( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (IAmsterdam-Noir report video) –De PvdA is de schaamte voorbij. De PvdA Minister van Hans Spekmanfinanciën voor de Rijken Jeroen D. loopt harder voor Merkel dan ooit de NBS Leider Mussert voor Hitler heeft gedaan! Hij staat pal voor de ‘Graai Cultuur van King Willem‘ en zijn Elite-Rat in pak-kliek.  Dijsselbloem toont hiermee voor eens en altijd het ware gezicht van de corrupte (NSB)-Top van de PvdA. De PvdA partijleider ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman’, die nog kort geleden kennelijk dronken bralde ten strijden te willen trekken tegen het Groot Kapitaal (=EU en Dijsselbloem) is van de aardbodem verdwenen. Waar zit die dronken ‘Labbekakker’ nu ? Staat zijn kapitale villa al te koop?  Zit hij al in het Wachtgeld?

Premier Tsipiras: “Mr. Geert Wilders heeft gelijk dat de EU een grote Elite roversbende is”. Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda.

De afgelopen dagen hebben wij de loopjongen Jeroen D. van Merkel en de Bankiers-gangsters zich de benen uit het lijf zien rennen om de Grieken in de Wurggreep te houden van de Bankier-gangsters. Nog nooit zagen wij de PvdA ‘Gluiperd Jeroen D.’ zo hard rennen in zijn PvdA carriere. Hij rent in de rondte alsof zijn leven er van afhangt van de daken schreeuwend dat premier Alexis Tsipras een zeer  slechte verwarde man is voor de reeds kaal geplukte Grieken Bankier-gangsters. De Staats-NOS is ook door het dolle heen en maakte over propaganda uren om hun subsidie ‘Geld-Maffia-Boss Dijsselbloem’ als de verdediger van de democratie en gewone man neer te zetten. Maar goed wat kan men ook verwachten van de NOS die geleid wordt door  Marcel G.  de  Adolf Eichmann van de Mainstraim- media.

Griekse Armoede in de ‘Amsterdamse Yuppie- Pijp’ anno 2015 zijn Dijsselbloem een rot zorg.

Voor bijv. de 2,5 miljoen Nederlandse eerlijke eenvoudige burgers ( ooit PvdA stemmers), die dagelijks moeten overleven onder de armoedegrens hebben wij Dijsselbloem nog nooit zien rennen, nog geen minuut. Ook de ‘Staat-NOS’ besteed nog geen minuut aan deze slachtoffers van de EU-Elite en het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

IMF-Godfather en fraude verdachte Lagarde veegt Griekse leiders als kleine hongerende kinderen de mantel uit.
Jeroen Dijsselbloem Christine Lagarde
Alles wordt in de Nazi-propaganda strijd gegooid om te voorkomen dat de premier Verzetheld Alexis Tsipras  weer de democratie invoert in de EU. Een heel stoet aan Elite Supercriminelen van het type ‘Nutcase Lagarde’ en ‘Snake in Suits Jack Lew’ van de USA tot de EU ondersteunen Dijsselbloem in zijn verraad van de arbeiders en zijn NSB- diensten aan Merkel en de Bankier-gangsters. Zelfs Bilderberg-Queen’s Elizabeth en Beatrix zijn van stal gehaald om de ‘SBS-Tokkies’ bij  het ‘Riool-Show nieuws’ op te jutten dat Alexis Tsipras  een slechte man is.

Het lijkt de Tweede Wereld Oorlog Derde Wereld Oorlog wel! Pikant is dat Dijsselbloem ontkent dat zijn intieme duistere band met Lagarde gebaseerd is op een ‘Grieks-Oedipuscomplex‘ van een (pvda)-kleuter.