( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie

Hans van der SandtIsidoor HermansAMSTERDAM-NOIR- In Delft, dat kampt met een schuld van een half miljard euro door wan en/of misdadige ‘Strijkstok-uitgaven’ van de VVD ‘Boef Burgemeester Bas V. en zijn college-bende.  
De Delftse Burgmeester Bas Verkerk, die voor zijn veiligheid vrijheid ook bij de politie eenheid Den Haag mee ‘inkoopt’ heeft voor grote ophef gezorgd door Graai- salarissen uitkeringen van een aantal top functionarissen Zakkenvullers.De amorele B &W kliek van Delft vindt de Graai-uitkeringen van hun slaven drijvers Directeuren prima in orde: Verschil met er zijn is ons “VVD-Eerlijk Delen”moto in Delf.

De waanzin van de Graaiers blijft verbazen in “Banana-Fraude-Nederland”.
De kwestie ligt extra gevoelig, nu vanwege de belabberde, duistere financiële situatie de ene na de andere voorziening voor de zwakkere,de armen, de zieken en bejaarden in de stad wordt gesloten. Waarom de FIOD nog geen onderzoek heeft gedaan naar het gat van een half miljard is op zich al een schande en het zoveelste geval van  ‘VVD-Klasse Justitie’.  Uit het recent verschenen jaarverslag van Ontwikkelbedrijf Spoorzone Delft blijkt dat directeur ‘Rat in pak Isidoor Hermans’ vorig jaar 222.600 euro graaide. Raadslid Jan Peter de Wit (Onafhankelijk Delft) is verbijsterd( en wij ook): „In 2015 mag bij de gemeente niemand meer dan het ministersalaris van 178.000 euro verdienen! Het is dan ook ronduit crimineel dat Delft, waar nota bene 268 lagere eerlijk ambtenaren uit moeten, een directeur veel meer verdient jat dan Mark Rutte.” De Wit doet een moreel beroep op Hermans om zijn inkomsten gelijk te laten trekken met die van een minister. Datzelfde zou ook de bikkelharde ‘Supercrimineel Hans van der Sandt’, directeur van de Delftse (a)-sociale werkplaats, moeten doen, temeer die dagelijks de leiding geeft aan schlemielen die amper genoeg verdienen om eten te kopen meent De Wit. Hij graaide in 2014 circa 18 procent meer dan een minister, zo blijkt uit het onlangs verschenen jaarverslag. Ook de SP-fractie zet grote vraagtekens bij de exorbitante graai-salarissen in een tijd dat 500.000 kinderen amper een goede maaltijd krijgen. „Het is heel krom en ronduit crimineel te noemen ”, zegt fractievoorzitter Lieke van Rossum. „Delft is op een haar na artikel 12-gemeente. De kinderboerderijen en waterspeeltuin moeten dicht en diverse wegen liggen er slecht bij. De gemeente zou andere prioriteiten moeten hebben.”Volgens de corrupte gemeente valt de vergoeding van directeur Hermans binnen de Wet Normering Topinkomens van circa 228.000 euro, in de wandelgangen ook wel de balkenendenorm genoemd en wijst er verder op dat de gemeente wel de Bijstandsgerechtigde keihard aanpakt en dat mag beste wat tonnetjes salaris kosten.. „Hij is zzp’er en draagt zelf loonheffing en premies af”, aldus een schaamteloze woordvoerster.

Delft heeft van de provincie opdracht gekregen een herstelplan te maken, dat leidt tot een sluitende begroting wat uiteraard nooit gaat lukken, maar dat heeft verder geen enkele kosekwenties  voor B&W.

Deze 2 juweeltjes van Ratten in pak zijn feestelijk op Elite Gangster Billboard geplaatst.