( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Teeven-Van Ray telefoon-tapes’ verdwenen bij Justitie. ‘Varoufakis-Tapes’ opeens opgedoken bij een reactionaire  goebels 2013Griekse dr. Goebbels Krant. Dijsselbloem wordt tot de beste politicus  van het jaar gekozen door de Dutch parlementaire pers. Trek zelf u conclusie wie er wel of niet deugt. Minister Varoufakis: Jeroen Dijsselbloem is een absurde arbeiders verrader. De voormalige Griekse minister van Financiën Varoufakis, die als enige de euvele moed had zich te verzetten tegen de ‘EU-Geld-Maffia- Elite’ wordt nu met illegale, al dan niet verknipte privé telefoongesprekken geslacht door de EU-Elite i.s.m. Media maffia van de ‘Bilderberg Crime Groupe’. Vergeet niet dat hij ook als enige Minister van Financiën  voor het eerst de EU-Elite ontmaskerde als Terroristen van de gewone burgre in de EU. De hele ‘dr. Goebbels- Top’ van de Staats-NOS heeft van die statement van Varoufakis  dagen niet kunnen slapen. Varoufakis is daarmee de Che Guevara geworden van de EU en zal daarvoor worden vernietigd door de ‘EU- Ratten in pak’.

Dijsselbloem is Schäubles lievelingsslaafje. ( bron: Arnon Grunberg )

De ‘EU- Graai – Elite’ is nog steeds woest op Varoufakis en hij mag blij zijn dat hij nog niet is vermoord. Was eerder al het Lievelingslaafje Dijsselbloem van SS-Geld-Boss Schäubles’  ingezet tegen Varoufakis  is het nu  de beurt aan de Mainstream  media. Nu wordt opeens SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMObekend gemaakt dat hij van plan was het computersysteem van de Griekse belastingdienst te hacken. Dat wilde hij vervolgens gebruiken om een alternatief betalingssysteem op te zetten en de drachme opnieuw in te voeren. Hacken? Waarom zou hij de belasting computer systeem willen hacken als een crimineel? Hij was immers de Baas van dat systeem. Als Minister van financiën kon hij onbeperkt toegang krijgen tot dat systeem en ermee doen wat hij wil. Kijk maar naar de corrupte VVD Ministers waar om de haverklap fotorolletjes, bonnetjes en hele telefoongesprekken verdwenen zijn in het computer systeem van Defensie, Justitie en de belastingdienst. De illegale geluidsopname van een telefoongesprek met Varoufakis zijn maandagmiddag vrijgegeven. Maar de vraag door wie is niet beantwoord?  Wellicht de NSA of de CIA? Of wie zal het zeggen de Dutch AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald P.’?  Zijn gabber in crime Jeroen D. moet immers Wit gewassen worden, niet dan? Maar wat denkt u zelf in dit verband? Of er geknoeid is met de tapes is nog niet onderzocht, maar in de kringen van de ‘Corporate Crime media’ is knip en plak werk van beeld en geluid standaard om iemand maatschappelijk te vermoorden.

De Griekse krant Kathimerini van de Ultra Rijken maakte zondagochtend al melding van Varoufakis plan.
Op donderdag 16 juli, ruim een week na zijn aftreden, had Varoufakis een telefoongesprek met het Omfif, een denktank van hedgefondsmanagers en centrale bankiers. Varoufakis beweerde in dat gesprek dat hij in december toestemming had gekregen van Tsipras om een alternatief betalingssysteem te onderzoeken. Dat was een maand voor de Griekse verkiezingen die overtuigend werden gewonnen door Syriza, die daarna moest capituleren voor de niets ontziende moordende Geld-Maffia.

‘Plan B’ was al uitgelekt.
Varoufakis werkte samen met vier anderen in het geheim aan een ‘plan B’. Het moest geheim blijven voor de Internationale Geld-Maffia, maar het was kennelijk toch uitgelekt, want de Dutch ‘Graai King Willem’ zegde mysterieus zijn gratis VIP Vakantie naar zijn Griekse Zomer Paleis af. In plaats daarvan is hij met zijn hele Graai Familie gratis afgereisd naar zijn  Argentijnse SS-Junta vrienden en famille. Dat laatste mag de NOS niet uitzenden, maar dat is geen nieuws wat de NOS betreft.

