( door ing Steve Brown)  

Schermafbeelding 2015-05-08 om 16.24.55AMSTERDAM-NOIR- Achtung! Goed Nieuws van het Thuisfront: SP Wethouder Arjan Vliegenthart toont menselijk gezicht en geeft hoop in bange VVD & PvdA dagen. Afgelopen donderdag diende de Bezwaarschift- zaak van de ex gedetineerde Dak en Thuislozen kameraad tegen het ‘Wurg de arme DWI’. Indien dit bezwaarschrift zou worden afgewezen zou de zaak a.s. maandag weer voor de ‘Daklozen slachter-Rechter’ dienen.

Bijstand politie– Sicherheitsdienst’ terug  gevloten het Gestapo hok van VVD ‘Reichsprotektor Sjoerd Potters’ in.

In deze zaak heb ik onze Dakloze kameraad in de eerste zitting bijgestaan en dat leidde tot een hoop ‘Volks-Verzet-bombarie’ en een Wraking van de Yuppie- rechter A.J. Bongers. De Wraking is zoals ik al voorspelde standaard afgewezen. Het leek mij derhalve beter voor onze kameraad zonder huis en inkomen dat ik mij terug trok. Bij deze zitting werd hij/zij bijgestaan door Mr. Carl Schreinemacher. Het bezwaarschrift werd gegrond verklaard. En daarmee heeft onze Kameraad in ieder geval Brood en hoeft hij zich Sjoerd Pottersdaarvoor niet langer meer aan te melden bij het “ISIS-abortoir”.

Het is genoegzaam bekend dat wij niet bepaald lovend zijn over de Advocatuur in het algemeen. Hetzelfde geldt voor de Gerechtelijke macht. Maar dat neemt niet weg dat wij van mening zijn dat er gelukkig ook nog advocaten en rechters zijn in de geest van Paul Scholten als Mr. Knoops, Mr. P. van der Laar,  Mr. Nico Meijering, Mr. Fabian D.W. Siccama ,Mr. Carl Schreinemacher en  Mr. Inez Weski, die wij zeer hoog achten en respecteren voor hun inzet en integriteit en kennis van het recht om de zwakkere te beschermen tegen de Heersende Klasse van de “ Straf de arme maatschappij” . Deze rechters en advocaten zoeken nog naar een “Fit” and Justication” ( Dworkin) en dat geeft hoop in bange dagen van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Ook is het goed dat de SP heeft laten blijken in Amsterdam niet klakkeloos de ‘Slaven-Participatie-wet’ met zijn Bijstand politie Sicherheitsdienst van de VVD- Gestapo-man Sjoerd P.  en zijn PvdA-hoertje ‘Kapo Jetta Klijnsma’ uit te voeren. Gelukkig maar want op wie, behoudens de Partij voor de Dieren kan ‘Jan met de Pet’ anders nog stemmen in “Banana-Fraude-Nederland” als de SP ook al waterdrager ‘Mongool’ is geworden van de VVD-misdaadgroep. De PPV zijn standpunten inzake Hans Spekmanrechtvaardigheid voor ‘Jan met de Pet ‘onder schrijven wij ook, alleen verwerpen wij met kracht het “JESUISCHARLIE ” gekrijs. De PvdA Partij leider ‘Showbizz-arbeider Hans Spek’ was niet bereikbaar voor commentaar op onze kleine overwinning op ‘Jetta Moestuin’ ,omdat hij coryfee dienst heeft met een Campagne Tentje gesponsord door de VVD bij de ‘Maffia G-7 –Top’ in het kader van zijn strijd tegen het Groot Kapitaal liet zijn brallende woordvoeder weten.