snor van zijn lip te scheuren Peter mij huilend wees dat hij met zijn officiële vrouw en kinderen was. Ik vroeg waar zijn die dan? Hij wees om de hoek. Toen ik zag dat het waar was liet ik hem gaan en voegde hem toe je hebt deze keer geluk gehad dat ‘je met vrouw en kinderen bent’ want die zijn heilig voor mij.( Lees het Boek: “Zware Jongens “ en zie : “Turbo Leugen Peter R. de Vries)

Dan stelt hij na het gesprekje rustig boodschappen is gaan doen in Albert Heijn. Weer een klein leugentje, want ik heb buiten direct de Live opnames gemaakt en uitgezonden van deze ontmoeting. En  heb ik tevergeefs gewacht bij de uitgang op het Smutsbakken echtpaar,maar hij kwam niet meer naar buiten. Later heb ik vernomen dat hij onder begeleiding van het personeel door de achter uitgang is gevlucht. De Hoofdredacteur ‘Smutsbak Lomans’ van het op één haar na failliete Vod-Panorama ( officiële oplagen minder dan 15 duizend, de werkelijke oplagen is nog geen paar duizend ) kan het niet laten om te liegen en bedriegen met een verward cryptisch artikeltje. Mijn naam durft hij niet eens te noemen in dat ranzige artikeltje. Dat is nu eenmaal hun aard en daar gaan zij mee door totdat zij niet meer bestaan en verdwenen zijn in het sensatie riool. Kwestie van tijd voordat hun laatste bejaarde seniele lezer is uitgestorven. Hij fabriceert een ‘Riool-artikeltje’ dat bol staat van de leugens inzake onze ontmoeting bij de flessenautomaat in Albert Heijn.  Eén ding is waar. Hij deed het zo in zijn broek van angst dat de manager van Albert Heijn polshoogte kwam nemen, omdat hij dacht dat de riolering was gesprongen. We hebben er nadien hartelijke om gelachen. Maar ook het stinken van de angst  is één van de eigenschappen van de Panorama Ratten. Zo deed zijn getrainde ‘B-Sting man’en tot sterkste man door Panorama uitgroepen  “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” het ook in zijn broek toen ik hem bij de Raad voor Journalistiek letterlijk zijn broek van zijn reet trok, in zijn gezicht spuugde en een paar klappen verkocht met zijn eigen gympen, die ik van zijn voeten had getrokken. Bas van Hout staat inmiddels zelf bekend bij Powend als Hoerenjong, maar ook dat is Lomans allemaal ontgaan. Syfilis? Dementie? Of angst voor Bas van Hout en de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’,  waartoe de’ Bruine Rat’ al 25 jaar toebehoort? Maar ze kunnen het niet laten en hij moest toch even pochen dat hij gebokst had net als dat de Bruine Rat pocht dat hij vecht expert is in nagenoeg alle vechtsporten en kampioen worstelen is geweest van Nederland. Nou, ik heb er niets van gemerkt, toen ik die Van Hout in Spanje al bij mijn eerste ontmoeting toen hij mij uitdaagde voor een partij worstelen direct op zijn reet gooide en nadien op zijn rug bij de Raad voor Journalistiek.

Ik sta trouwens niet alleen in mijn opvatting dat Van Hout gek en laf is. Zelfs John van den Heuvel noemde van Hout een eerste klas gek en dat wil wel wat zeggen, want in de corrupte kringen van de misdaadjournalisten valt men elkaar niet zo gauw af. Voor Lomans zijn leugen artikel had ik al een stukje en een video verslag gepubliceerd en dat kunt u hier zien:

Zoek voor de waarheid de leugens op van Lomans in dat videotje. In zijn Mongolen-stukje “Bedreigd in de AH” doet hij zich voor als een bejaarde die wordt aangevallen door een ijzersterke getrainde dwaas, die vele malen jonger is dan hem. Nou, wil het dat ik een 60 + ben en niet hij. Om maar één van zijn leugens te noemen. Daarnaast is hij uit en te na bekend waarom ik hem daar aansprak en zolang hij niet officieel zijn excuses heeft aangeboden weer zal aanspreken. Voorafgaande deze ontmoeting zijn al jaren elle lange correspondentie over de zaak Politie informant Hoerenjong Bas van Hout gevoerd met VNU, Panorama en Lomans. Sterker nog de directie van Panorama heeft tegen de 100 duizend gulden schadevergoeding aan mij uitgekeerd in deze Panorama Politie informant ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout smeerkezen zaak . Ook zijn er al diverse rechtszaken geweest tussen Bas van Hout en Brown, maar dat kan hij blijkens zijn Mongelolen stukje niet meer herinneren. Daarna zijn er hele boeken over het conflict tussen mij en de Panorama TBS psychopaat Bas van Hout geschreven o.a. door Bart Middelburg en ondergetekende. Zelfs de Volkskrant wijdde er een heel artikel aan genaamd “Onderwereld Pr”  over Bas van Hout en Peter R. de Vries  dat zij  Brown en zijn familie al jaren belagen en Stalken en zelfs een heuse  (media)Wurg- moord aanslag op Brown hebben gepleegd