( van onze Internationale Elite Gangster redactie i.s.m onze Les damnés de la terre redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Achtung: Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande. Wanneer wordt de Graai nazi'sgeconditioneerde ik hou van Holland mens’ eindelijk wakker? Goldman Sachs is het “Vierde Rijk” dat landen veroverd en leeg plundert als ‘Graai-Nazi’s’ met als wapens de pin automaat en corruptie. Hoe lang gaat het nog duren voor dat Goldman Sachs Varoufakis heeft vermoord? Immer met het vermoorden  van zes miljoen kinderen per jaar voor nog meer Bloed-Winst heeft Goldman Sachs ook geen enkel probleem laat staan met een Grieks ex Ministertje van Financiën Varoufakis, die als enige in die kringen de moed had zich te verzetten tegen de’ Geld-Maffia Goldman Sachs’. De EU is volledig in de greep van het “Vierde Rijk Goldman Sachs”. Het resultaat is dat er inmiddels 50 miljoen EU-Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven, terwijl het ‘EU-Elite-Gajes’ gratis van gouden borden dineert. Is er veel verschil voor ‘Jan met de Pet tussen de bezetting  van het Derde Rijk en nu door  het Vierde Rijk (= New World Order ) behalve voor de arme Joodse mensen in de EU?  Zegt u het maar.

Het Klootjesvolk gaat niet meer door ‘Endlösung-Schoorsteen‘ van Het Derde Rijk, maar door de Pin automaat van Het Vierde Rijk naar zijn einde. 

Is dat geen misdaad tegen de menselijkheid? Oordeelt u zelf. De documentaire Goldman Sachs Rules the World zou verplicht op Janusz Korwin-MikkePrinsjesdag moeten worden afgespeeld, zodat geen enkel  Tweede Kamer Lid met hun Parlementaire ‘Pers’ nog kan zeggen “Wir haben es nicht gewußt”. Het EU Lievelingsslaafje Dijsselbloem is indirect ook nog een Loopjongen van Goldman Sachs en derhalve een ras crimineel van het ergste soort door zijn benen uit zijn lijf te rennen om de ‘Bloed-miljarden’ uit de Grieken  te persen voor Goldman Sachs.  Maar de zelfde extreme plunder en roof praktijken  van Goldman Sachs worden ook gepleegd in de USA, Engeland, Portugal, Ierland, Spanje en Italië en de gehele (Derde) Wereld. “Banana-Fraude-Nederland” volgt snel met het Goldman en Sachs “Lieg en Bedreig Kabinet” !  Dijsselbloem is Schäubles lievelingsslaafje aldus Grunberg en volgens ons ook nog de ‘NSB-Loopjongen’ van Merkel en Goldman en Sachs. Het resultaat van zijn misdaden tegen de Grieken kunt u zien in de documentaire:” From Democracy to The Market”, maar oordeelt u zelf:

In het licht van het voorgaande en hetgeen hierna gesteld is de PvdA Tweede Kamer Bral-woordvoerder Marit Maij van de PvdA die Rutte en Dijsselbloem feliciteerde met het behaalde resultaat tegen de Grieken een volle VVD-Mongool of ronduit corrupt en crimineel. Of beide. Oordeelt u zelf. Maar wie nog gelooft dat de Democratie bestaat in de EU en Nederland moet niet naar de documentaire “  “Goldman Sachs The bank that rules the world” gaan kijken, wat zal anders tot de conclusie komen dat hij al die tijd in een sprookje heeft geloofd o.a. verspreidt door de Mestrem Media

Geld, Macht en Waanzin in Beeld: ‘Mr.Euro Dijsselbloem’ zijn brood is de Grieken hun Dood.
Ever since the stock market crashed, on the night of September 15, 2008, the name Goldman Sachs, or GS, has been appearing everywhere: in the collapse of the financial system, the Greek crisis, the plunge of the euro, and the campaign to prevent regulation of Mr Eurofinancial markets.The investment bank created in New York in 1868 has carved out its reputation and success by working silently behind the scenes.But today GS stands accused of myriad charges: playing a key role in the subprime loan fiasco, pushing several of its competitors into bankruptcy, helping countries like Greece hide their deficits before speculating on their downfall, precipitating the fall of the euro, and influencing the consumer price index. And yet GS has come out of this latest crisis richer and more powerful than ever.

Ende der Mitteilung von der Media- front.