(Van onze VVD – Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Corruptie–Trein’ van de Ratten in pak rijdt altijd op tijd in Bonnie en Clyde“Banana-Fraude-Nederland”.
Stef-aasgier-Blok: “Hierna leest u waarom Top-bestuurders ( allemaal bendeleden van de VVD-Misdaadgroep) 42 procent meer mogen verdienen“. En wat maakt het ook uit wat wij Graaien en Naaien de idioten stemmen toch op ons.” Maffia- Zorginstelling van de ‘PvdA Bejaarde-melker Martin v. R. beroofd door Ratten in pak ‘Bonnie en Clyde’’ of te wel Bertie van Musscher-Leeflang en Pieter Leeflang. De Drentse Maffia-zorginstelling Senior Assist your self als Rat in pak van de bejaarden en gehandicapten verdenkt twee Topmanagers  Top-Gangsters van „jarenlang en stelselmatig onttrekken( = jatten) van geld” dat bedoeld was voor thuiszorg. Het Rat in pak duo dat een jaar salaris uitkering had van ver boven de 200.000,- euro, exclusief onkosten graai-declaratie zijn inmiddels op straat gezet met behoudt van de tonnen buit.

Uiteraard liep het pis bij deze ‘Graai maar raak instelling’ de bejaarde dagelijks langs de benen. Bizarre dat deze Rat in pak bejaarden en gehandicapten berovers ‘Bonnie en Clyde’  Pieter L. en Bertie van M. nog niet in de gevangenis zitten. Dit terwijl de Volkse ‘Bonnie en Clyde’ Antonio Marcos van der P. en Enise Merve B. zo maar met ongekend veel ‘Riool- misdaad- journalisten bombarie’ 16 jaren gevangenisstraf  aan de Volkse Bonnie en Clyde’ broek kregen.Weten dat deze Bonnie en Clyde’ Ratten in pak Pieter L. en Bertie van M., wellicht te veel van andere Ratten in pak.

Rat in pak Gangster echtpaar ‘Bonnie en Clyde’ geen celstraf.
De blinde corrupte directie van Senior Assist bevestigt noch ontkent geruchten dat er tonnen zouden zijn verduisterd door de managers Pieter L. en Bertie van M., die ook als elkaars geliefden door het leven gaan. Wel wil graai-directeur Frenk Melis kwijt dat het om substantiële bedragen gaat. Dat onderzoek is nog steeds niet afgerond, bralt Melis. Hangende dat Doofpot-onderzoek wil de directeur nog niet vooruitlopen op eventuele strafrechtelijke stappen en beroept zich verder op zijn zwijgrecht. Uit het „zeer gedegen boekenonderzoek” is het sterke vermoeden gerezen dat in het verleden „gelden op meerdere wijzen en via diverse ‘Fred Teeven -Witwas constructies‘ zijn onttrokken”.L. en Van M. richtten jaren geleden thuiszorginstelling Arlero op als bejaarde en gehandicapte Graai- bedrijf. Dit bedrijf is sinds 2012 door Senior Assist overgenomen, een thuiszorgorganisatie van twee Belgische Duistere Maffia investeerders. Pas eind 2014, toen de Belgen opnieuw een plukje aandelen van Arlero verwierven, kwam de al jaren woekerende fraude aan het licht, bralt de eveneens corrupte bejaarde melker Melis. „Vanaf dat moment werden we grootaandeelhouder van Arlero en kregen we meer grip op het Maffia-bedrijf.”

Toezichthouders vulde ook hun Zakken. Wie vervolgd de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?
Poppe KloenL. en Van M. zijn overigens nog steeds aandeelhouder van Arlero. Het is op dit moment onduidelijk wat de consequenties zijn van hun ontslag als managers voor hun rol als mede-eigenaar, zegt Melis. Senior Assist, dat in Nederland meer dan duizend cliënten  Melkkoeien heeft, richt zijn pijlen inmiddels ook op de twee toezichthouders van Arlero, de Groningse beruchte en intens corrupte top VVD-er politiefunctionaris Poppe Kloen. en zijn ‘gabber in crime Uilko Hofste.’ (graai-opleidingscoördinator bij de RDW). Beiden hebben op 29 april hun graai-commissariaat neergelegd en trekken verder een lange neus, want zij weten dat zij nooit zullen worden gearresteerd. Volgens de liegende rvc-voorzitter K. zijn de beide gangsters om ’privéredenen’ vetrokken. Maar volgens Melis stapten ze op nadat hij een dag eerder de Uilko Hofstétoezichthouders in een gesprek ter verantwoording had geroepen. L., die ook namens zijn partner spreekt, laat weten dat de beschuldigingen van Senior Assist onjuist zijn en abject en infaam. „Er is geen enkel bewijs aangeleverd. We werken in de zorg uitsluitend via onze privé Misdaadbank van de betrouwbare Gerrit Zalm, dus laat die bankafschriften dan maar zien en wij hebben zeer hoge politieke en justitie contacten ”, bralt L.. aartsbrutaal dreigend. Hoe het ook zij deze niets ontziende bikkelharde bejaarden en gehandicapten berovers misdaadgroep is door ons op het  “Elite Gangster Billboard” gesmakt in afwachting tot de Rule of Law weer heerst in “Banana-Fraude-Nederland” en zij voor “Tribunal criminel extraordinaire” zullen moeten verschijnen.