( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDM-NOIR- ISIS heeft verheugd gereageerd met een artikel:”Bij ons wel Gratis Bed, Bad, Brood en Top betaald Werk ” in het DabiqISIS-Abattoir Magazine DABIQ dat Wilders vervolgd wordt voor Haatzaaien.
ISIS biedt de ‘VVD-Justitie’ van ‘Fraudeur Steur’ aan die vervolging van Wilders over te nemen en zijn Hoofd op een Spies te zetten of hem te gebruiken voor de wekelijkse vrijdagmiddag ‘mens-barbecue’. ISIS is wel vol ongeloof dat Diederik Samsom, Hans Spekman en Rob Oudkerk niet worden vervolgd voor Haatzaaien. ISIS is van mening dat wat het laatste betreft pure discriminatie is van  de ‘Dutch Bruinhemden leider Wilders’. Daarnaast wijdde zij nog wat regeltjes aan het feit dat die Oudkerk gewoon nog als PvdA partijlid wordt geaccepteerd en les geeft aan kinderen op scholen, terwijl algemeen bekend is dat hij te jonge  sex slaven heroïne hoertjes verkracht heeft. ISIS: “Kom bij ons Rob, dan kan je overal op!”

Witgewassen Marcouch: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk en ISIS”.
Rob Oudkerk Samosm, SpekmanPVV-leider Geert Wilders figureert in het nieuwe internetmagazine DABIQ van de terreurbeweging islamitische Staat (IS). In het voorwoord  van een een zekere ‘broodje Kabab’ Rob Oudkerk staat een Nederlandse  VVD-OM opsporings’s  foto van Wilders met daaronder de tekst: „Een kruisvaarder die de profeet bespotte, die vervolgt wordt voor Haatzaaien in Hollanda.”