( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie)

Tweede Kamer vakantieAMSTERDAM-NOIR- De regeringspartijen VVD Misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes raken definitief de meerderheid kwijt in de Twee-Petten-Senaat, die ze nu nog hebben samen met de ‘bevriende’ Ali Baba oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. De vijf partijen komen samen niet verder dan 36 zetels. Maar wat kan hun het schelen de roof-buit voor de komende tien jaar is al binnen, zoals Fleur Agema afgelopen zondag nog terecht stelde in Business Class. Waar de VVD en de PvdA wel grote angst voor hebben is de komende Landelijk verkiezingen, gezien de resultaten in Griekenland en Spanje. 

Dat blijkt uit een vertaling van de stemmen die dinsdag door de 570 Statenleden zijn uitgebracht.
Die uitslag komt overeen met de uitslag van de Statenverkiezingen van 18 maart. Dat betekent dat het kabinet met nog meer corrupte graai-partijen zal moeten onderhandelen voor steun in de Senaat.
De zetels zijn als volgt verdeeld: VVD 13, PvdA 8, D66 10, CU 3,SGP 2, CDA 12, PVV 9, SP 9,GL 4, 50Plus 2,PvdD 2, OSF 1

Reactie PvdA-hoertjes.

JanHoekema MarleenBarthEerste Kamer-fractievoorzitter Super-Graaier Marleen Barth (PvdA-hoertje): “We wisten dat deze uitslag er aankwam, maar dit blijft een heel pijnlijk verlies voor de PvdA, maar niet voor mij persoonlijk, ik ben al veelvoudig miljonair. Dit is een extra reden om heel hard aan het werk te gaan en we zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan en de idealen van de PvdA VVD en Bankier-Gangsters een beetje te helpen verwezenlijken.”, bralde zij markant volledig waanzinnig.”Geen spijt“, bij ‘Playboy Samsom’ over minderheid “Twee ‘Petten’ Senaat”.Waarom de PvdA niet Fransje Timmermans heeft ingevlogen vanuit Brussel om zijn wereld beroemde beruchte ‘Tokkie-Huilact te doen is ons en raadsel.

Reactie VVD-Misdaadgroep is al lang blij niet te worden gearresteerd.
Lpek Hermans
Eerste-Kamerfractievoorzitter Oude Geile Bok en ‘Super-Banen -Graaier Loek Hermans’ (VVD-gangsters): Het kabinet zal zich net zoals de afgelopen periode moeten opstellen en telkens moeten kijken naar wisselende graai coalities. Wij krijgen een mooie fractie met deskundigheid in valse declaraties en teamgeest om met veel gelieg en bedreig de arme nog meer kaal te plukken en ik zelf zal weer als van ouds de kat in het donker knijpen. Het is mooi dat we met dertien zetels krijgen en dat we met zoveel regeringsverantwoordelijkheid en terwijl we zoveel onpopulaire criminele maatregelen hebben moeten nemen, toch weer de grootste zijn. Kan je nagaan hoeveel Nederlanders Ratten in pak net zo corrupte Graaiers zijn als ons. Rekent u dat maar uit”.

Reactie D66-Yuppies.‘Kasteelheer Pechtold’ pist van opwinding naast de ‘Haagse sex-pot’.

Alexander pechtoldD66-leider ‘ Kasteelheer Alexander Pechtold’: ,,D66 verdubbelt naar tien zetels, daarmee zijn we de derde partij in de Eerste Kamer. Meer zetels betekent meer invloed voor D66. En die is nodig ook om dit kabinet aan te sporen nu eindelijk werk te maken van meer banen voor Yuppies en sloepjes en minder lasten van het gewone plebs.” Pechtold hoopt dat het kabinet snel met plannen komt voor meer graai-banen en lagere lasten voor de graaiers. ,,De Yuppie-houding van D66 verandert niet, wij blijven kritisch-constructief onze zakken vullen. De politieke verhoudingen zijn wel veranderd, dus Rutte zal extra zijn best moeten doen om meerderheden voor zijn plannen te krijgen. Zoek naar nieuwe meerderheden, kom met nieuwe plannen, dan denkt D66 graag mee als er nog  wat te verdienen valt voor onze Yuppies. En wij willen geen gezeur van die arme PvdA en SP bejaarde sloebers die in pis zitten.”

Reactie PVV-Bruinhemden.
PVV-leider Geert Wilders: ,,Wij zullen in de Senaat keihard oppositie blijven voeren tegen de ‘ Verwarde Baardmannen in de Eerste en Tweede Kamer, die het mogelijk maken dat Jan met de pet voor miljarden wordt bestolen. Dit kabinet breekt Nederland af, kiest voor het buitenland en schoffeert de Nederlanders. Het pakt mensen hun zorg af en geeft miljarden extra uit aan Europa, aan asielzoekers en aan Afrika. Het is tijd voor nieuwe verkiezingen. Rutte heeft nu geen meerderheid meer, zelfs niet met zijn Graaiende en Naaiende Gay-vriendjes in de Eerste Kamer. Opstappen, dat is wat hij moet doen. Als Rutte een democraat is, gaat hij naar King Willem als hij tenminste in Nederland is en biedt hij zijn ontslag aan.”

Reactie GroenLinks. Wij zijn geen kwaad jongens meer.
Jesse Klaver, fractievoorzitter GroenLinks in de Tweede Kamer, die recentelijk nog door de VVD-Bankiers van de ABN-misdaadgroep een kwajongen werd genoemd : ,,In deze uitslag is de meerderheid weg die VVD en PvdA hadden met steun van de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. Er wordt met ons gesproken over een nieuw belastingstelsel om de Utra-rijken nog rijker te maken. Maar wij willen meer ambitie van dit kabinet, er moet nog veel veranderen in Nederland en het lijkt erop dat ze op de rem staan en dat is niet goed.”De Kiesraad maakt donderdag om 16.00 uur in een openbare zitting de officiële uitslag bekend. Dat gebeurt feestelijk in de Eerste- corrupte-Kamer van  “Banana-Fraude-Nederland’.