( van onze VVD Pedo Klasse Juistie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een voormalig secretaris-generaal  ‘VVD-Uglie’ van het Ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Elite-pedofielen Revenge of the ugliesen Klasse Justitie werd in zijn eerste maand als corrupte ambtenaar dubbel betaald. De verfijnde wereld beroemde ‘Dutch Rat in pak’ manier van omkoping . Top VVD-er Pieter Cloo ( geen Griek) de Vertrouweling(Video)’ van de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’ en Pedo Demmink, die in maart opstapte, kreeg behalve zijn Graai-salaris ook 25.000 euro van het ministerie als ICT-consultant. Is dat zwijggeld? Wat denk u zelf? Zijn bonnetje  voor die misdadige handeling is zoals gebruikelijk in die walgelijke doortrapte kringen gelijk weer zoek geraakt. Het PvdA-hoertje in deze ‘OM-fraudes’de ex Rechter Jeroen Recourt is weer hun Alibi, totdat ook hij het Wachtgeld in verdwijnt als Rat in pak. En de ‘Geilneef Peter R. de Vries’ bralt alles recht wat krom is voor zijn ‘OM Pedo-Bazen’.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.

En zo blijven de SBS-Tokkie ‘s content en kalm versuft Ik hou  van Holland en Boer zoekt Hoer’ staren, terwijl zij dagelijks scheel worden bestolen door het ‘Haagse-Tuig’ en hun kinderen verkrachten waar ze bij staan.

Toyboy Onno Hoes dreigt met ‘schrijven’ (pedo) sexboek over Top-VVD Politici. Chantage?’

Dat meldt NRC Handelsblad donderdag. Volgens ingewijden staat de dubbel betaling symbool voor de ‘King Willen Graai- cultuur’ binnen de ambtelijke corrupte Top op het ministerie en in “Banana-Fraude-Nederland”. Uit gesprekken met ambtenaren en voormalig Graai- bewindspersonen rijst volgens de krant een beeld van een ministerie met grote structurele corruptie en misdaden en liederlijk normloos gedrag. Het lijkt Zimbabwe wel! Desinteresse voor bedrijfsvoering, geen geweten fixatie op zakken vullen incidentenmanagement, defensief handelen en gebrek aan politieke fijngevoeligheid, maar bovenal corrupte pedofilie in de ambtelijke Top zorgen voor pervers seksueel gerommel en misdaden waar de kaal geplukte Grieken een puntje aan kan zuigen. De huidige  VVD Minster van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Stuer’ laat vanuit zijn crimineel gesubsidieerde ‘Schandknapen-Kasteel‘ weten zwaar beledigd te zijn van zulke vuige Volkse beschuldigen en dreigt een ieder die doorgaat de waarheid te openbaren als een ‘Kat’ voor tien maanden de cel in te smijten.