( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nu weten wij inmiddels wel genoegzaam dat het ‘Burgemeesters Volk’ behoorlijk onfris is en in veel gevallen gewoon crimineel. Nu zult u er geen eentje terug vinden op de ‘Peppi en Kokkie Top 100’ van Crimesite en dat is voor de Jan Peter Balkenendeingewijde in de misdaad een teken dat de Burgemeesters tot de echte harde criminele mogen worden gerekend, die hun burgers zwaar benadelen en leeg plunderen. Dus als er weer eens een Bolide ( “Kuttenvanger” voor de Hetero Bestuurders op leeftijd)  van hen in de fik is gegaan denken wij al gauw aan duistere praktijken van de Burgemeesters. De peperdure BWM waar de Burgemeester van Rucphen in rond scheurde is in brand gestoken. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in Sint Willebrord is. De BMW brandde helemaal uit en een winkelpui raakte beschadigd. Het is niet bekend of de auto van de Burgemeester is of van de Gemeente. Zo scheurde bijv. de VVD ex Burgemeester Hoes met zijn Schandknapen in een peperdure Mercedes  die de Gemeente Maastricht voor hem moest kopen in de rondte van Dark Room naar Dark Room . Onno zit nu voor jaren  riant in het wachtgeld met zijn horde Volks Schandknapen. Als de Gemeente de eigenaar is van de BMW is feitelijk de auto van de inwoners van Rucphen in de brand gestoken.

Omwonenden zeggen dat ze knallen hebben gehoord. Gemeente Rucpeh heeft wel een zeer duister bijna middeleeuws college met alleen ‘VVD-bendelede’met Graai-Wethouders René Lazeroms en Cees Evers .Wij begrijpen niet wat een lokale partij als RVP in zo een college doet, want als zij waar maken wat in hun Doelstelling staat is dat ons inzien een goede partij. Maar dat lijkt ons Gods onmogelijk met de VVD-misdaadgroep. Tegen BN DeStem bralt burgemeester Mr. Marjolein van der Meer Mohr dat ze niet weet wie haar auto in brand heeft gestoken. “Natuurlijk schrik je heel erg als je zulk nieuws hoort. En je bent blij dat er geen gewonden zijn. Maar wat het ook is, ik laat mij in ieder geval niet door bedreiging of geweld intimideren, want ik zit al tijden op de Burgemeesters zelfverdediging cursus tegen ‘Jongens Pooiers’.”

Onno Hoes-OM’ werkt toe naar verbod motorclub “Les Prostituta’s”: Geen verbod op Schandknapen en Bankier-Gangsters.

Van der Meer Mohr bewoont(?) een appartement op kosten van de Gemeente boven een winkel. Of dat voor de schijn is weten wij niet. Het is ons niet bekend of zij er nog een villa op nahoudt buiten de gemeente zoals gebruikelijk in de Graai-Burgemeester  kringen. Het leegstaande pand ernaast raakte beschadigd. Ook knakte een lantaarnpaal om door de hitte van de brand. Half juni werd de auto van de corrupte  burgemeester Bernt Schneiders van Haarlem in brand gestoken. Hij bralde uit te gaan van een gerichte actie. Eén van de mogelijke scenario’s was brandstichting door de Hells Angels  “Les Prostituta’s”.’ Bestuur-Gangster Schneiders’ wordt sindsdien beveiligd tegen de Labbenkakkers die hij dagelijkse terroriseert .