( van onze Internationale Elite gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Achtung: Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande.
De belegering van Janusz Korwin-MikkeStalingrad Griekenland loopt op zijn einde. De strijd was van begin af aan een extreem ongelijke strijd. Het Duitse Rode Kruis is inmiddels na de capitulatie van de Grieken te hulp geschoten. De overmacht van de ‘Geld-Maffia’ was verpletterend. Verzet ‘s Held Tripsas en zijn troepen zijn gedwongen te capituleren na maanden te zijn geterroriseerd. De Geschiedenis zal keihard hard oordelen over al die oorlog ‘s misdadigers  Führerin Angela Merkel en ‘Nutcase Lagarde’ en PvdA ‘NSB-er Jeroen D’. en ‘Alcoholist Graaier-Juncker’ en de Liberale ‘Neonazi Guy Verhofstadt, die een criminele rol hebben gespeeld om de Griekse ‘Jan met de Pet’ in de armoede en ellende te houden. De voormalig EU Top ambtenaar en econoom Legrain heeft al uitgelegd bij Buitenhof dat het beleid van de Internationale Geld-Maffia onmenselijke en waanzinnig is  tegen de Griekse ‘Jan met de Pet’ in bijzonder en in het algemeen tegen alle EU burgers. Sindsdien is hij tot Persona non grata verklaard door de EU-Elite.

De ‘Godfather Mark R.’ van de ‘VVV-Uglies’ was vooral tevreden dat er toch nog een wondertje heeft plaats gevonden en nu eindelijk het Zomer Paleis van zijn King Willem veilig is gesteld en niet meer in waarde zal dalen.

De internationale Maffia-geldschieters met hun ‘Showbizz-arbeider Hans S.‘ van Griekenland zijn tevreden over de besparingen overgave voorstellen van de Griekse premier Alexis Tsipras. De Europese Graai Commissie, het Internationaal Monetair Maffia Fonds (IMF), de Europese Centrale Misdaad-Bank (ECB) en de ‘Bilderberg Crime Groupe‘ hebben een positief oordeel gegeven over het ‘Roof de arme scheel plan’ waarmee Athene hoopt op een nieuw noodsteunpakket. Dat meldt een ingewijde vrijdag, aldus persbureau Reuters. Het noodsteunverzoek zou circa 74 miljard euro behelzen. Eerder werd nog gesproken over 53 miljard euro. Op zich maakt de hoogte van het bedrag niks uit voor de Grieken, want 86 procent verdwijnt direct in de zakken van de Bankier-gangsters.

BTW-Roof in “Banana-Fraude-Nederland” af geschoten, maar wel goed voor de overwonnen Griekse ‘Jan met de Pet’.
De Geld-Maffia-instituties, die ook wel de (Nazi)-Trojka worden genoemd, hebben de voorstellen op verzoek van het Europese noodfonds ESM voor de Bankier-gangsters doorberekend. Volgens de kredietverstrekkers Nazi-bezetters’ van Griekeland vormt het besparingsplan, dat onder meer verhogingen van de Btw-Roof en hervormen leeg plunderen van de pensioenen van de reeds vijf jaar lang kaal geplukte Griekse ‘Jan met de Pet’ behelst, „een basis voor onderhandelingen voor de overgave van de Griekse Jan met de Pet.”. De Ultra-Rijken Griekse Maffia blijft buiten schot en dat is logisch, want die horen nou eenmaal ook tot de ‘Bilderberg Crime Groupe’. Het is niet bekend of Billionair ‘Vampier Bush’ na de definitieve overgaven van de Grieken een spreekbeurt komt houden voor een paar ton euro’s in het Griekse Parlement. Er is wel al geld gereserveerd door de Trojka voor die mogelijke spreekbeurt van Bush, dat uiteraard wel wordt door berekend aan de Grieken.

Ende der Mitteilung von der Media- front.