( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Burgemeester Onno Hoes erelid van “Les Prostituta’s” vreest concurrentie van de Bandito’s.
Afgelopen week Les Protituta's Peter R de Vries en Fred Teevenberoofde de ABN-Misdaadgroep ( geen Motorbende, maar een ‘Rat in pak’ bende) samen met de Supercrimineel ‘PvdA Gluiperd Jeroen D.’ 15 miljard van de Nederlandse gewone burger. Die grootste roof van de eeuw leverde niet één arrestatie op. Sterker nog die Mega-roof met de pen en de wet in de hand zal na de beursgang worden beloond met nog eens miljoenen bonussen. Alles wijst erop dat het Openbaar Ministerie van  Limburg Onno Hoes en ‘Fraudeur-Steur’ toewerkt naar een verbod op motorclubs “ Les Prostituta’s”. ,,Onze strijd tegen criminele leden van motorclubs is vandaag een nieuwe fase ingegaan ter afleiding van de echte Grote maatschappelijk misdaden gepleegd door mijn bazen de Elite”, bralt de corrupte ‘VVD-hoofdofficier Roger Bos’ vergezeld van zijn Boss ‘ Onno-schandknapen-Hoes’ woensdag in een gesprek met De ‘Neonazi- Telegraf’ en de Staats-NOS naar aanleiding van de massale politieactie tegen de motorclub in Limburg. Bij De NOS mag Hoes nog meer brallen:Burgemeester Hoes van Maastricht noemt de vondst “absoluut ontluisterend” en ging om bij te komen van de schrik na de Pers verklaring direct bij tanken bij zijn raadgevers  “Schandknapen Motorclub Maatstricht”. De Hoofdofficier Roger Bos weet van niks (kuch) als het gaat over de Illegale schandknapen handel. Over de kosten van het onderzoek en de massale actie mocht de NOS en de Telegraaf niet vragen, want die bedraagt inmiddels 15 miljoen euro. De wijkagent had deze mensen ook gewoon kunnen ophalen, maar dan is het ‘Show-Vuilenonder broek’ en sensatie jaag de massa angst aan element weg, niet dan?

Motorclub Veterans klaagt Opstelten en zijn Motorclub “Les Prostituta’s” aan.

Daarbij zijn op tientallen plaatsen huiszoekingen gedaan en zijn twintig verdachten opgepakt, waarvan de helft amper kleren aan zijn lijf had. Het OM badrhari-2verdenkt hen van een scala van kruimel criminaliteit als afpersing van ‘ ondernemers’ en criminelen, handel in hard- en sofdrugs en nauwe betrokkenheid bij de productie van synthetische drugs, maar uitdrukkelijk niet van Bankier-Gangster misdaden. ,,We concentreren ons nu op de strafrechtelijke vervolging van de vandaag opgepakte personen “Criminele Schlemielen’, want feitelijk hebben we niets op wat Thuis en Daklozen na”, bralt Bos. ,,Een volgende stap kan dan zijn dat we via een civiele procedure een verbod op de Limburgse Chapter of zelfs de hele club proberen af te dwingen, met uitzondering van de Chapter schandknapen, want dan komt onze Boss Hoes droog te staan.”

Diepste geheim dus iedereen wist er natuurlijk al van net als bij het Pedo-Rolodex Demmink Doofpot-onderzoek.

De actie van woensdag is in het diepste geheim voorbereid. Ook veel van bijna vierhonderd betrokken onderbetaalde agenten, ME’ers, Onno Hoeshondenbegeleiders en medewerkers van Justitie werden pas op het laatste moment ingelicht over de invallen. Alleen de Schandknapen-bendes in Nederland waren van te voren gewaarschuwd zodat niet Onno Hoes en de halve VVD-Misdaadgroep in verlegenheid zou worden gebracht. Op dertig locaties in Limburg, Brabant, België en Duitsland heeft de politie huiszoekingen gedaan. Daar zijn inmiddels nog veel meer locaties bijgekomen, zo geeft hoofdofficier Bos aan. De afgelopen 24 uur is het onderzoek naar de Bandidos in een stroomversnelling geraakt en is bij het OM veel nieuwe informatie binnengekomen. De doorzoekingen zijn woensdagmiddag dan ook nog in volle gang.

Raketwerper voor de Darkroom mogelijk volgens OM om op de Gay parade te gebruiken.
Voor de politie is het nu zaak goed in kaart te brengen wat allemaal is aangetroffen en in beslag genomen bij de reeks huiszoekingen. Duidelijk is in ieder geval al dat in Geleen, midden in een woonwijk, een , is opgerold. Daarbij is ook een raketwerper en groot aantal rollators gevonden.
Van de twintig aangehouden verdachten zijn er negentien lid van Bandidos. Onder hen is ook Harrie Ramakers, de president van de Limburgse chapter. De twintigste arrestant is een lid van de Red Devils, een supportclub van de Hells Angels.