(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koning hoopt op snel herstel Griekse ‘Maffia-Paleizen markt’. En vraagt wat denkt u?Felipe Willem
De belangrijkste vraag die de NOS stelde was over welk merk de jurk ( kost 35,000,- euro) is die de Queen droeg. Dat is de vraag waarop alle trouwe ‘Orange Tokkie ‘s’ thuis voor de buis met nul komma nul in hun zak op zitten te wachten. Nu is King Willem altijd al een maandje of zes tot acht per jaar op gratis VIP vakantie in het buitenland, maar dat heet dan formeel werk. Zijn Boss Queen Maxima maakt het nog bonter en is een maand of tien per jaar in het buitenland op VIP vakantie onder het mom van werk. Maar de eerlijk, Queen Exotica doet dan ook nog een paar ‘avontuurlijke’ Privé reizen (Maxima-Mabel-Gate’ (video) erbij zonder King Willem dat moet ook gezegd worden. Deze officiële vakantie perioden is altijd in het begin even onwennig voor de kinderen, want het hele jaar door zien zij hun ouders nooit zo vaak.  Zij riepen dan ook herhaaldelijk de namen van hun  peperdure Nanny’s ( Maxima heeft  één van haar Nanny’s nog een blauw oog geslagen)  in plaats van hun ouders. Dat laatste is verboden door de RVD  om uit te zenden of te publiceren in de kranten.

Koning Willem-Alexander hoopt dat Griekenland zo snel mogelijk uit de ‘Roof de arme scheel crisis’ komt, die zijn jarenlange gabbers  van de ‘Bilderberg Crime Groupe’ mede hebben veroorzaakt .

Koningsdag on the beach in Nederland Noor-Korea.
Dat bralde hij vrijdag in natuurgebied Meijendel bij het Wassenaarse strand tijdens de jaarlijkse Noord-Koreaanse ontmoeting met zijn Royal Dutch Ja-knikkers pers aan het begin van de zomervakantie. Zijn ‘Royal Staats-NOS’ was apentrots, want zij hadden de mooiste plek gekregen als beloning dat zij de King het hele afgelopen jaar weer in het zonnetje  hadden gezet als die Gutte man voor die armer Menschen. De vragen die zij als eerste mochten stellen had de NOS van te voren van de King gekregen. Op de achtergrond stonden wat derderangs werklozen BN-ers, die ingehuurd waren voor een zacht prijsje van de bijna failliete ‘Koning Showbizz-Vuilnis Joop van den Ende’ met Oranje vlaggetjes te zwaaien onderleiding  aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0van de PvdA “Uncle Tom”Aboutaleb. Aboutaleb was zelfs voor deze gelegenheid uitgedost als een heuse’Stripheld der Arme’,wat zelfs de kinderen van de King de slappe lacht bezorgde ( dat werd niet uitgezonden en vermeldt in de kranten). King Willem, die o.a. een Zomer Paleis en een ‘Maffia Pooiers speedboot’ heeft in Griekenland, was gevraagd wat de crisis in Griekenland voor hem en zijn gezin betekende. De King en zijn ‘Jaknikkers’ pers waren er zich kennelijk niet van bewust dat 2,5 miljoen onderdanen van de King in Nederland ook al jaren te boek staan als “Onrendabele”-Labbekakkers’ en moeten leven onder de armoedegrens. Die zitten dus kennelijk volgens de King niet in een crisis. Zijn bezorgdheid over de situatie in Griekenland stond los van zijn Zomer Paleis, loog King Willem. De Pers applaudisseerde gelijk weer. Er wordt angstvallig uit de Pers gehouden dat de muren van zijn Megalomane Romeins Zomer Paleis te Griekenland dagelijks wordt beklad met leuzen als “Dutch Mob King Willem from ‘Killer- Nazi Dijsselbloem’ er aus! Van elk land waarvan de werkloosheid zo hoog is en het nationaal inkomen zo dramatisch is gekelderd veroorzaakt door de Heersende klasse, waarvan ik het Graai-symbool ben, hoop je dat het er weer bovenop komt, aldus de liegende King. De Staats-NOS stond inmiddels zo luid te applaudisseren dat het zelfs de andere Jaknikkers pers begon te irriteren . Die riepen op hun beurt weer dimmen NOS.

Voor het antwoord op de vraag of hij wenst dat Griekenland in de EU blijft, verwees de koning naar de minister-president zijn Hofnar Mark R. . „Wat denkt u?“ Die laatste vraag van de King was raak en deed pijn bij de Jaknikkers pers. Want wie van dat aanwezige zooitje slaafse Royal Pers kontenlikkers denkt zelfstandig na. Wat denk u?