( van onze Internationale Elite-gangster redactie

AMSTERDAM-NOIR- De Koerden vechten tegen het “ISIS-abortoir”en worden daarvoor gesteund door de NAVO landen Dabiqmet luchtsteun. Tegelijkertijd bombodeert het NAVO Land Turkije diezelfde Koerden.
Ziet u het al voor u. Koerden vragen om lucht steun tijdens een hevig gevecht tegen ISIS en moeten dan maar afwachten of zij de gevraagde hulp krijgen van de NAVO of dat zij worden gebombeerd in plaats van ISIS door de NAVO. Is de NAVO daardoor niet de meest onbetrouwbare Moordende Organisatie met de “Twee Gezichten” in de Wereld, of niet?  Ook de ‘Staats-NOS’ valt weer eens  door de Mand. Deze keer feestelijk bij  Geenstijl  met zijn Twee Gezichten NAVO ’s Propaganda. Men kan veel zeggen over de NOS, maar zij zijn hun Staats- Subsidie Uitkering dubbel ( 660 miljoen per jaar) en dwars waard voor de Heersende Klasse.

 

Is geliquideerde Lucas Boom de enige man met twee gezichten.

De NAVO-landen zijn solidair met Turkije in de strijd tegen terrorisme. Die politieke steun sprak het bondgenootschap dinsdag uit na een spoedvergadering over de situatie in Turkije. De totaal ongeloofwaardige NAVO-baas ‘Snake Jens Stoltenberg’ onderstreepte dat Turkije niet gevraagd heeft om (meer) militaire ondersteuning. De uitzonderlijke ‘Twee gezichten- bijeenkomst’ vond plaats op verzoek van de Turkse regering na een reeks terroristische aanslagen. Tijdens de vergadering informeerde Turkije de andere bondgenoten over de maatregelen die het land neemt tegen onder meer terreurbeweging Islamitische Staat (IS) en de Koerden.

NAVO Boss verandert steeds van gezicht als een Snake in Suit.
p.txt.Na afloop werd er een korte verklaring uitgegeven waarin de 28 NAVO-landen de terroristische aanslagen in de Turkse grensstad Suruç en op politieagenten en militairen afkeuren en hun medeleven betuigen aan de slachtoffers. De NAVO is niet actief betrokken bij de internationale strijd tegen IS, maar tegelijkertijd zijn bijna alle NAVO landen wel weer betrokken, onder de schuilnaam ‘Internationale Coalitie’ van de USA tegen ISIS en nu ook tegen de Koerden. Maar zo bralde de ‘Snake Stoltenberg’, het bondgenootschap doet veel om terrorisme in het algemeen te bestrijden met uitzondering van de Bankier-Terroristen. Dat laatste is logisch want de Bankiers financieren al die Oorlogen en maken hun winsten met wapen verkoop aan alle partijen inclusief de ISIS en de Koerden. Bovendien steunen alle NAVO-landen de door de Amerikanen geleidde missie tegen IS of zijn actief betrokken, bralde Stoltenberg. Nederland heeft F-16-vliegtuigen ingezet voor deze missie. Het meer omstreden agendapunt was de maatregelen en acties die Turkije onderneemt tegen de Koerdische beweging PKK. Turkije bestookte namelijk recent ook PKK-kampen in Noord-Irak die op hun beurt weer als reactie meerdere aanslagen op Turkse agenten en militairen.

Wie is wie in Gangsta’s Paradise is moeilijk te raden. Waarom is de Dutch ‘Gas-Massa-Moordenaar Frits B.’ nog steeds niet gearresteerd?
Dat ligt erg gevoelig bij veel bondgenoten, omdat de PKK een belangrijke tegenstander is van IS en ook meestrijdt tegen de terreurbeweging. In de verklaring na afloop van de vergadering werd niet specifiek verwezen naar de PKK. Over de Heroïne handel van de PPK samen met hoog geplaatste Turkse regeringsleiders en mogelijk de CIA in ‘Gangsta’s Paradise’ werd zoals gebruikelijk gezwegen door Stolenberg. Het is nog niet bekend of ISIS inmiddels ook samen met de Kopstukken van de PPK, Turkse regering en‘ Snake Stoltenberg’ in de heroïne zitten. De opvallen afwezige in deze Twee gezichten affaire is de Top VVD-er en ‘Gas- Moordenaar Frits B.’, die ook nog steeds niet veroordeeld is voor zijn medeplichtigheid  aan de moorden op de Koerden. Maar dat gaat weer over de ‘Twee Gezichten’ van de Nederlandse Justitie en de Media.