( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. met onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Joden van ’40-’45 heten vandaag de dag gewoon bij de VVD-misdaadgroep “ Labbekakkers.
Delta Loyd bende van
U herkent deze arme (‘Labbekakkers’) sloebers op straat niet aan de gele “Jude Ster”,maar aan versleten kleren, holle ogen en ondervoed (verwilderd) uiterlijk. En in sommige gevallen aan malle gele hesjes als ze ergens gedwongen als lantarenpaal de hele dag te kijk worden gezet als Labbekakkers. De PvdA  NSB zou zich moeten dood schamen! Terwijl de jacht op de werkloze sloebers in Nederland de vorm begint aan te nemen van Razzia’s  in de Tweede Wereld Oorlog onderleiding van de PvdA ‘Kapo Jetta K.’. Met dien verstande dat de hulpmiddelen tot vervolging  van de Nazi’s extreem beperkt waren ten opzichte van de huidige ‘DWI-NBS-er ( Digitale tijdperk:Big brother is watching you ). Daar in tegen is de Heersende Klasse straffeloos aan het Graaien geslagen, die zijn weerga niet kent in de Geschiedenis met dank aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht: Top-Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton. 

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft begin vorig jaar een groot deel van de criminele Top van Delta Lloyd onder zware druk( kuch) gezet om op te stappen wegens wan en misdadig fraude en Graai gedrag. De DNB is op haar beurt weer onder zware druk gezet door de VVD-misdaadgroep, omdat het hier ging om vier Top VVD-ers. Mark Rutte schijnt persoonlijk te hebben gebeld naar de DNB, net als toen hij ook de Top VVD-er Gordon persoonlijk belde. Maar het kon deze vier Ratten in pak niet meer redden. Rutte kon nog wel voorkomen dat zij zouden worden vervolgd met zijn Minister van Klasse Juiste ‘Fraudeur-Steur’. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag.

Hans de Boer en Mark RutteHet gaat in elk geval om vier Graai en Fraude kopstukken van de Amsterdamse verzekeraar onder wie voormalig topman gangster Niek Hoek en financieel Graai en Fraude directeur Emiel Roozen. De andere twee waren hoofd ‘Foetsie-beleggingen’ Alex Otto en diens financiële rechterhand ‘Boef Peter Knoeff’. DNB dreigde alle vier te hertoetsen (= de Elite manier buiten de cel gehouden te worden) op hun (on) geschiktheid en( on) betrouwbaarheid. Is er feitelijk wel één van die  Rat in pak types te vertrouwen?  Uiteindelijk werd alleen Roozen hertoetst en afgekeurd als Fraudeur en kreeg voor straf een gouden handdruk mee van tegen de half miljoen euro. De andere drie zijn uit eigen beweging vertrokken met een grote zak geld of hebben een andere ‘Graai-functie’ gekregen. Allemaal zijn ze nog wel prominent lid van de VVD, want Rutte is van mening dat zij alle vier net als alle andere Top VVD-ers altijd onschuldig zijn. De PvdA NSB is wat dit laatste betreft en de rest wat Rutte bralt altijd met hem eens. Hij is ten slotte niet voor niks de Grote Führer (Duits voor leider, gids, voerman)  van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de Godfather van de VVD-(Uglie)-misdaadgroep. Wij van Volksnieuws ut Amsterdam-Noir zijn het niet eens met Rutte en zijn PvdA-hoertjes en hebben alle vier op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats.