( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Jeroen DijsselbloemGangsters’ in de bak. 
Hoe lang moet het kaal gepulkte Volk nog wachten totdat de Bankier-gangsters ‘Oprotten of sterven’? Nu horen wij geen piep van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb of zijn VVD ‘Godfather Mark Rutte’. Een groep internationale Misdaad-banken zal deze week miljardenboetes krijgen voor de manipulatie van wisselkoersen wat een grove fraude is. Daarnaast blijkt dat niemand van de Bankier-gangsters is gearresteerd. De Ultra Kapitalist en PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ heeft verklaard dat het de goede kant opgaat met de Banken en dat deze boetes weer eens indicatie zijn dat de ABN-misdaadgroep van de VVD ‘Drag Queen Gerrit Z. binnenkort naar de beurs kan om weer zelfstandige fraudes te gaan plegen en zich zelf weer miljoenen bonussen cadeau te doen. Dat meldden persbureau Bloomberg en de Britse krant The Sunday Times.

Miljarden fraudes geen reden tot arrestatie. Voor Bankiers geldt he Feodaal-recht.

Het is wat ons betreft te bizar van woorden dat bij deze miljarden fraudes door gewetenloze lieden die stuk voor stuk miljonair zijn niemand is gearresteerd. Dat laatste is op zich al een crimineel  feit en pure Klasse Jusitie. En nog absurder is het als een arme sloebers een paar knaken zwart bij verdienen om bijv. kleren te kopen of eten voor hun kinderen hij/zij direct keihard wordt vervolgd door Bijstand politie Sicherheitsdienst van ‘Gestapo Boss Irma Heintzberger. Waar is nu de ‘Daklozen-Slachter Rechter A.J. Bongers-Scheijde.’? Bronnen rond de zaak meldden aan Bloomberg dat woensdag de feestelijke schikking moet worden bereikt. Het gaat volgens de ingewijden om de Britse Misdaadbanken Barclays en RBS, het Amerikaanse misdaadbanken Citigroup en JPMorgan Chase, en de Zwitserse  Witwas drugs bank UBS. The Sunday Times JP Morganschrijft dat Barclays en RBS een totale boete krijgen van circa 3 miljard pond. Kan hun wat schelen. De Amerikaanse Misdaadbanken zouden ieder ongeveer 1 miljard dollar moeten betalen en lachen zich helemaal slap. De Misdaadbanken zouden verder ook naar keuze schuld bekennen aan de fraude en Witwassen van drugsgelden. Het maakt toch allemaal niets uit. Over de boete voor UBS misdaadgroep werd niks gemeld. Die Misdaadbank werkte volgens de bronnen als eerste mee aan het onderzoek van de Amerikaanse en Britse autoriteiten naar de valutafraude. Ook wordt er geen melding gedaan van de vele Fraudes van de Dutch misdaadbanken  SNS Reaal en de  Rabo-misdaadbank. Ook ziet het er na uit de  ABN AMRO van VVD-‘Drag- Queen Gerrit Zalm’ met zijn renteswaps-berovingen voorlopig gewoon door kan gaan en deze boetes ronde is overgeslagen .

Schuldbekentenissen zijn er om je Miljonairs ‘Bankier-gat’ mee af te vegen.
De definitieve details van de schikking kunnen nog veranderen, onder meer afhankelijk van de Kul-aanklacht en de valse schuldbekentenissen. De corrupte Zwitserse en Europese autoriteiten doen ook nog een Doofpot-onderzoek. Ook andere grote Misdaad-banken zoals HSBC en Deutsche Bank zouden betrokken zijn geweest bij de fraude. Het onderzoek naar de Ard van der Steurmanipulatie van de valutamarkt loopt al twee jaar. De Misdaadbanken hebben zich volgens wereldwijde toezichthouders schuldig gemaakt aan criminele Elite-gangster praktijken in de internationale valutahandel en Witwassen voor eigen gewin. Er zijn al verschillende handelaren  gangsters ontslagen of op non-actief gesteld met behoudt van hun gejatte miljoenen vanwege de zaak. De boetes zullen door de banken worden betaald dus niemand van de Bankier-gangsters hebben daar persoonlijk last van. De gejatte miljarden zullen worden verhaalt middels Staatssteun, Fraude, of verhoging van de rente bij ‘Jan met de Pet’, zoals gebruikelijk in de ‘Vrije Markt Werking Wereld’ van de VVD-misdaadgroep. Tja, wie hard werkt Straffeloos jat verdient goed in “Banana-Fraude-Nederland, niet dan? Maar de grote hamvraag in dit zoveelste ‘Graai en Jat verhaal’ is hoe komen die Banken nog aan een bewijs voor goed gedrag? Wie verstrekt hun dat bewijs van goed gedrag, zodat zij nog mogen Bankieren? Als de ‘Kleine Luiden’ bijv. achter een Vuilnis wagen wil gaan werken moet hij al een bewijs van goed gedrag overleggen . Daar heeft die VVD ‘Griezel Fred Teeven’ het hele land voor bij elkaar gekrijst als Crimefighter Volksonderdrukker, maar ook van deze Griezel  horen wij  wij nu geen piepje.