Het moedige plan moest een alternatief vormen voor een overeenkomst met de ‘Europese-Graai-instanties’ over nieuwe noodsteun aan de Misdaadbanken.
De Griekse oud-minister van Financiën wilde het systeem van de Griekse belastingdienst hacken  inzien en ten goede brengen voor de Griekse ‘Jan met de Pet’. Alle burgers en bedrijven in Griekenland moesten in dit systeem een digitale rekening toegewezen krijgen. Met een druk op de knop moest dit systeem in werking kunnen worden gesteld. Niks verkeerds aan. Alle Grieken zouden dan een pincode krijgen, waarmee ze met hun digitale rekening betalingen konden verrichten via de website van de Griekse belastingdienst en niet meer via de EU- Misdaad banken van ‘Gangsterin Lagarde’. Prima toch?. Later zouden er ook apps voor op de smartphone komen. Dit  Vrije systeem moest een alternatief vormen voor de euro van de EU- Graai- Elite. Daarnaast was het Varoufakis’ bedoeling om met een druk op de knop digitaal de drachme opnieuw in te voeren en daarmee zou Grienland zich als eerste land van de EU hebben ontdaan van de slavernij en bezetting door de EU Elite-Gangsters en de ‘Bilderberg Crime Groupe’.

Jeugdvriend waagde zijn leven en wordt nu ook afgebrand door de Mainstream media.
Jorge ZorreguietaTijdens het privé telefoongesprek vertelde Varoufakis dat hij een jeugdvriend had gevraagd het systeem van de Griekse fiscus te hacken in te zien  ‘Ik heb hem toestemming gegeven’, aldus Varoufakis, ‘jullie mogen dit aan niemand vertellen..Dit is volledig tussen ons, jullie kunnen dit aan niemand vertellen, want anders kan ik mogelijk worden vermoord. Denk maar aan Allende in Chili en al die mensen die levend uit de vliegtuigen zijn gegooid in Argentinië’. De voorzitter van de conference call herinnerde Varoufakis er toen aan dat er tientallen hedgefondsmanagers meeluisterden. Daar lachte Varoufakis om: ‘Ik weet het. Als ze het doorvertellen, ontken ik dat ik dit gezegd heb.’  Hier kan men duidelijk constateren dat er geknipt en geplakt is war men laat Varoufakis brallen als een dronken PvdA ‘Mongool’.  Varoufakis’ vriend zou wel de controle hebben gekregen over de hardware van de Griekse belastingdienst. Maar de software, die was geïnstalleerd door de trojka-maffia, bleek niet te kraken. Kan men nagaan wie er de Baas is in Griekenland en de EU !

Afgeblazen onder dreiging van een Staatsgreep door de Griekse Kolonels van de CIA
Uiteindelijk is het plan afgeblazen door premier Tsipras. Varoufakis had 1000 ambtenaren nodig om het plan echt uit te voeren. Daarvoor kreeg hij geen toestemming van Tsipras, ook niet toen de Griekse banken begin juli bijna geen geld meer ontvingen van de EU Misdaadbanken. De premier ging liever met Europa in zee, dan dat hij uit een vliegtuig zou worden gesmeten en voorkwam zo een Grexit.

Oppositie loopjongens van de EU-Elite-Gangsters.
Oppositiepartijen To Potami en Néa Dimokratia willen nu van Tsipras weten of hij wist van Varoufakis’ plan. Deze partijen hielpen Tsipras zijn akkoord capitulatie met strppejse aan de ‘Europese-SS-instanties’ door het Griekse parlement te loodsen. Néa Dimokratia wil ook een onderzoek (Kuch). Varoufakis heeft op zijn weblog gereageerd op de berichtgeving over zijn plan B. Hij schrijft onder meer dat de Griekse krant Kathimerini hem niet om wederhoor heeft gevraagd. Ook stelt hij dat zijn geheime ‘plan B’ los stond van de werkgroep die een alternatief betalingssysteem onderzocht. Varoufakis vindt dat zijn ministerie altijd het publieke belang heeft gediend. Hij spreekt van een lastercampagne en daar heeft hij gelijk in. Een woordvoerder van Tsipras laat aan de Griekse krant Kathimerini weten dat Varoufakis’ verklaring bevestigt dat zijn regering geen plan had voor een Grexit. Tsipras zou niets hebben geweten van Varoufakis’ plan om het systeem van de belastingdienst te hacken is hij gedwongen te brallen, omdat hij vreest voor zijn leven en een maatschappelijke moord uitgevoerd door de Mainstream media!