( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir Het is de laatste weken de tijd van Wilma Mansveld aka “Het PvdA stinkhoertje” om Wilma Mansveldfeestelijk in de publiciteit te staan.
Het ene na de andere Graai, Fraude en Bonus crimineel schandaal na de andere denderen de revue voort als een Fyra-sneltrein. Waarom is deze Top crimineel Wilma M. eigenlijk nog niet gearresteerd? Dat kunt  u vragen aan haar VVD Boss ‘Fraudeur-Steur’. Nieuwe Graai-tarieven voor het openbaar vervoer pakken dramatisch uit voor gezinnen. Maar het is nodig om de Bonussen van de Ratten in pak te kunnen blijven uitbetalen, aldus Mr-Euro Dijsselbloem . Het heeft zo langzamerhand wel wat weg van Griekse plunder de arme scheel toestanden in “Banana-Fraude-Nederland”. ‘Jan met de pet’ en zijn familie kan gaan lopen. En dan te bedenken dat nog niet zo kort geleden de ‘Graai-politici’ met bitter lemon van de VVD-misdaadgroep eiste dat zij alleen nog maar eerste klas wilde reizen om niet geconfronteerd te hoeven worden met het gewone Plebs Koelies. Dat meldt Metro.

Eerlijk delen met de PvdA: ‘Playboy Samsom’ legt het u uit. 

Hardwerkende eerlijke ouders met bijvoorbeeld drie kinderen die ouder zijn dan 12 jaar en met het openbaar vervoer door heel Nederland vrij willen reizen, zijn sinds deze maand ruim twee keer zoveel kwijt aan een abonnement en kunnen nu met dank aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet” met de benenwagen gaan. Vorig jaar kostte een ov-jaarkaart met bijproducten waardoor alle gezinsleden onbeperkt gebruik konden maken van de trein, bus, tram en metro ruim 6000 euro, inmiddels is dat 13.500 euro. Voor 09.00 uur reizen is nu daarentegen ook mogelijk, terwijl dat voorheen niet zo was. Stefan Flos uit Culemborg, wiens drie dochters onderwijs volgen aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam, is volgens de krant de wanhoop nabij. Alle drie worden ze Paul Rosenmöllergezien als ‘toptalentjes in wording’. Iets waar Flos trots op is, maar de financiële gevolgen leiden tot kopzorgen. Ruim 6.000 euro was al nauwelijks op te brengen, maar nu de tarieven zijn veranderd, zijn de zorgen bij Flos flink toegenomen. De GroenLinks ‘Graai-NS-Boss Paul Rosenmöller’ heeft laten weten dat hij het probleem niet zo ziet. Paul R.: “Ik ben voor een Groen (links) Milieu en ik en mijn familie kunnen makkelijk deze verhoging betalen. Nou, moet u niet flauw doen door mij voor mijn geiten wollen sokken te gooien dat ik als’ NS -Graai-Boss’ gratis eerste klas mag reizen, ha,ha,ha,.”

Oppositie wil hoorzitting over Graaicultuur in Nederland, maar niet van King Willem, want die reist nooit met de Trein.
Een woordvoerder beroeps-Leugenaar van NS laat weten dat de prijsstijging niet de NS te verwijten is, maar komt door het doorvoeren van prijzen van andere vervoersbedrijven van tram, bus en metro wat nou eenmaal gewoon Vrije Marktwerking is wat de VVD-misdaadgroep wil. De mensen moeten niet zeuren want zij hebben immers zelf op die Graai-lieden gestemd. De tijden dat het openbaar vervoer net als ziekenhuizen en bejaarde tehuizen een Staats-Nuts voorziening waren en voor iedereen arm of rijk toegankelijk komen nooit meer terug ha,ha,ha, .En daarvoor moet u ook  bij de PvdA-hoertje van de VVD zijn en niet bij de Graai-NS !