( van onze VVD Klasse Justitie redacties)

AMSTERDAM-NOIR-Wie goed doet, goed ontmoet. Nou, niet in “Banana-Fraude-Nederland”. Het land van Melk en honing voor de ‘Ratten in Wil Hectorspak’ en hun “Lieg en Bedrieg Kabinet“. Woningcorporatie Bernardus Wonen in Oudenbosch is niet van plan zonder slag of stoot bijna zes ton gemeenschap geld over te maken aan de ontslagen corrupte en gewetenloze Oud-graai directeur Wil Hectors tot grote ergernis van de ‘VVD-Uglies’ en zijn ‘PvdA-hoertjes’. De corrupte VVD of D66 rechter heeft hem een ontslagvergoeding van 589.000 euro toegewezen ook al gaat dat ten kosten van de huurders . De Rechter dreigde ook nog even dat alle sociale huurwoningen desnoods maar verkocht moesten worden aan het Britse Maffia-vermogensbeheerder Round Hill Capital  om die zes ton te betalen. Kan de verdwaasde gewetenloze Rechter wat schelen. Waarom dergelijk rechters zo het Natuurrecht  overtreden wordt o.a. uitgelegd in de Critical law studies en kan u hierna zien:

Bernardus Wonen meldde woensdag zelf de uitkomst van de verloren rechtszaak en kondigde aan in hoger beroep te gaan. Hector verweerde zich bij de Rechter door huilend te stellen dat hij met slechts 75,000,- euro boven op zijn WW uitkering van 5000,- per maand en een paar gejatte miljoenen op zijn bankrekening en een afbetaalde villa gedwongen wordt een ‘Jetta Klijnsma- Moestuin’ te moeten nemen. De Rechter schijnt hierop ook in tranen te zijn uit gebarsten. Daarna hebben zij witte ‘Zorregutea-zakdoekjes‘ uitgewisseld onder de Staats-foto van King Willem in de rechtszaal.Volgens de Raad van Commissarissen (RvC) is zo’n hoge ontslagvergoeding „in de huidige tijd maatschappelijk onaanvaardbaar enjorge-zorreguieta crimineel”. Volgens de huidige wetgeving mogen bestuurders in de publieke sector maximaal nog 75.000 euro ( toch nog 8 jaren bijstand uitkering) meekrijgen bij ontslag. Dat bedrag wilden de commissarissen Hectors ook meegeven, maar daar was hij het niet mee eens als beroeps Graaier en Naaier van huurders . Zijn contract stamt uit 2001 en toen waren de regelingen voor Top bestuurs-gangsters nog veel rianter in de “Straf de Arme Maatschappij”.

Bernardus beheert zo’n 4000 panden in de Brabantse gemeenten Halderberge en Moerdijk. Er werken veertig mensen. De Oud- Graai-directeur werd vorig jaar de laan uitgestuurd omdat hij met de RvC van mening verschilde over de manier waarop de organisatie eerlijk en rechtvaardig moest worden geleid. Bovendien was hij vaak absent en dronken. Het is ons niet bekend of hij ook zoals gebruikelijk in deze kringen was geschaakt met een te jonge Demmink & Hoes- schandknaap of prostituée. ( Hij is geen Griek)

Dat was niet terug te vinden in zijn fraudes declaraties. Deze first class beroeps graaier Wil Hectors is uiteraard met vlag en wimpel op het Elite-Gangster Billboard geplaatst tussen zijn hoererende gabbers in crime. Het Billboard dat bewijst wie goed doet, goed ontmoet in armoede of in de cel zal sterven in “Banana-Fraude-Nederland”. Is dat nou wat de PvdA “Eerlijk Delen” noemt? Maar goed ondertussen neemt dat Gajes van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” Verzet’s Held Tsipras  de maat met ‘Guy Verhofstadt –Neonazi’ gebral dat er kennelijk ingaat als koek bij het ‘Klootjesvolk’ dat dagelijks door de Ratten in pak worden berooft tot op het bot.