( van onze Wraakzuchtige Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer wordt de geconditioneerde ‘ ik hou van Holland mens’ eindelijk wakker? Varoufakis Graai nazi'swordt misbruikt als afschrikwekkend voorbeeld door de Internationale ‘Geld-Maffia’ berichten wij reeds eerder. En wij krijgen prompt weer gelijk.
King Willem laat van zijn geheime vakantie adres weten tevreden te zijn. Hoe lang nog voordat Varoufakis dodelijk ‘verongelukt’, word vermoord tijdens zijn ‘arrestatie’, of ‘zelfmoord’ pleegt in zijn cel? Allemaal beproefde methodes van de ‘Bilderberg Crime Groupe’ om Verzet ‘s Helden tegen de “New World Order” uit te schakelen. Hoe het ook zij Varoufakis wordt gedwongen net als Snowden om politiek asiel te gaan aanvragen bij Poetin of zoals Julian Assange  een ambassade in te vluchten wil hij het er nog levend van afbrengen. De PvdA Gluiperd en ‘NSB-loopjongen Jeroen D.’ van Merkel kan bij dit vooruitzicht zijn geluk niet op. In besloten kring heeft hij o.a. aan zijn Partijleider Showbizz -arbeider Hans S. ‘laten weten: “Maar goed ook dat die vuile Varoufakis, die mij een arbeiders Verrader en Terrorist noemde nu het loodje gaat leggen.”

 

Dijsselbloem is Schäubles lievelingsslaafje. ( bron: Arnon Grunberg )

De “Lagarde Lijst met 2000 + ‘ Griekse Ultra-Rijken’ belasting ontduikers en fraudeurs, die de Griekse ‘Jan met de Pet’ leeg hebben geroofd worden tot vandaag de dag ongemoeid gelaten. “RaRa hoe kan dat? Vraag het ‘SS-Geld-Boss Schäubles’  met zijn lievelings slaafje Jeroen D. een Dutch beroepscrimineel die vermomd door het leven gaat als PvdA politicus. De voormalige Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis Che Guevara wordt mogelijk in eigen land vervolgd vanwege zijn plannen om het computersysteem van de Griekse belastingdienst te hacken in te zien en een nieuwe munteenheid in te voeren ten einde zijn Volk te redden van de ‘EU-Elite ’. Dat was namelijk normaal niet mogelijk omdat de ‘Trojka-maffia’  daar het wachtwoord  van heeft. Als Varoufakis werkelijk wordt vervolgd is hij uitgeleverd en verraden door Trisoa aan de Geld-Maffia. Dat zou Alexis Tsipras maken tot De Judas van het Grikese Volk.

Griekse’aanklager Efterpi Koutzamani van de EU-Elite wil oud-minister Varoufakis vervolgen, omdat hij zijn Volk wilde helpen.
De corrupte openbaar aanklager Efterpi Koutzamani in Athene wil voormalig minister van Financiën Yanis Varoufakis aanklagen voor zijn Jeroen Dijsselbloem Christine Lagarderol bij het opzetten van een parallel bankensysteem. Ze heeft daartoe twee aanklachten doorgestuurd naar het Griekse parlement, zo meldt de Griekse krant Kathimerini. Dat moet nu bepalen of Varoufakis vervolgd mag worden (Kuch). De ‘EU-aanklachten’ zijn ingediend  door de voorzitter van een pas opgerichte  mysterieus Grieks politiek partijtje
( Misschien van de CIA en/of de AIVD?) en een louche corrupte advocaat. The legal suits were filed last week by Apostolos Gletsos, the mayor of Stylida in central Greece en een  derde rangs acteur die bekend staat als coorupt tot op het bot en zwaar aan de cocaïne and head of the Teleia party met nul zetels in het Parlement. And Panayiotis Giannopoulos, een eveneens tot op het bot corrupte lawyer. Giannopoulos is suing Varoufakis for treason over his handling of talks with Greece’s creditors. Gletsos, for his part, accuses Varoufakis of exposing the Greek state to the risk of reprisals. De politicus aan de cocaïne verslaafde Apostolos Gletsos vindt dat Varoufakis het land in gevaar heeft gebracht met zijn plannen voor een nieuwe munteenheid en scheurt opeens in een gloednieuwe Ferrari met een EU vlag  over het eiland. De louche en corrupte advocaat klaagt de oud-minister aan voor landverraad in zijn onderhandelingen met de geldschieters en zit sindsdien dagelijks in een Luxe Sexhuis cocaïne te snuiven met  de  ‘EU-Elit-Cociane-Lord’. Om Varoufakis te kunnen vervolgen heeft de aanklager toestemming van het parlement nodig. Als parlementslid is de oud-minister namelijk onschendbaar, zo schrijft Kathimerini. Het parlement in Athene kan die onschendbaarheid opheffen, maar daarvoor moet het wel eerst een onderzoekscomité in het leven roepen.

EEN PLAN B, VOOR NA DE EURO.

Dat Varoufakis aan een parallel banksysteem werkte, kwam afgelopen weekeinde aan het licht, toen een opgenomen gesprek tussen de oud-minister en investeerders uitlekte. In die conversatie van twee weken geleden deed Varoufakis zijn ‘plan B’ uit de doeken voor het geval dat Griekenland zou worden gedwongen de euro te verlaten. In een reactie daarop liet Varoufakis toen weten dat hij al in december – dus nog voor zijn partij Syriza in januari de verkiezingen won – toestemming kreeg van de huidige premier Alexis Tsipras om een eventueel Grieks vertrek uit de eurozone voor te bereiden. Hij stelde toen een groep met mensen samen die de invoering van een nieuwe munt moest uitdenken.