( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Staats–Aap Gerad van Olpen’ van SNS-Reaal Staatsmisdaadbank maakt ook 1.6 Gerard van Olpenmiljardje Foetsie van u. 
Terwijl de PvdA Judas van het Slijk der Aarde  Jeroen D. wild met Bonussen laat smijten  onder zijn corrupte ‘PvdA-Reet’ en extreem druk is de gewone Grieken te wurgen voor zijn Bankier-gangsters bazen had hij nog wel even tijd om de ‘Chinese Geld-Maffia’ een cadeautje te doen. De Staat ‘Jan met de Pet’ lijdt een gevoelig verlies op de voorgenomen verkoop het cadeau geven van Maffia verzekeraar Reaal aan de grote Chinese verzekeraar Anbang. Het is niet bekend of Anbang ook in de Mensen organenhandel  zit, maar who cares in de kringen van ‘Gluiperd Jeroen D.’, alwaar het motte “Eerlijk DelenPecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) van kracht is.

Top-Gangsters van ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ pleegde fraude en logen. Geen VVD-snelrecht. 

Waar eerder nog werd uitgegaan van een verkoopprijs van 150 miljoen euro, is de verkoop nu vastgesteld op 1 euro. Daarnaast betaalt Anbang 85 miljoen voor de belastingvordering op Reaal. PvdA Minister NSB-er Jeroen Dijsselbloem van Financiën voor de Rijken heeft dat vrijdag schaamteloos bekend gemaakt. Zijn Staats-NOS was diep onder de indruk van Jeroen D. zijn tomeloze inzet voor het Volk en ging er gemakshalve vanuit dat zij met hun propaganda voor hem wel weer wat ‘Dagvoorzitter -douceurtje’ hadden verdiend. De opbrengst is zoveel lager omdat Anbang meer kapitaal in Reaal moet storten. Dat bedrag is gestegen naar 1,35 miljard euro, waar eerder nog werd uitgegaan van 770 miljoen tot 1 miljard. Anbang verschaft dus 350 tot 580 miljoen euro meer kapitaal dan bij tekening van de voorwaardelijke verkoopovereenkomst was geraamd. Die tekorten waren toen der tijd ontstaan door ongekende criminele Graai en Fraude praktijken van de Ratten in pak. Die miljarden zijn nooit terug gehaald en de meeste Ratten zijn er straffeloos mee weg gekomen en leven nu als God in Frankrijk. Dat kan men wel overlaten aan de VVD Ministers van Klasse Justitie ‘Bral Ivo Opstelten’ en zijn opvolger ‘Fraudeur- Steur’. Bovendien legt Anbang 550 miljoen euro op tafel voor de afhandeling van interne  criminele leningen binnen het SNS-Misdaadconcern van directeur ‘Aap Gerad van Olphen’. De’Maffia- bankverzekeraar SNS Reaal’ werd in 2013 genationaliseerd en opgesplitst door de Nederlandse Staat op kosten van ‘Jan met de Pet’.

Tegenvaller voor ‘Jan met de Pet’. Altijd Kassa voor de Ultra-rijken en Bankier-gangsters.

Starbucks TaxDijsselbloem erkent dat hij Reaal in feite „om niet(=Gratis)” van de hand doet en dat de uiteindelijke verkoopprijs een tegenvaller is voor ‘Jan met de Pet’, aangezien die zo’n beentje de enige is die belasting betaalt in “Banana-Fraude-Nederland”, ha,ha,ha. Maar die is wel in de duistere geest van wat  de misdaad partijen met elkaar hebben afgesproken omdat de kapitaalinjectie van Anbang groter is. Er is nu meer zekerheid voor de ruim 2 miljoen polishouders (die 6 miljoen polissen hebben) en voor de 4000 medewerkers van Reaal. Bij de voorlopige verkoop in februari lag de boekwaarde van Anbang nog op 2,4 miljard euro wat dus nu een  sprookje nachtmerrie  is gebleken. Wie de SNS boeken weer eens heeft vervalst wordt niet door de Tweede Kamer naar gevraagd.

Koop Reaal en krijg er gratis Dutch ‘Mongolen’ bij is de VVD slogan in het buitenland.
Dijsselbloem noemt de definitieve verkoop goed nieuws, zeker voor de polishouders en de medewerkers. „Het bedrijf had grote problemen, maar gaat nu toch verder. Het blijft een Nederlands bedrijf met een Nederlandse Graai- leiding, dat zich moet houden aan Nederlandse wetten van de VVD-“Uglies”. Maar Reaal krijgt nu met Anbang een nieuwe ‘Chinese – Maffia-eigenaar’. “ Het wordt weer een gezonde verzekeraar met een toekomst bralt de volle PvdA ‘Mongool’ Jeroen D.

Quitte na  verlies van miljarden voor ‘Jan met de Pet’.
Dijsselbloem denkt dat SNS misdaadgroep met aan het hoofd ‘Aap Olpen’ nog wel enige jaren in handen van de Staat, Heersende Klasse blijft. Hij denkt op de uiteindelijke verkoop cadeau  doen van SNS Bankmisdaad en de ‘Maffia-vastgoedportefeuille’ uiteindelijk quitte te kunnen spelen. Hoe durft hij nog deze leugens te brallen. Iedereen weet dat bijv. Gerrit Zalmop de ABN-misdaadbank van de Top VVD-er ‘Drag Queen Gerrit Z.’ met zijn ‘TBS-Raad van Bestuur’ maar liefst 15 miljard  verlies zal worden geleden, wanneer deze als cadautje aan de ‘Hedgefonds-gangster’ wordt gedaan. Voor Anbang is de overname van Reaal de eerste stap op de Nederlandse ‘Graai maar raak markt’. Eerder kocht het in België al een verzekeraar. De Nederlandsche Misdaadbank heeft inmiddels toestemming gegeven voor de verkoop. De Chinese toezichthouder moet dat nog wel doen.