(door Casper Thomas en bewerkt door onze Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA Stripheld “Uncle Tom” Aboutaleb wil duidelijkheid van Wilders in ‘Showbizz-Zomeravonden’, maar zwijgt over ex collega Onno Hoes en zijn  horde Volkse schandknapen.Joe Biden Ahmed Aboutaleb
Wereldheerschappij (= New World Order) is niet iets dat bij de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb op de verlanglijst staat liegt hij bescheidenheid veinzend. Alhoewel hij stiekem zichzelf al als Wereldleider ziet schitteren. Wij zien hem meer als een man die lijdt aan grootheid waanzin of syfilis. Hij likt natuurlijk niet voor niks de kont van één van de machtigste mannen van het Groot Kapitaal Joe Binden een telg uit de niets ontziende ‘Binden Maffia Familie’. De eerste gast die dit seizoen aanschoof bij VPRO’s Zomergasten ‘Grachtengordel-Boulevard’ vond de op één na grootste stad van Nederland besturen al de mooiste Graai-baan denkbaar. Toch hing het scenario  script boven het gesprek tussen Aboutaleb en Grachtengordel ‘Showbizz -presentator Wilfried de J.: “wat als burgemeesters de wereld zouden regeren? ” Maar de echte vraag die boven het Riool gebral hing was natuurlijk wie van de twee de grootste “ Uncle Tom “ is van het Groot Kapitaal(= New World Order)?

Het was duidelijk dat Aboutaleb If Mayors Ruled the World van politieke wetenschapper Benjamin Barber op zijn nachtkastje heeft liggen. PlofkippenWelk boek op het nachtkasje ligt van Wilfried durven wij niet eens te raden. Misschien de autobiografie van Linda de Mol of de Kardashians ? De toekomstvisie van Aboutaleb kwam regelrecht uit dit boek:een wereld waarin het zwaartepunt van de politiek niet bij natiestaten en gewone mensen ligt maar bij grote steden ligt, die geregeerd worden door vazallen van het Groot Kapitaal . De PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb droomde er hardop over als een echte Stripheld in een te strakke nylon maillot, bediende zich van bijbehorende modetermen als  bla,bla ‘glocalisation’ en predikte een stedelijke economie waarin spullen uit de 3D-printer komen en afval tot op de laatste snipper wordt gerecycled en de werkloze opgeborgen zitten in ‘Kapo Jette K. ‘ Slaven kampen of zoals nu al in Mumbai de  ‘Cage girls of Bombay‘ (Video) (Caged until ‘broken’:life for Mumbai’s prostitutes) als Sex Plofkippen zo jong als zes jaar in kooien voor de gabber de Ratten in pak van Aboutaleb.  Wilfried keek nu even verlekkert. Landelijke politiek kon zich beter naar stedelijk beleid voegen in plaats van andersom, vond de Rotterdamse burgemeester. Inmiddels zaten Wilfried en Aboutaleb te kreunen van genot en ging het beeld even op zwart. Waren zij elkaar aan het Pijpen? En waarom ook niet? De stad is belangrijker dan ooit voor het Groot Kapitaal. In steden wordt het geld verdiend gejat van ‘Jan met de Pet’ door beschermde klasse de Ratten in pak. Daar wilde Wilfried meer van weten en weer ging het beeld op zwart. Veel wereldsteden hebben het inwonersaantal van een middelgroot land en grote arme Gettos’. In Azië en Afrika worden gloednieuwe metropolen uit de grond gestampt waar de arbeiders inmiddels tot Plofkippen zijn gemaakt. Halverwege deze eeuw woont naar verwachting tweederde van de wereldbevolking in een stad en naar verwachting zit dan 80 procent in een Werkkamp als Plofkip. Over het feitje dat er nu al zes miljoen kinderen per jaar uit de onderklasse sterven van de honger wilde beide “Uncle Tommy’s” niet praten. Dat vonden zij plattelands politiek voor Paus Franciscus, een man die wij beschouwen als een echte Held van de arme!  Bovendien heeft de PAUS de corupte “New World Order” Burgmeesters als Aboutaleb, Hoes en Jorritsma, etc. fel veroordeelt  en feitelijk in de ban gedaan. Dat was zomeravonden ook even ‘ontgaan’.

En terwijl de ‘Graai-Unie’ de Europese nationale politiek reduceert tot een overbodig toneelstukje groeit het belang van de stad als politiek niveau dat nog wél aansluit bij het dagelijks leven van mensen in de aan wereld van Aboutaleb en Wilfried. Corrupte, gewetenloze Burgemeesters die zich niet laten inkaderen door de nationale politiek, het gebeurt in feite al, want zij zijn de beulen van de Internationale ‘Geld-SS-Maffia’.  Exemplarisch in Barbers boek is de oud-burgemeester van New York Elite-gangster Michael Bloomberg, die de New Yorkse politiedienst beschouwde als een stadsleger, die op gezette tijden feestelijk en straffeloos een arme Schwarze op straat vermoord door hem te wurgen, een eigen ministerie van Buitenlandse Zaken had en er geen barst om gaf als Washington dat onhandig vond. Het reslutaat voor de gewone man was vreselijk. De Homeless ( 60.000) nam Bijbelse proportie in New York  aan. En één op de drie kinderen krijgt geen Jeannette Baljeunormale maaltijd meer per dag. Dit type criminele burgemeester zit in een internationaal crimineel  netwerk dat los van gekozen regeringen opereert. Aboutaleb behoort daar ook toe. Regelmatig verwees hij naar bezoeken aan collega-burgemeesters in China en de Golfstaten als Qatar  waar men de reet afweegt met mensenrechten. En weer ging het beeld op zwart. Kennelijk informeerde Wilfried nu wat de huizenprijzen zijn in Qatar, want hij wilde niet wachten tot  de Aboutaleb’s regeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Het voordeel van burgemeesters is dat ze hun eigen Misdadige koers kunnen varen en bijv. zoals in in Rotterdam  eis dat iedereen VVD Nederlands moet spreken, hahahah.  Je zag het dit jaar toen de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan een bed-bad-brood-regeling trof terwijl zijn eigen PvdA en de VVD nog bezig waren hier een waterig compromis over uit te onderhandelen ,aldus  de gezamenlijke afsluiting van de inmiddels’ Timmermans- huilende’ Aboutaleb en Wilfries.  In het Grachtengordel ‘Riool – Zomergasten’ bralde Aboutaleb zich in glasheldere bewoordingen uit tegen het xenofobe onrust stoken van Geert Wilders, want dat is zijn afdeling . Ook vond hij dat Afrika herstelbetalingen verdiende. In de nationale arena worden uitgesproken standpunten vaak gesmoord door een muffe deken van partijpolitiek.

In De Wereld van de Burgemeester Aboutaleb zijn Burgers Plofkip, Mongool en Schandknaap.

Als de huidige generatie stadsbestuurders de toon zet, wordt de Graai-politiek kortom een stuk levendiger. In plaats van de brave lintenknipper van weleer krijg je kleurrijke criminelere  types als de Londense burgmeester Boris Johnson (veel sprankelender dan die saaie  Liberale Gangster David Cameron). Ook Aboutaleb toonde zich een politicus naar wie je kunt luisteren zonder dat je hersenen zich Annemarie Jorritsmasamentrekken door de holle praat, indien men vol ‘Mongool’ is om de woorden maar te gebruiken van zijn collega VVD  Burgemeester ‘Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma’. Hij durfde te zwaaien met zijn culturele “Uncle Tom” bagage, de koran incluis, en had een visie op politiek in de 21ste eeuw. Kom daar maar eens om op het Binnenhof aldus de Proaganda van Casper Thomas. Het stadsbestuur aan de macht. Het is een mooischrik  toekomstbeeld voor ‘Jan met de Pet’ van welke kleur of afkomst dan ook.. Al ontbreekt er in Nederland nog één belangrijke schakel in de burgemeestersketting, die ook door Aboutaleb werd ontweken: een einde aan de kroonbenoeming door de ‘Graai King Willem’ ten gunste van een gekozen burgemeesterschap. Maar tot zo lang kust Aboutaleb ook net zo makkelijk de reet van King Willem. Wilfried stond op een gaf Aboutaleb en davert applaus. Helaas zijn die beelden ook die niet uitgezonden.