( van onze Internationale Holeday Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl 50 miljoen EU-Burgers onder de armoedegrens trachten te overleven vieren de Royal’s Felipe WillemRoyaal Holliday en dat mag wat miljoenen kosten. Massa Moordenaar en Oorlog ‘s misdadiger Koning Salman heeft zijn mijloenen per dag euro kostende vakantie aan de Franse Cote d’Azur al na acht dagen afgebroken. De ‘Saoedische-Gangster Vorst’ is zondag vertrokken naar het Marokkaanse Tanger dat bekend staat als het ‘Sodom en Gomorra oord’ waar zijn honderden ‘Prins-zonen’ en neven al jaren de beest uithangen met hoeren, schandknapen en cocaïne ( lees boek: “Steven Brown Gangsta’s Paradise”) . Pikant is het dat het zo goed als zeker is dat King Willem met zijn bij de Vorst vergeleken armoedige entourage geheim te gast was bij de ‘Vorst-Moordenaar’. King Willem had juist zo’n dolle pret met o.a. het darten op een bord waar Wilders zijn onthoofde Kop op staats. Maar moet nu ook een ander gratis heen komen gaan zoeken tot groot verdriet van zijn ‘Queen Exotica Maxima’. Die scheen zich nogal ‘lucratief’ te vermaken met de Prinsen als de King aan het darten of slapen was.

Het “Lieg en Bedrieg kabinet “is koortsachtig bezig achter de schermen om dat nieuwsfeit uit de media te houden. De Staats-NOS heeft direct zijn medewerking toegezegd aan het Kabinet. Ook vreest King Willem dat dit Franse Volksinitiatief overwaait naar zijn privé strand van zijn Griekse Zomerpaleis. Maar hij heeft het volste vertrouwen in zijn ‘Hofnar Rutte’ en Misdaadgroep Goldman Sachs dat die er voor zullen zorgen dat Grieken onder de duim worden gehouden.

‪Dutch King Willem terrorize Greek locals with Royal Luxurious Summer Palace.

Volgens de oorspronkelijke planning zouden Salman en zijn entourage – ongeveer duizend man aan familie( Tja’ Maxima had het extreem druk, maar wel een miljard rijker), hofhouding en ander personeel Slaven en VIP Callgirls in alle leeftijden om drie tot vier weken vakantie te vieren in de Franse badplaats Vallauris Golfe-Juan. Ook heeft de familie altijd een kilo of vijf cocaïne bij zich voor eigen pleasure. Van douane en politie heeft de familie uiteraard wereldwijd nooit een centje last, maar dat geldt ook voor King Willem. Ze lachen zich helemaal slap om Interpol en de FBI. De rest van het jaar staat de meer dan honderd tellende kamers Villa leeg. Woningnood?  Er was flink wat ophef rond de strandvakantie van koning Salman. Het openbare strand van Vallauris Golfe-Juan was afgesloten voor andere bezoekers, zodat de Saoedische vorst en zijn familie rustig konden zonnebaden en wie zal het zeggen af toe iemand martelen of ophangen. Dat is de Royal- familie nou eenmaal gewend en Obama vindt het allemaal best, zolang de Olie-miljarden naar de ‘USA- Elite‘ gaat.

Hofnar Rutte’: Uitslag maakt situatie ingewikkelder voor Zomer Paleis King Willem.

Daar waren veel Fransen het niet mee eens. Meer dan 100.000 mensen tekenden een petitie die opriep om het strand weer voor iedereen open te stellen.Volgens een Saoedische bron heeft het vertrek van Salman niets te maken met de ophef. Hij kon desondanks niet zeggen of de koning nog terugkeert naar de Cote d’Azur. Het strand van Vallauris Golfe-Juan is maandag na een zeer grondige schoonmaakt door de Franse Geheime dienst in ieder geval weer open voor het publiek.