( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

IAmsterdamReportAMSTERDAM-NOIR- Het is vijf voor twaalf voor de Democratie en de dieren. De “Straf de arme maatschappij” ,de laatste ‘TTIP- show’ van de neoliberale staat is een feit. De Gevestigde Orde partijen en Burgemeester van der Laan bekennen kleur, dat zij de Hulptroepen zijn van de’ Ultra-rijken Elite-Gangsters’. Gisteren waren wij met onze Star- reporter ‘Volks-gangster ing Steve Brown’ op de Dam om verslag te doen van de anti vrijhandels ‘Slaven-TTIP-verdrag manifestatie. De Video Reportage volgt binnen kort. Het neusje van de zalm van de Nederlandse bevolking was op de Dam aanwezig. De laatste “Dokwerkers” van Nederland.  Allerlei bewogen en maatschappelijk betrokken burgers, die zich belangeloos inzetten tegen bijv. de BIO- Maffia-Industrie, de ontbossing,  de genetische manipulatie van voedsel van de ‘Mega-Maffia Monsanto groep’, de mensonterende  mishandelingen van arme vreemdelingen in binnen en buitenland, de grove schending van de mensenrechten, de uitbuiting van de arbeiders, enz., enz.. Maar waar was de PvdA?  Die zat bij de VVD-misdaadgroep op de ‘Monsanto-koffie’ om hun walgelijke Bejaarde Melker de ‘Supercrimineel Martin van R.met zijn Hitman ‘Jetta Moestuin’ te redden.

Ook een aantal politieke partijen zoals de SP, Partij voor de Dieren en de Socialistische partij Nederland deden mee aan deze Manifestatie. Wij hebben diverse ( innerlijk) mooie oprechte mensen geïnterviewd op de Dam. “Menschen” ( = “human being” means “a person of integrity and honor ) die men nooit als lachend schaap op de Pulp-buis ziet. Sommige waren zelfs voorzien van gasmasker voor als zij uit eten gingen. Ook de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald P.’ was onopvallend  opvallend aanwezig ( te herkennen aan hun Bata schoenen en een anti Nixon button). De Manifestatie was in Hans Spekmanhoofdzaak gericht tegen het roof en plunder de aarde en de  gewone man leeg  TTIP verdag van de  USA en EU- Elite. Het verdrag dat zo een beetje het laatste  beetje democratie tot op het bot aantast en op dit moment geruisloos in achter Kamertjes van de EU en het” Lieg en Bedreig Kabinet” er door heen wordt geloosd met de gebruikelijke  omkopingen van de politici.  Het verdrag zal de Elite volledig vrijheid gaan geven om zonder enige belemmering de gewone man en dieren totaal straffeloos uit te buiten tot op het bot en te knechten als slaven van het Groot Kapitaal.  Een nachtmerrie die zelf George Orwell met “Big Brohter is waching you” niet had kunnen bedenken.  We staan aan de vooravond  van de grootste bezetting ooit van het Fascistische Casino Kapitalisme in de geschiedenis van de mensheid.  Maar waar waren de VVD en de PvdA en de CDA en D66? Die waren er dus niet. De gevestigde partijen  van de Heersende klasse bekende  door hun afwezigheid  kleur en de kleur is Inktzwart. Ook de PvdA Burgemeester van der Laar van Amsterdam, die men zo een beetje zijn bed uit kan bellen voor een ‘Kul-Manifestatie’s’ tegen een of andere Verweg-landtje of Gay-wrigt in Rusland schitterde door afwezigheid. Misschien had hij het te druk om zijn’ roof de arme leeg Amsterdam-bende’ op het Stadhuis een beetje in toom te houden. Wie zal het zeggen?

Snakes In Suits: When Psychopaths Go To Work, maar niet op de Dam.

Dat de VVD-misdaadgroep en de ‘D’66 Yuppies en de fake christenen  van het CDA niet aanwezig waren is logisch gezien hun politieke opvattingen, maar dat de PvdA afwezig was is ronduit schokkend te noemen. Liep deze partij nog geen decennia geleden pontificaal  voorop in alle demonstraties en Manifestaties  tegen bijv. de Kernraketten Vet-nam oorlog, tegen Nixon, de woning-nood en de werkloosheid en kortingen op sociale voorzieningen en voor de mensen en dieren rechten, maar was nu de grote afwezige op de Dam. Hoe is dat te rijmen met het feit dat nog geen enkele weken geleden de partij voorzitter van de PvdA de ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman’ (dronken) stoer bralde dat hij samen met andere tegen het Groot Kapitaal ten strijde wil gaan Diederik Samsom en Saar van Buerentrekken. Waar was hij gisteren? Lag hij weer zijn roes uit te slapen? Of beschouwd hij het TTIP verdrag goed voor de PvdA-Top en dus hem zelf?  En waar waar was de PvdA ‘Top commediant Franje Timmermans’ , die op commando  kan huilen als het stemmen oplevert ? Was hij weer uit eten in Brussel met zijn Tôp Call gril Saar B. op kosten van de TTIP lobbyisten ? Uiteraard was de PvdA ‘playboy Samson’ in zijn strakke ‘Snake in Suit outfit’ niet op de Dam. Dat berijpen wij ook wel, die had op zeker met rotte eieren  bekogelt geworden.