( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu zijn wij geen fan van Bondskanselier Angela Merkel maar nu zij Obama Ruttezondag samen met president Vladimir Poetin van Rusland een krans gelegd heeft bij het graf van de onbekende soldaat in Moskou getuigd zij van historisch (schuld) besef. Maar heeft ook met die daad  de loopjongens van de USA-Elite, zoals hun ‘Little Dutch GayLord Mark Rutte’ behoorlijk verschut gezet. Want waar was Rutte en zijn Huil PvdA-experts als ‘Eunuch Bert Koenders’? Was een krans legging niet een uitstekende aangelegenheid voor de Huil- Komedianten van de PvdA om weer eens de SBS-Tokkie-show te stellen?

Maar goed nu is het historisch besef bij het “Lieg en Bedrieg Kabinet” als het gaat om 40-45 en het Koningshuis van King Willem op zijn zachts gezegd sowieso een gatenkaas.

De plechtigheid vond plaats bij het monument voor de onbekende soldaat in de muur van het Kremlin in Moskou. Ondanks het mooie weer stonden de gezichten van Merkel en Poetin op onweer en dat is wel te begrijpen. Nu is het een historisch feit dat de Russen verantwoordelijk waren voor 70 procent van de gedode Nazi Soldaten en daar wordt Merkel niet vrolijk van. En veel deskundige stellen dan ook dat zonder Rusland de Tweede Wereld Oorlog misschien wel niet was gewonnen door de Geallieerde. En dan hadden wij vandaag de dag tot groot genoegen van de VVD ‘EU- Neonazi Hans van Baalen’ hier nog allemaal in lederhosen rond gemarcheerd. Merkel onderstreepte in een toespraak de noodzaak om „moeilijke situaties” met vreedzame en lederhosediplomatieke middelen op te lossen, want de Tweede Wereld oorlog heeft door mijn Nazi-Duitsland aan 30 miljoen Russen het leven gekost . „Daarom is het goed dat we de mogelijkheid hebben om te praten over de territoriale integriteit van Oekraïne USA- Elite van de steenrijke Maffia Families als die van Joe Bidden ”, bralde de bondskanselier. Poetin pleitte daarna voor een snelle oplossing voor de „problemen” tussen Rusland en Duitsland.

De Elite van Rusland, de USA en de EU boycotten elkaar niet.Na de ceremonie maakten Merkel en Poetin een wandeling door de Alexandertuin in het Kremlin. Rusland herdenkt deze dagen het einde van de Tweede Wereldoorlog en de overwinning op naziCrisis?Duitsland. aterdag vond een grote militaire parade plaats op het Rode Plein in Moskou.Veel Laffe corrupte westerse politici hebben dit jaar de overwinningsparade geboycot vanwege de crisis in Oekraïne van CIA-Marriot Poroshenko’ en de rol van Russische Elite en de USA-Elite daarin. Die EU-Landen die afwezig waren, zoals Frankrijk, België en Nederland gaven in 1939-40 qua verzet tegen Nazi-Duitsland ook al niet thuis. De Andere EU landen zoals Italië, Oekraïne en de Baltische-(Neonazi)- Staatjes vochten mee aan de zijnde van Nazi-Duitsland tegen Rusland en dus is het logisch dat die niet aanwezig waren.  Ook Merkel was niet aanwezig bij de parade, want dan had Obama ontploft en wie weet van woede helemaal blank geworden. Zij reisde pas zondag als een Dief in de nacht naar Moskou.